1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Doomsdoor hakikaten cok bos konusmussun. Utaniyorum hea. Ben unal aysal taraftari degilim senin gibi asil utandiracak biri varsa senin gibilerdir. Bizim derdimiz galatasaray kisilet degil ayrica goz var izan var takim gittikce daha kotu oynuyor surekli futbolcularini medyanin onune atan bir hoca var ve hayvan gibi kontrati var. Daha ilk getirdiklerinde soyledim. Basarisiz olursa cebinden verecek mi fesih bedelini diye. Sen ve senin gibilerin derdi fatih terim o kadar nefret etmissiniz ki adamdan şimdi adam gibi bi temele dayandiramadan bos bos savunuyosunuz. Takimi kendi kurmamismis selcuk burak yetersizmis. Yukarida yazdigim hicbirseye cevap vermemissin. Madem manu ornegi veriyorsun imzlasaydim terimle 5 sene? Hee siz isinize geldiginiz kadar modernsiniz iste. Takim cakiliyor lafina niye bu kadar bozuldun? Al bjk de o moralle nasil top oynadi? Sen ışık goruyorsan mancinide sundan bundan dolayi de. Oyle havaya sikmakla olmaz bu isler. Saglam temele oturt bakalim. Hadi madem super profesyoneldi neden sene basi terimin onune kontrati koymadi? He senin gibilere göre terim kaos futbolu, mancini taktisyen di mi? Şimdi biz 3. Olursak seneye nasıl bir ekonomik buhran yasiycaz farkinda misin? Ne olcak aysal ceker gider sonra borclar odenmeyince utanmadan çıkar konusursun aysal donemi diye. Iyi gun taraftarligiymis. Takim berbat durumda ya bunu gormek ve belirtmek iyi gun taraftarligi mi? Senin gibiler galatasaray taraftari falan degiller terim düşmanı aysal taraftarlarisiniz siz.

Not: bu yazdiklarimin chelsea ye elenmekle alakası yok. Chelsea ye herkes elenebilir bu cok normal bir sey.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Doomsdoor hakikaten cok bos konusmussun. Utaniyorum hea. Ben unal aysal taraftari degilim senin gibi asil utandiracak biri varsa senin gibilerdir. Bizim derdimiz galatasaray kisilet degil ayrica goz var izan var takim gittikce daha kotu oynuyor surekli futbolcularini medyanin onune atan bir hoca var ve hayvan gibi kontrati var. Daha ilk getirdiklerinde soyledim. Basarisiz olursa cebinden verecek mi fesih bedelini diye. Sen ve senin gibilerin derdi fatih terim o kadar nefret etmissiniz ki adamdan şimdi adam gibi bi temele dayandiramadan bos bos savunuyosunuz. Takimi kendi kurmamismis selcuk burak yetersizmis. Yukarida yazdigim hicbirseye cevap vermemissin. Madem manu ornegi veriyorsun imzlasaydim terimle 5 sene? Hee siz isinize geldiginiz kadar modernsiniz iste. Takim cakiliyor lafina niye bu kadar bozuldun? Al bjk de o moralle nasil top oynadi? Sen ışık goruyorsan mancinide sundan bundan dolayi de. Oyle havaya sikmakla olmaz bu isler. Saglam temele oturt bakalim. Hadi madem super profesyoneldi neden sene basi terimin onune kontrati koymadi? He senin gibilere göre terim kaos futbolu, mancini taktisyen di mi? Şimdi biz 3. Olursak seneye nasıl bir ekonomik buhran yasiycaz farkinda misin? Ne olcak aysal ceker gider sonra borclar odenmeyince utanmadan çıkar konusursun aysal donemi diye. Iyi gun taraftarligiymis. Takim berbat durumda ya bunu gormek ve belirtmek iyi gun taraftarligi mi? Senin gibiler galatasaray taraftari falan degiller terim düşmanı aysal taraftarlarisiniz siz.

Not: bu yazdiklarimin chelsea ye elenmekle alakası yok. Chelsea ye herkes elenebilir bu cok normal bir sey.
    Kesinlikle haklısın. Demirören gibi olursa Aysal ın da sonu, o zaman Mancini ve Aysal ı destekleyenler iyi gün taraftarı olur, kimse kusura bakmasın... Bizim takımlarımız Burak, Selçuk, Telles, Hajroviç gibi adamlarla başarılı olmak zorunda. Çünkü yüksek kontratlı oyuncularla gelen bir sezonluk başarısızlık bile pamuk ipliğine bağlı mali yapıları çökertiyor.

Bizde Q7 ile Guti geldiği zamanlarda ilk maçlarda çok mutluyduk ama olmayınca sonu kötü geliyor işte anlamak lazım. Bence geçen sene bile Galatasaray ın Drogba ya ihtiyacı yoktu, çeyrek final görmek için. Schalke yi mevcut kadrosu da eleyebilirdi.

Beşiktaş ın da marka değeri artıyor diyerek kimler kimler alındı, İverson getirildi. Sonuç? Yazık ediyor bu tür başkanlar büyüklerimize bence...

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Quote Originally Posted by davidvilla View Post

helal çok iyi çarpıtmışsın. bana sen ünal aysalcı ben galatasaraycıyım derken aslında yazdıklarınla galatasaraylı değil terimsporlu olduğunu belli etmişsin. ben ne ünal aysal hayranıyım ne mancini hayranıyım ne senin gibi fatih terim hayranıyım. terimle imzalasaydın 5 sene demişsin sen başka bir dünyada mı yaşıyordun ? ünal aysal çıktı tv önünde biz 2 senelik teklifi sunduk dedi. aslolan galatasaraysa niye imzalanmadı bu kontratı ? şimdi o konulara dönmeye gerek yok. sevgili fatih terimin sayın demiröreniyle el ele çalışsın, o geçen sene bi ana avrat sövmediği kaldığı demirörenle. şunu da söyliyim, fatih terim çok başarılıydı ve ben de çok istedim kalmasını ben galatasaraylıyım kim bizi başarıya götürücekse o olsun ama takımı bırakıp gidiyorsa da oturup ağlicak halimiz yok. şu an mancini var ona destek olmalıyız terim defteri kapandı artık uzatmanın manası yok sayın terimsporlu.
    mancini de ışık görmek için çok zorlamaya gerek yok. başarılarına bak yeter. olur olmaz ama o sabır gösterilmeli.
    bir sürü şey demişsin benim demediğim şeyler. kendi kafanda kurduğun şeyleri yazmışsın. "hani süper profesyoneldi" "teriminki kaos futbolu" falan filan. ben hiç böyle şeyler demedim. ne alaka bunlar çözemedim. biri sadece senin yazdığını okusa benim dediklerimden çok farklı şeyler düşünür.
    yazında tek elle tutulur yere değinim. "takım çakılıyor lafına bozulmam". takımın çakıldığı falan yok. tekrarlamaya gerek yok. her sene şampiyonluk bekliyorsan git bayern münihi tut. bu takımın senin kafada taraftara ihtiyacı yok. her sene şampiyon olamadık olamicaz da.

Mesaj Yetkileri