1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: Bir İstanbul Masalı

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

İlerde çoğalayım derken kontralarla vurulmakta var. Diziliş normal ama kanatlarından birine en azından destek görevi verip yada çalışkan orta saha yaparsan bi nebze savunmaya katkı yapmış olursun, Tabi takım komutları ve oyuncu rolleride büyük önem taşıyor

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

İlk maç olduğu için beraberliğe en baştan razıydım. 10. dk da bizimkiler 1-0 öne geçti ben saha golün şokunu atlatmadan 2-0 oldu neler oluyur dedim sonra 3 oldu, derken 3-1. Maç bizim açımızdan gayet güzeldi, burdan skor vermek iyi değil elbet ama yenilmemk de önemliydi.

Maç sonunda forvetimizin biri daha 5 hafta sakatlandı

Evimizdeki ilk maç olduğu için 3 puan almayı istedik. Hücum oynadık ilerde çoğaldık pozisyonda bulduk ama bulduğumuzdan fazlasını verdik ve sonuç böyle oldu. Bu sene işimiz çok zor olacak gibi

Sol kanat oyuncumuz Boğaç 5 hafta sakatlandı. Her maçta birini gönderirsek sezonun sonunu getiremeyiz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    İlerde çoğalayım derken kontralarla vurulmakta var. Diziliş normal ama kanatlarından birine en azından destek görevi verip yada çalışkan orta saha yaparsan bi nebze savunmaya katkı yapmış olursun, Tabi takım komutları ve oyuncu rolleride büyük önem taşıyor
    Aynen senin dediğin gibi oluyor, ilerde çoğalalım drken geride azalıyoruz

Mesaj Yetkileri