1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu oyuncular aynı hareketleri Fatih Terim döneminde yapmıyordu ama, yapamıyordu. İşte papazlık denilen şey bu oluyor. Drogba, Sneijder yeni mi geldi. Madem şikayetçiydiler gitselerdi başka takıma. Kaldı ki sanki bu adamlar yatıyor. Geçen seneki başarı da onların da payı var. Maestro, Kral, Türk Futbolunun kaderini değiştiren adam, golcü bunlar az mı?

Hepsini geçtim diyelim maaş konusunda falan sen haklısın. Oyuncular da haklı haliyle. Bu sabote etmelerini mi gerektiriyor. Bu mu taraftarın hak ettiği?

Ayrıca Burak'ı bilmem ama Selçuk konusunda Hasan Şaş'ın parmağı yoksa ben hiçbirşey bilmiyorum. Geldiğinde söylemişti Fatih Terim ve Hasan Şaş çok önemli rol oynadı diye, Hasan Şaş durup durup Sneijder'e sallıyor zaten, Selçuk'u da etkilemesi çok olası.

Toparlarsak, ben bu tutumu doğru bulmuyorum. Dünyanın her yerinde böyle olması da beni ilgilendirmez, benim için bir tane şey var, o da Galatasaray. Senin dediğinin yapılması boş kontrat falan, Galatasaray'ın önüne geçmek demek. Öyle bir dünya yok. Selçuk gelirken şartlar belliydi, durup durup kontrat yapılmaz. Iki taraf da kabul etti, bitti. Muslera hak etmiyor mu, onun da Selçuk kadar katkısı yok mu? Sürekli düzenleme olacaksa işimiz var ya, tepene çıkar bu adamlar. Bence biz fazla şımarttık, sanki üç kuruşa oynuyorlar gibi davranıyoruz.

Ekleme: Roma ve Chelsea örneklerin aslında benim anlatmak istediğim ile aynı şeyler. Oyuncuya ve teknik direktöre dayalı düzen. Ben buna karşıyım işte. Fatih Terim trafik kazasında öledebilirdi. Mourinho hastalanıp bırakabilir takımı. Totti, Lampard emekli olacak elbet. Değişim kaçınılmaz.

Bu düzen ile bir seri yakalayamayız anlatmak istediğim o çünkü sistem falan yok. Tüm faktörler birleşiyor başarı geliyor, kusursuz şekilde birleşirse o da. En ufak bir sallantı da ise çöküyor birden.

Ünal Aysal'ın tabiriyle pasta dışarıdan iyi gözüküyormuş oysa içi bayatmış, üzerine konan çileklerde sadece albenisini arttırmış.

Bizim bu sezon başında o temeli güçlendirmemiz şarttı, yapmadık. Yetmedi kaos ayyuka çıktı. Şu anda Mancini gitsin Mourinho, Simone, Pep gelsin birşey değişmez öyle aman aman.
    Last edited by uAburak89 : 27.Mart.2014 at 01:12

Mesaj Yetkileri