Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
Bugün bazı internet sitelerinde Galatasaray Kulübünün hesaplarının UEFA tarafından olağandışı bir şekilde incelendiğini ima eden haberler yayınlandığı görülmüştür. Bilinmelidir ki UEFA sistemine spor şirketleri dönemsel olarak çeşitli mali veriler girmekte ve bu mali veriler UEFA tarafından çeşitli şekillerde incelenebilmektedir . Bununla ilgili olarak UEFA, örnekleme metoduyla seçtiği Galatasaray Sportif A.Ş. (Şirket) nezdinde, sadece girilen mali verilerin şirket kayıtlarıyla uyumunu yerinde incelemiş ve hazırladığı raporda da girilen verilere ilişkin bir aykırılık tespit etmediği gibi denetim sırasında “Şirket”imizin gösterdiği titizlik ve yardım için teşekkür etmişlerdir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur .
GALATASARAY SPOR KULÜBÜ
Sporx, Eurosport, Fanatik, Hürriyet. Bunların yaptığı özel haberler hep aynı zihniyetin ürünü. İnanıp umutlananlar olması çok acı.
Fatih Terim'i gömülmeyi haketti ve bunu kendisi istedi. UEFA Kupası sonrası basıp gitti, hakkıdır dedik. Tekrar geldi enkaz bıraktı canı sağolsun dedik. Milli Takım yüzünden görevine son verilince haksızlık dedik, hakkını verdik. Şahsen ben iki gün yemek yiyemedim üzüntüden. Naptı Fatih Terim, YD ile sarmaş dolaş dost oldu, kendi sözünü yemesi kendini bağlar elbette ama sen Galatasaray düşmanları ile kader ortaklığı yaparsan, olmaz. Sen o tablet ayağıma gelecek diye mesaj verdiğin reklamda Adanaspor forması kullanırsan olmaz. Tek suçlu Fatih Terim değil ama kendisi de hiç masum değil. Olayları iyi incelemek lazım.