Originally Posted by
davidvilla
Doomsdoor hakikaten cok bos konusmussun. Utaniyorum hea. Ben unal aysal taraftari degilim senin gibi asil utandiracak biri varsa senin gibilerdir. Bizim derdimiz galatasaray kisilet degil ayrica goz var izan var takim gittikce daha kotu oynuyor surekli futbolcularini medyanin onune atan bir hoca var ve hayvan gibi kontrati var. Daha ilk getirdiklerinde soyledim. Basarisiz olursa cebinden verecek mi fesih bedelini diye. Sen ve senin gibilerin derdi fatih terim o kadar nefret etmissiniz ki adamdan şimdi adam gibi bi temele dayandiramadan bos bos savunuyosunuz. Takimi kendi kurmamismis selcuk burak yetersizmis. Yukarida yazdigim hicbirseye cevap vermemissin. Madem manu ornegi veriyorsun imzlasaydim terimle 5 sene? Hee siz isinize geldiginiz kadar modernsiniz iste. Takim cakiliyor lafina niye bu kadar bozuldun? Al bjk de o moralle nasil top oynadi? Sen ışık goruyorsan mancinide sundan bundan dolayi de. Oyle havaya sikmakla olmaz bu isler. Saglam temele oturt bakalim. Hadi madem super profesyoneldi neden sene basi terimin onune kontrati koymadi? He senin gibilere göre terim kaos futbolu, mancini taktisyen di mi? Şimdi biz 3. Olursak seneye nasıl bir ekonomik buhran yasiycaz farkinda misin? Ne olcak aysal ceker gider sonra borclar odenmeyince utanmadan çıkar konusursun aysal donemi diye. Iyi gun taraftarligiymis. Takim berbat durumda ya bunu gormek ve belirtmek iyi gun taraftarligi mi? Senin gibiler galatasaray taraftari falan degiller terim düşmanı aysal taraftarlarisiniz siz.
Not: bu yazdiklarimin chelsea ye elenmekle alakası yok. Chelsea ye herkes elenebilir bu cok normal bir sey.