Sayfa 493 / 578 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543 ... SonSon
14,761 ile 14,790 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne oldu aralarinda ? maci izlemedimde

Wesley fazla gerilmis kullandigi kelimelerden belli, bence var bisiler o yok diyor ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gol attıktan sonra selçukla sevinirken trip atar gibi bir şey yaptı ama Selçuk'a özel bir şey değilmiş. Genel durum kötü olduğu için.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yalnız bu varsayımı takımın Şampiyonlar Liginden elenmesi, ligde evinde Kayserispor'a yenilmesi ve kupadaki 2-2'lik sonuca göre mi yapıyorsunuz? Çoğunlukla gündelik olaylara göre yapılıyor varsayımlar. Mesela bundan 4-5 hafta önce Fenerbahçe taraftarları '' şampiyonluk gitti, geçmiş olsun. Ersun Yanal gitsin şu takımdan '' gibi yorumlar yaparken şuan şampiyonluğu kutluyorlar. Aynı şekilde Beşiktaş'ın da kötü gidişatında bir çok olumsuz yorum vardı yönetim ve oyuncular için. Şuanda da Galatasaray'ın aldığı kötü sonuçlardan dolayı hem kendi taraftarı hemde rakip takım taraftarları tarafından olumsuz yorumlara ve eleştirilere maruz kalınıyor. Eminim ki Galatasaray önümüzdeki haftalarda iyi sonuçlar aldığında bu tür yorumlar tersine dönecektir. Bunca yıldır Türkiye'yi ve ülkede oynanan futbolu tanıyorsak bu tür olayların sürekli tekrarlandığını az çok biliyoruz demektir.
    Hayır tabi ki günübirlik bir düşünce değil bu. Öyle olsa daha önceki sayfalarda söylemezdim. Hatırlarsın şike olaylarında da söylemiştim o başlıkta. Forumda hatta biliyorum ki çoğu gs li sevmiyor artık beni söylediklerimden dolayı. Tartışmıştık çünkü baya Ama kötü niyetim yok aslında. Fener gözümde neyse gs de aynı. Sonuçta ikiside tuttuğum takım değil.

Her neyse dediğim gibi umarım yanılırım ve siz haklı çıkarsınız. Hiç bir takım zarar görsün istemem. Hele ki şu siyaset artık çekilsin ligimizden. Bir futbol zevkimiz var onun da içine ediyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Hayır tabi ki günübirlik bir düşünce değil bu. Öyle olsa daha önceki sayfalarda söylemezdim. Hatırlarsın şike olaylarında da söylemiştim o başlıkta. Forumda hatta biliyorum ki çoğu gs li sevmiyor artık beni söylediklerimden dolayı. Tartışmıştık çünkü baya Ama kötü niyetim yok aslında. Fener gözümde neyse gs de aynı. Sonuçta ikiside tuttuğum takım değil.

Her neyse dediğim gibi umarım yanılırım ve siz haklı çıkarsınız. Hiç bir takım zarar görsün istemem. Hele ki şu siyaset artık çekilsin ligimizden. Bir futbol zevkimiz var onun da içine ediyorlar.
    Yok hocam ben anlıyorum seni. Her ne kadar Fenerbahçe ve Beşiktaş kendi tuttuğum takımlar olmasa da sonuçta kendi ülkemizin takımları. Kendi takımlarımız herhangi bir olumsuz durumla karşılaşınca içten içe üzülüyorum. Zaten ben şike konusuna da neredeyse hiç mesaj yazmamışımdır, çünkü yazacak bir şey bulamıyorum ne yazabilirim ki. Takımlarımızın mali durumunu ve itibarını zedeleyecek hususların ucu yine bize dokunuyor. Ülke olarak futbolumuzu geliştiremiyoruz, sürekli bir huzursuzluk hakim. Siyaset konuşmak istesen konuşulmuyor, bin bir türlü huzursuzluk dönüyor, futbol desen öyle. Tek eğlencemiz olan futbola da huzursuzluk girmesin istiyorum artık, tek dileğim bu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu adamlar sorunsuz yaşayacak diye bir şey yok zaten.Eşinden,dostundan,çocuğundan çok birbirlerini görüyorlar bu adamlar.Bir takım olmaları için birbirlerini sevmeleri lazım.

Genel olarak durum hiç iyi gözükmese de karalar bağlamaya gerek yok.Kalan maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi 2. bitirip kupayı kazanmalıyız.Bu kadar basit,olmazsa da sağlık olsun.Terim gittiği gün bu sezon hedefler açısından bitmişti benim için.Mancini'yi iyi veya kötü yönde eleştirmek için henüz hala erken.Kesinlikle kalması taraftarıyım ancak bizim garip taraftarımız Mayıs'a kalmaz Fener maçında ki olası bir mağlubiyette yollarlar adamı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aysal birakmaz , aysal sadece yonetimi degistirdigi icin pisman genel kurul uyeleri bunu net sekilde soluyor.. aysal sadece yonetim degisikliginde hata yapmistir albayrak ve durustu yollayarak birde adnan ozturku...

Mancini getirildiyse eğer arkasında durulmalı, söylediği gibi daha büyük takımları çalıştırabilirdi. Profesyonel biri maç sonu açıklamalarında haklı, doğru adam veya değil bu tartışılır ama getirdiysen arkasında duracaksın. Arsenal ile ilgili verdiği örnekte doğru bir tespit. Bu adamın ülkeyi tanıması oyuncuları, rakipleri hatta kendi takımını tanıması bile zaman alacaktır. Açıkcası ateşten gömleği giydiğinin farkında değil gibi biraz da, çünkü GS için 2.lik bir başarı değildir, o burayı İngiltere gibi düşünüyor, İngiltere'de Liverpool yada Arsenal gibi genel anlamda GS'den büyük olan takımlar ligi 3. - 4. bitirdiklerinde başarısız kabul edilmiyorlar, ama GS'de 2. olma gibi bir şansın yok, ki 2. lik için bile bir hayli koşturması gerek artık. Uzun vade de kalırsa 3-4 yıl içerisinde tekarar avrupa da adından söz ettirebilecek bir takım yaratabilir(yaratamaya da bilir), yaratacak potansiyel var.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aysal'ın en büyük hatası Terim'i göndermekti. Gs'nin Türkiye'de büyük bir avantajı var Fatih Terim gibi ve bunu kullanmadı. Defalarca bu fırsatı tepti gs. Adam her geldiğinde şampiyon yaptı ve gönderildi. Aysal'ın başkanlıktan gitmesi için bu sebep bile yeter.

Aysal < Terim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aysal , terimi yollamadi , terim zorla kendini kovdurttu.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aysal , terimi yollamadi , terim zorla kendini kovdurttu.
    Bunun da bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim gaz vermekten ve mürit toplamaktan başka pek bir katkısı olmayan, bencil bir adam. Demirören'le verdiği pozlardan sonra hele hala geçmişte yaşayan arkadaşların -ki bunu çok seviyoruz mesela 99-2000 ruhu diye diye saçmasapan bir takıntı yaratıyor taraftar- günümüzde dönmesini tavsiye ediyorum. Takımın başında Mancini gibi iyi bir taktisyen ve iyi bir antrenör var. Bir maç kaybedince eleştirmek saçmalık. Nasıl ki bir maçta kral yapılmamalıysa bir maçta da böyle eleştirilmemeli. Böyle dönemler olur. Kimse namağlup şampiyon olmuyor ya da kaybetmeden gitmiyor. Biz ülkece kendimizi 1.lik dışındaki herşey kötüye şartladığımız için, boş haberleri okuyup gerçek sandığımız için ve hepimiz güya menajer oldugumuz için anında bu gitsin bu gelsin bu gelse şu gitse yapıyoruz. Bunlar tamamen yanlış.

Yaşlı bir orta saha ile bu kadar oluyor işte. Daha dinamik, genç oyunculardan kurulu bir takım oluşturmamız lazım çünkü ihtiyacımız olan bu tempoyu sağlayacak bir genç topçu. Sene sonu bence herşey düzelecektir. Yeni sezona da iyi başlayacağımızı düşünüyorum.

Şu zamanlar için benim eleştirebileceğim tek şey ısrarla Burak, Selçuk ikilisinin oynatılması ve de tıkır tıkır işleyen 3-5-2 sisteminden neden vazgeçildiğidir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bunun da bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
    Kesinlikle. Terim durduk yere yapmaz o şekilde herkes biliyor bunu. Bence Aysalcı olmaktansa Terimci olmalı gs liler. Terim gs için bulunmaz hint kumaşıdır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aysalcı veya Terimci olunması ikisi de yanlış.Önemli olan Galatasaray'ın menfaatleri.Elimizde Mancini varsa sonuna kadar destekleyeceğiz tıpkı Terim'i de sonuna kadar desteklediğimiz gibi.Bundan sonra geri dönerse herhangi bir zamanda ne kadar bu kalpleri kırmış olsa da sonuna kadar desteklerim,çünkü her şeyi ile yönettiği takımı başarıya ulaştırmayı bilen bir hoca,her şeyine saygım var sadece sevgimi yitirdi.

En önemlisi ise Terim geçmişte kaldı,bizim geleceğimiz ne Terim ne de Aysal'dır,Roberto Mancini'dir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ya Allah aşkına ne Aysal ne Mancini kim giderse gitsin bu sorun çözülmez. Önce sorun oyuncularda. Onlar kendi aralarındaki sorunu çözsün. Ayrıca Aysal'dan iyisini de bulamayız bence tek hatası yönetimi çok kurcalamasıydı ama bunu yapacağı da belliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Senelik en az 2-3milyon euro alan oyuncuların trip yapıp huysuzluk çıkarmasını da aklım almıyor açıkçası.Ben iş yerime gittiğim zaman bir sürü sevmediğim insan olmasına rağmen herkese gülümseyip işimi yapıyorsam bu adamlar o paralara hayli hayli yapmak zorundalar.İşlerine gelince profesyoneller işlerine gelmedi mi değiller.Kimse kusura bakmasın ama o paraları alıpta sene boyunca kötü oynamaya kimsenin hakkı yok.5 maç-10 maç kötü oynarsında sezon genelinde kötüysen ya psikolojik yada başka türlü bir problem var demektir.Ayrıca biliyoruz ki bu adamlar işlerine geldi mi çok iyi oynuyorlar.Yönetimden birinin yerli oyuncularla konuşup duruma müdahele etmesi gerekiyor ortam daha da kızışmadan.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    http://www.medyaspor.com/kose-yazila...ne-yapmali-399

Son zamanlardaki düsüs hakkinda güzel bi yazi
    Yazdiklarinin hepsi dogru bilhassa taraftar ve mancini hakkindakiler. Keske herkez böyle tarafsiz bakabilse ve de yazabilse ama türkiyede cok saksakci var o yüzden böyle tarafsiz yazilari okumak nadir olan birsey.

Bakıyorum da Sinan'ın yazısı paralelinde tum mancini fanları toplanmış yine. Evet beyler sorumlular selcuk ve burak. .. Mancini muhteşem proje adamı...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Fatih Terim i ne güzel siliyorsunuz arkadaşlar... Acaba Ünal Aysal yeni geldiği zaman, o takımın başına geçmek risk değil miydi arkadaş. Yeni bir kadro kuruldu. Adam 2 sene şampiyon yaptı, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynattı. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam takımın başına Terim i getirirken, futbolun patronu olacak dendi. Kusura bakmayın ama Terim den başkası ne bu durumdaki takımı kabul ederdi ne de bu kadar başarılı olabilirdi. o durumdaki Galatasaraylılar ilk sezon sonunda yarışta kalmaya bile razıydı. Elinde kalanı sahiplenmeyi anlarım da, Terim i gömmeyin bence. Dışarıdan objektif bakınca çok abes kaçıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Fatih Terim i ne güzel siliyorsunuz arkadaşlar... Acaba Ünal Aysal yeni geldiği zaman, o takımın başına geçmek risk değil miydi arkadaş. Yeni bir kadro kuruldu. Adam 2 sene şampiyon yaptı, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynattı. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam takımın başına Terim i getirirken, futbolun patronu olacak dendi. Kusura bakmayın ama Terim den başkası ne bu durumdaki takımı kabul ederdi ne de bu kadar başarılı olabilirdi. o durumdaki Galatasaraylılar ilk sezon sonunda yarışta kalmaya bile razıydı. Elinde kalanı sahiplenmeyi anlarım da, Terim i gömmeyin bence. Dışarıdan objektif bakınca çok abes kaçıyor.
    YD ile beraber pişmiş kelle gibi sırıtırsa gömersin.Terim istese kalırdı takımda ama zorla kovdurttu kendini,bunda amacının Milli Takım ile çalışmaya çalışması değil Aysal'ı sevmemesi neden bence.

Arkasından hala ağlayacak değiliz,geçti gitti.Uğurlar olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Hiç bir şey bitmiş değil, hala ikincilik için büyük bir şansımız var.Beşiktaşta Fener'le oynayacak biz de.Şayet 2. bitirirsek başarılı bir sezon geçirmiş olacağız.Çünkü ŞL'ye direkt katılıyoruz.Bundan daha güzeli var mı? Mancini'nin dünkü açıklamaları çok doğruydu, ne kaybediyorsak sabırsızlığımızdan kaybediyoruz.Fatih Terim dönemi geçti gitti.Klübe çok yararları oldu, Allah razı olsun.Ama bu kadar bağlanırsak şu durumda sadece klübe zarar veririz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hala Terim'i konuşmak bana saçma geliyor istese direnip kalırdı da Aysal bu taraftarı karşısına alacak bir başkan değil Terim kendisini yollattırdı bana kalırsa. Zaten Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın gidişinden sonra Terim'in de gideceği sezon başından beri yazılıp çizilmişti. Artık önümüze bakmalıyız bu sezon Mancini'yi pas geçmek lazım takıma da ayar çekmek lazım senin yerli oyuncu kaliten 2 büyük rakibinden kötü olursa tabi ki 3. olmaya mahkumsun. Bu sezon son 2 sezonda olduğu gibi kadromuzu güçlendirseydik bunlar olmazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Written and Directed by
    Tahir Kum

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
    Bugün bazı internet sitelerinde Galatasaray Kulübünün hesaplarının UEFA tarafından olağandışı bir şekilde incelendiğini ima eden haberler yayınlandığı görülmüştür. Bilinmelidir ki UEFA sistemine spor şirketleri dönemsel olarak çeşitli mali veriler girmekte ve bu mali veriler UEFA tarafından çeşitli şekillerde incelenebilmektedir . Bununla ilgili olarak UEFA, örnekleme metoduyla seçtiği Galatasaray Sportif A.Ş. (Şirket) nezdinde, sadece girilen mali verilerin şirket kayıtlarıyla uyumunu yerinde incelemiş ve hazırladığı raporda da girilen verilere ilişkin bir aykırılık tespit etmediği gibi denetim sırasında “Şirket”imizin gösterdiği titizlik ve yardım için teşekkür etmişlerdir.
    Kamuoyuna saygıyla duyurulur .
    GALATASARAY SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sporx, Eurosport, Fanatik, Hürriyet. Bunların yaptığı özel haberler hep aynı zihniyetin ürünü. İnanıp umutlananlar olması çok acı.

Fatih Terim'i gömülmeyi haketti ve bunu kendisi istedi. UEFA Kupası sonrası basıp gitti, hakkıdır dedik. Tekrar geldi enkaz bıraktı canı sağolsun dedik. Milli Takım yüzünden görevine son verilince haksızlık dedik, hakkını verdik. Şahsen ben iki gün yemek yiyemedim üzüntüden. Naptı Fatih Terim, YD ile sarmaş dolaş dost oldu, kendi sözünü yemesi kendini bağlar elbette ama sen Galatasaray düşmanları ile kader ortaklığı yaparsan, olmaz. Sen o tablet ayağıma gelecek diye mesaj verdiğin reklamda Adanaspor forması kullanırsan olmaz. Tek suçlu Fatih Terim değil ama kendisi de hiç masum değil. Olayları iyi incelemek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bakıyorum da Sinan'ın yazısı paralelinde tum mancini fanları toplanmış yine. Evet beyler sorumlular selcuk ve burak. .. Mancini muhteşem proje adamı...
    Anti-Mancini olarak seni de buralarda görmek güzel )
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasaray iki mac ustuste vekaleten yonetilen takimlara karsi galibiyet alamadi, bu acidan ilginc bir istatistik olmus.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    galatasaray iki mac ustuste vekaleten yonetilen takimlara karsi galibiyet alamadi, bu acidan ilginc bir istatistik olmus.
    Konyaspor bu haber üzerine apar topar alınan bir kararla teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdığını açıkladı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk ile Burak açıklama yapmış. İkisine de inanmıyorum, lafa değil icraate bakmak lazım çünkü. Taraftarın gazını almaya çalışıyor Ünal Aysal. Kumar oynadı, rest çekti ve kaybetti. Düzeltmek kendi elinde ona kredi verilir elbet ama bu şekilde hareket ettiği sürece ilk seçimde değişir başkan. Balık baştan kokar demişler, yönetim değişmeli başka yol yok.

Olur mu? Burakla selcuk gitsin onlar gitmeli oyle sampiyonlar ligini alcaz.

Mesaj Yetkileri