bir gun sampiyon olunca bu laflari yedirecegiz sizlere. cocuklarla sampiyon olacagiz hem de![]()
bir gun sampiyon olunca bu laflari yedirecegiz sizlere. cocuklarla sampiyon olacagiz hem de![]()
Bence Wenger kadrosuna göre iyi iş çıkartıyor. Bugünkü maça baksak neredeyse hiçbir Arsenal oyuncusu bugünki Chelsea'de forma giyemez.
Manchester United 7-0 Arsenal
Manchester United 8-2 Arsenal
Milan 4-0 Arsenal
Manchester City 4-0 Arsenal
Manchester City 6-3 Arsenal
Liverpool 5-1 Arsenal
Chelsea 6-0 Arsenal
Önce bunları çıkarın da, sonra yedirirsiniz.Ayrıca benim o sözü neden söylediğimi biliyorsundur sanırım.
Zamanında Beşiktaş için söylediği sözler vardı, o laflar aklıma geldikçe hâlâ sinirlenirim.
![]()
Liverpool'u sütten görüyorsunuz herhalde![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tottenham - Southampton maçı 0-2 oldu. 100 milyona oyuncu satıp 88 tane ofansif orta saha alıp defans almazsan böyle olur. Kötü yönetilen takımlar böyle başarısız olunca çok mutlu oluyorum.
Açık ve gerçekçi konuşmak gerekirse , ne Manchester United ne Liverpool ne de Arsenal şampiyon olabilir.
Bence M.City şampiyon olacak ama Chelsea'de sonuna kadar kovalayacaktır. Diğerleri çok zor. Hatta imkansız.
Liverpool ve Arsenal'in kadroları yetersiz.
Manchester United'da hem kadro hem de teknik direktör olarak yetersiz. Onun için şansları yok gibi.
Suarez-Sturridge şu an Epl'nin en formda ikilisi Gerrard ve Coutinho da fark yaratan isimler.Bu sezon çok ayrı bir top oynuyor L'pool.Şampiyonluk falan sıkıntı ama futbol bu.
Tottenham'a laf attım adamlar maçı çevirdi, kötü bozdular beni.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Liverpool özellikle ofansif olarak mükemmel futbol oynuyor ama Türkiye'deki BJK örneği gibi genç , tecrübesiz ama formda kadronun bir yeniilgiyle ivmesi kaybolur. Bu nedenle formunu tüm sezona yansıtamaz. Liverpool bu sene bu ivmeyi kaybetmedi çok nadir rastlanan bir şekilde. Ama yine de son haftalarda tecrübe önemli o yüzden Liverpool'un şampiyonluğu zor görünüyor. Yoksa oynadıkları futbola bakıldığında belki de en iyi topu Liverpool oynuyor İngiltere'de
Ofans ta önemliymiş demek ki hocam![]()
Luis Suarez - Unplayable: http://youtu.be/fzsSIWi8s0w
Allahim su liverpool ve suarez'i bize izlettigin için sana şükürler olsun. Amin.
ARSENAL cok etkisiz macta, olur da kaybedilirse havlu atilmis olur. ataklar cok ciliz, ikinci bir manu vakasi gibi olacak sanki. cok eksik var gerci, ozil, ramsey, wilshere... kazanmamiz lazim
SWANSEAnin en uc elemani bony 40.metrede. nasil acicaz bu savunmayi bakalim. iyice yaslandilar.
O değilde kalması çok büyük bir şans oldu Liverpool'a. Barcelona veya Madrid'e gitseydi çok acayip şeyler olabilirdi.
Bir de şu frikik gol olmadı ama izlediğim en iyi frikikti diyebilirim. Topun gittiği yer inanılmaz.
http://www.youtube.com/watch?v=sGu0ON5uZSw
Adam kahin beyler.
https://eksisozluk.com/entry/3417106
Edit:
Konu ile alakası yok ama bu adam harbiden kahin.
https://eksisozluk.com/entry/3085428
podolski girdi, 1 gol 1 asist. hepsi 2 dakika icinde oldu
simdi mac 2-1.
edit: flamininin mactaki bulunma sebebi buymus demek, kendi kalesine atmak. mac bitti, lig de bitti. 2-2
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 26.Mart.2014 at 01:37
Liverpool Suarez formsuz olduğunda çok kötü malesef.
Kaptanın attığı mükemmel frikik ile öndeyiz.
Gerard nefis astı be. Resmen oynamayan takıma hayat verdi.
Sturridgeeeeee o neydi laaaaan !
2-0
Edit:
Savunmaya çarpmış![]()
Yalnız Sturidge öyle kendinden emin seviniyo ki insan savunmaya çarptığını düşünmiyor![]()
Flanagaan uyudu resmen golde.
Screw you guys, I'm goin' home
İyi de olsa kötü de olsa kazanmayı bildik.
Şimdi Chelsea ile puan farkı 1 oldu.İnşallah sezonun kalan bütün maçlarını kazanıp en iyi şekilde bitiririz ligi.
Liverpool'u çok seviyorum, 2005 finali dün gibi aklımda büyük iz bırakmıştı bende. O günden beri Liverpool'a hep bir sevgim var ve umarım bu sene şampiyon olurlar. Gerrard reyize güveniyoruz.![]()
Manchester United'ın önümüzdeki sene de Moyes ile devam edeceğini düşünen bir tek ben miyim ? Koskoca Manchester abi; Bursa, Kayseri veya Gaziantep değil ki. İstediği transferleri yapsın. Gene başarısız olursa basın tekmeyi gitsin.
Chelsea Crstyal Palace deplasmanında 1-0 geride, en son facia sonrası tekrar büyük konuşmak istemiyorumama tüm kalbimle beter ol Mourinho demek istiyorum.
Liverpool ve City'e yaradı bu skor.