ben mancininin açıklamalarını doğru mu buluyorum dedim ? bence de yanlıştı. ne diyeceğini bilemedi çok üstüne gelindi geveledi bir şeyler. ama abartmaya da gerek yok selçuku burakı sildi falan diyerek. yahu morinho etoya yaşlı kaç yaşında belli değil dedi. napçaz şimdi ? chelsea taraftarı etoyu yedirmiş mi oldu ? o eto geldi gol 3. dk gol attı bize. profesyonel bir iş yapıyorsun sen arkadaş. milyon eurolar kazanıyorsun, teknik direktörün seni eleştiriyorsa daha çok hırslanıcaksın. bak yine diyorum ben de doğru bulmadım o açıklamaları diye ama ABARTMAYA GEREK YOK.
selçuk burak olayında sahip çıkmamaya gelince genelleme yapmadım. maça giden tribünleri de kastetmedim taraftar dedim ztn. bir fb taraftarının sowa bakış açısıyla bizim buraka bakış açımız belli ediyor aradaki farkı. şurda 2 senenin gol kralıyla sowu karşılaştırmaya kalksam bir tane fbli burak demez ama sow diyen belki yüzde 50 gsli çıkar. bunu kastettim. burak daha iyidir değil benim burda derdim. umarım anlatabilmişimdir.
son özetliyim. deplasmanda kazanır, fbyi içerde yener ligi de 2. bitiririz. önümüze bakarız. kaos falan yok. manciniyi asıp kesmeye gerek yok. eğer seneye başarısız olursak o zaman ben de eleştiririm ama şu an çok gereksiz ve saçma.