-
Yahu anlamak cok kolay ama iste biraz dusunmek gerekiyor. Isik da cok iyi gostermissin eski basarilari diye. Sezonun 5.maci geldi bu adam ve su an sampiyonlar ligine katilamama durumumuz var. Takim berbat top oynuyor surekli uzun top vs. Ama sana anlatmaya degmez sen ışık gormussun ben goremiyorum daha fazla zarar vermeden de gitmesini istiyorum. Terim konusunda da unal aysal nasil bir kontrat onermis detaylarini da paylassin o zaman bir bakalim. Terim aysalin laflarina cevap vermedi diye aysalin soylediklerino dogru mu kabul edecegiz? Sen hala şampiyonluk diyorsun ben diyorumki sampiyonlar ligine gidemezsek ekonomik buhran yasiycaz sen hala sampiyonluk diyorsun. Takim top oynayamiyor hoca cikip senin kaptanına ve gol kralina kisaca kalitesiz diyor sen de biraz once gs taraftarina laf yaparken burak'a selcuka sahip cikmadilar diyorsun, ama senin sahip ciktigin mancini bu adamlara sahip cikmiyor ve her defasında medyanin onune atiyor ama sen bu adami destekliyorsun dolayısıyla selcuk burak'i siliyorsun. Daha ne dedigini tam bilmiyorsun. Tekrar ediyorun senin ışık goruyorum dedigin adam selcuj burak I ben aldirmadim ki diyerek laf yapan adam. Kusura bakma selçuk ve burak benim gozumde manciniden daha degerlidir. Terim konusunda demiroren muhabbeti konusunda haklisin ben de ayni sekilde düşünüyorum fakat kusura bakma ama terim de selcuk burak kadar benim gozumde degerlidir hepsinden öte senin hosuna gitse de gitmese de bu klubun efsanesidir. Senin gibi kurumsalcilara selcuk'u burak'i yedirmez bu taraftar. Şimdi diyeceksin ne alaka yine yukarıda acikladim anlayarak oku
Mesaj Yetkileri