Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

3 13.64%
  • Berabere biter

8 36.36%
  • Fenerbahçe kazanır

11 50.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 87 arası toplam 87 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe | STSL 26. Hafta

Nesil
    2006

Şu Sow gol atsın yoksa 34. hafta itibari ile ikinci Güiza sendromu gelir.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Salih Uçan giriyor galiba

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şamil Tayyar 10 yaşındaki çocuğun üzerine yürümüş gol diye sevinmesini hazmedemeyip. Bu adamları milletvekili seçiyorsunuz. Yazık bu ülkeye.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yapa emenike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte Emenike bu, güçlüdür, hızlıdır birebir yakalarsa veya yavaş savunma bulursa affetmez ancak oldukça fevri oynar. Yanında 2 değil 22 adam bomboş pozisyonda beklesin o topu vermez, veremez. Salih'e bıraksa, Salih boş kaleye yuvarlayacak ve maç bitecek. Bunu yapmadığı için Emenike'yi sevmiyorum çünkü pozisyonları çok kolay harcayan bir yapısı var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Şamil Tayyar 10 yaşındaki çocuğun üzerine yürümüş gol diye sevinmesini hazmedemeyip. Bu adamları milletvekili seçiyorsunuz. Yazık bu ülkeye.
    Hiç şaşırmıyorum. Kalitesini , istisnasız heryerde gösterebilen bir adam.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Raul cidden iyi oynuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sowww helal bee

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun, şimdiden kutlarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Oh bee Sow golü attı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sow gol attı ben ondan daha çok rahatladim. Atamadigi her dakika sacmaliyordu çünkü aticam diye diye
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Mert harika çıkardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ersun Yanal'ın takımları ...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sowun golüne ayrı bi sevindim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sow'u çıkarmazsa bi tane daha atacak gibi, golden sonra morali düzeldi iyi koşular yapıyor.

Bu arada haftaya Emenike ceza sınırındaymış niye bu maç sarı kart görüp GS maçında oynamasını garantilemedik anlamadım. Başka ceza sınırında olan var mı acaba ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal'ın takımları son 8 haftada düşüyor!

Hakem de işgüzarlık yaptı, ilk yarıda Caner'in pozisyonda penaltı vermedi buna faul verdi sonu kırmızıyla bitti.

Nesil
    2006

Kazanmamıza mı yoksa Sow'un gol atmasına mı sevineyim bilmedim. Şampiyonluk gelmiştir hayırlı uğurlu olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kim Nasıldı ?

Mert Günok: Sanki aylardır oynayan Volkan değilde Mert'miş gibi. Yedek kulübesinde aylar geçirmesine rağmen kendine olan güveni, duruşu, pozisyonlardaki refleksleri yerindeydi. İyi bir maç çıkardı. Volkan bu maçı boş geçmezdi.

Gökhan Gönül: Gerçekten özel bir oyuncu. Belki Caner gibi flaş bir görüntüsü yok ama harika bir çizgisi var. Oldukça rahat oynuyor ve kendi bulunduğu kanadı çok etkili kullanıyor.

Bekir İrtegün: Yeteneklerinin standartlarında bir maç çıkardı. Cenk Tosun onu fazla yıpratamadı.

Bruno Alves: Bekir gibi rahat bir maç çıkardı. Dünya Kupası yaklaşıyor zamanla tempo tutacak ve etkin olacaktır.

Caner Erkin: İtirazdan dolayı gördüğü alakasız sarı kart dışında güzel bir performans ortaya koydu. Kornerleri Alex'ten sonra bu kadar etkin kullanabilen bir oyuncu haline gelmesi bizim için büyük avantaj.

Mehmet Topal: Mevcut sistemde olmazsa olmaz oyuncu. İşin savunma kısmında o kadar çok iş yapıyor ki bunu görmek için onsuz bir maçın nasıl geçeceğini görmek yeterli.

Emre Belözoğlu: Oyundan çıkana kadar ortasaha organizatörü gibiydi. Özellikle yoğun pas trafiğini iyi götürdü. Şu adele sakatlıkları olmasa parlak kariyerine Dünyanın 1-2 büyük kulübünü daha ekleyebilirdi. Sanırım kariyerindeki en büyük talihsizlikler mevcut sakatlık durumları.

Raul Meireles: Dünya Kupasına az bir süre kaldı. Meireles bunu farkında. Farkındaki artık sahada farkındalık yaratan bir Meireles'i izledik. Gelecek haftalarda da üzerine koyarak oynayacaktır. Forma aslanın ağzında.

Dirk Kuyt: Fazla ortalıkta görünmedi. Kaçak oynadığı maçlardan biri daha. Skorun ilk yarıda açılması onu da rahatlattı.

Moussa Sow: Kullanılan kornerlerde biraz daha takipçi olabilse 3 net kornerden bir tanesini mutlaka gole çevirebilirdi. Attığı golde nasıl bir bilek inceliği taşıyorsa kaçırdığı gollerde bir o kadar yamukluğa sahip. Enteresan bir futbolcu.

Emmanuel Emenike: Hızlı, güçlü, kaya gibi. Hatayı cezalandırabilecek bir yapısı var ancak egosu yüksek bir golcünün bencilliğini taşıyor. Bu bencilliğinden olmasa sadece Fenerbahçe için değil Dünya futbolu için özel bir yeri olur. Evet bugün 2 gol attı. Bu gollere çok da sevindim. Ancak atılan 3 golde de Antep savunmasının inanılmaz hatalarını görmezden gelmek olmaz. Bugün hataları cezalandıran taraf olduk.

Sonradan girenler: Salih'in kesinlikle maç temposuna ihtiyacı var. Bilekleri çok kuvvetli. Tek pasta takımını gol pozisyonuna sokabilecek kabiliyete sahip ki bu çok özel bir yetenektir ve kilit açar. Ancak orta sahanın dinamizmini kaldırabilecek fiziksel şartları şuan için taşımıyor. Kalan haftalarda daha fazla süre alırsa toparlar. Webo ve Alper için değerlendirme alacak dakikaları göremedik maalesef.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu sezonki en rahat macimizi oynadik sanirim, ic saha maclari dahil. emenike devam etseydi son 10 dakikada fark 4,5 olurdu rahat. haftaya da bursasporu yenersek uzun bir aradan sonra 5 maclik bir galibiyet serisi olacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bu sezonki en rahat macimizi oynadik sanirim, ic saha maclari dahil. emenike devam etseydi son 10 dakikada fark 4,5 olurdu rahat. haftaya da bursasporu yenersek uzun bir aradan sonra 5 maclik bir galibiyet serisi olacak.
    Emenike biraz daha oynasaydı şu maçta bile sinir krizi geçirirdim ben.

Şunu unutmamak lazım bu maçı tamamen Antep stoperleri sayesinde böyle rahat kazandık. Ben her türlü kazanacağımıza inanıyordum ama rahat olacağını düşünmemiştim. Ligde bize böyle kıyak yapacak stoper çok bulamayız.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yuh artık ya inanılır gibi birşey degil bizim yöneticiler araya girip engellemis çocugu tribünden kovmasını tartısma yasanmıs.Basın tribününden de bizim yöneticilere tepki olmus Tayyar'ın üstüne yürüyünce bizimkiler yandas medya yagmur camur dinlemeden görevde.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

önümüzdeki 4 maçta 8 puan alırsak bu iş bitti derim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Fenerbahçe'm...

Güzel bir maç oldu ilk yarı izledim o yetti. Emenike gerçekten çok güçlü ve hızlı karaboğa

Bu arada Alper Arena'da galip gelinmesi halinde sahada saçı sakalı kestiricem demiş

Pes 2013 gibi mac oldu. Aynisini ben mlo da yapiodum emenike tek forvet gonderiyordum arapaslarini geciyordu aradan aynen oldu bu mac. Emenike mlo da hem ucuz hem guclu hem hızlı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçın özetini şimdi izledim. Defans oyuncuları resmen maçı vermiş. PTT Birinci Lig'de bile böyle amatörce hatalar yapılmıyor.

Bu maçtan sonra Fenerbahçe şampiyonluğu %99 garantilemiştir. Hayırlı uğurlu olsun.
    Last edited by William Rookwood : 25.Mart.2014 at 13:59

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Antep işin bitirildiği yer haline geliyor. Geçen sene GS bu sene FB. Şampiyonluk konusunun açılmaması için bir sebep göremiyorum, tebrikler.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlarım. Bu sezon açık ara en fazla hakeden takımdı. Ersun Yanal'ı taktiksel açıdan pek beğendiğimi söyleyemem ama takımı iyi motive etti ve oyuncuları şampiyonluğa inandırdı sezon başından beri. Tekrar tebrik ediyorum, hakeden kazandı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri