1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by sadistkral View Post
    Haklısın. Fakat şöyle bir fikir yürüteceğim. Biz oyunu tamamen teknik anlamda düşünüyoruz. Şöyle ki defansımızda hızı 20 olan bir adamı hızı 10 olan bir adam geçemez, geçmemeli. Mantıken de bu böyle zaten. Ama futbol böyle bir şey değil ki. Pepe dünyanın en hızlı defansı desem sanırım kimsenin itirazı olmaz. Ama atıyorum Getafe'den gayet ağır bir futbolcu Pepe'yi bir çalımla düğümlüyor ve kaleciyi de geçip golünü atıyor. Ya da Sabri örneğini verecek olursak, gerçek hayata uyarlarsak uzaktan şut özelliği 4 olabilir maksimum ama ara sıra uzaktan öyle goller atıyor ki biz de ağzımız açık izliyoruz. Bu oyun da bu mantıkla hazırlanmış olmalı. Futboldaki hırs, moral ve özellikle de şans faktörünün etkisi bu. Ya da böyle kendimi avutuyorum diyelim.
    kesinlikle kendimizi avuturuz

onlarca pozisyonu saçma şekilde harcıyor oyuncularım. tamamen gerçek dışı pozisyonlar birde. önü boşken taca vurmalar falan. kalecilerin gücü 109 zaten o konuya hiç girmiyorum inanılmaz kurtarışlar oluyor. bire bir pozisyonlarda hiç heyecan yapmıyorum çünkü gol olmuyor. anca bi yan toptan içeri kesilen ortada falan gol oluyor inanın abartmıyorum ya benim oyuncular atamıyor karşı karşıya yada hep bana denk geliyor hiç hatırlamıyorum karşı karşıya attıklarını kaleciden dönen topu falan tamamlıyorlar genelde

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    kesinlikle kendimizi avuturuz

onlarca pozisyonu saçma şekilde harcıyor oyuncularım. tamamen gerçek dışı pozisyonlar birde. önü boşken taca vurmalar falan. kalecilerin gücü 109 zaten o konuya hiç girmiyorum inanılmaz kurtarışlar oluyor. bire bir pozisyonlarda hiç heyecan yapmıyorum çünkü gol olmuyor. anca bi yan toptan içeri kesilen ortada falan gol oluyor inanın abartmıyorum ya benim oyuncular atamıyor karşı karşıya yada hep bana denk geliyor hiç hatırlamıyorum karşı karşıya attıklarını kaleciden dönen topu falan tamamlıyorlar genelde
    Aynı dertten bende sıkıntılıyım. Bu yüzden golcülerimi değiştirdim. Ama değişen bir şey olmadı. Çok şükür defansif anlamda pek gol yemiyorum. Muslera saolsun. Ama dün kayseri deplasmanından 5-2 mağlubiyetle döndüm ki bu 5 golün 3 ü kornerden biri frikikten yedim. Adamlar ilk yarı 2 korner kullandı ikiside gol oldu akşam delirdim. En son yüklen dedim gene gol atamadılar.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aynı dertten bende sıkıntılıyım. Bu yüzden golcülerimi değiştirdim. Ama değişen bir şey olmadı. Çok şükür defansif anlamda pek gol yemiyorum. Muslera saolsun. Ama dün kayseri deplasmanından 5-2 mağlubiyetle döndüm ki bu 5 golün 3 ü kornerden biri frikikten yedim. Adamlar ilk yarı 2 korner kullandı ikiside gol oldu akşam delirdim. En son yüklen dedim gene gol atamadılar.
    son 30 dakika geçen maç yüklen dedim. 1 pozisyon bile olmadı. 90+2 deki tacı izledim ve maç bitti o kadar birde kapsamlı izliyorum

maalesef maç başlamadan önce o maçı kaybediceniz belirleniyor. ben fazla inanmıyordum ama sanırım bu doğru. forumda bir kaç arkadaş daha söylemişti bunu

4. Default

son 30 dakika geçen maç yüklen dedim. 1 pozisyon bile olmadı. 90+2 deki tacı izledim ve maç bitti o kadar birde kapsamlı izliyorum
    Bu olaya ben de denk geldim bir kaç kez yani yüklen denildiğinde en azından 1 pozisyon görmek mümkündür diye düşünüyorum ama yok çok mantıksız

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

maalesef maç başlamadan önce o maçı kaybediceniz belirleniyor. ben fazla inanmıyordum ama sanırım bu doğru. forumda bir kaç arkadaş daha söylemişti bunu
    Aynen öyle oluyor. O bahsettiğim kayseri maçında yüklen dedim adamlar saldıracağına habire geri pas habire taç a atmalar boş yere defans ve kaleci arası paslaşmalar yaptılar.

Ben akıcı yapmışdım bu akşam katı yapacağım ve gençlerbirliği maçına çıkacağım.Bakalım ne yapacaklar.

Birde bu galatasarayın deplasman fobisi nedir arkadaş anlamadım gitti. Evimde rahat oynarken deplasmanda zorlanıyorum takım farketmeden zorla yeniyorum hele rakibim güçlü ise kesin bir fark geliyor. Mesela kupa grup maçında beşiktaş 9 kişi kaldı (Biri kırmızı yedi ondan diğeride pektemek sakatlanıp çıktı) ve o maçta ben 3-0 yenildim varlık bile gösteremedim. Son iki golüde 9 kişi kaldıktan sonra attılar :S Rakip hoca dizilişi bile değiştirmedi kırmızı karttan sonra ortasasında tek oyuncu kalmasına rağmen amrlc ler mahvetti.

Mesaj Yetkileri