14 maçta 32 sarı 7 kırmızı kartla sezona devam ediyorum dolu dizgin
Sert Top Kapma kesinlikle yok. Ama genede taktikle ilgili bir durum olsa gerek diye iyimser yaklaşıyorum çünkü önceki kariyerde (ve önceki versiyonda) en az kart gören takımdık (aynı takımla).
Daha 2.sezonun ortasına bile gelmedim;
En önemli yıldızım Fabio 11 ay sakatlandı.
Smith 3 ay, Gunnarsson 2 ay, Maynard ile Traore 1,5 ay, Caulker, Connolly, Mitrovic, Noone, Hudson, Theophile-Catherine, Kim Bo-Kyung, ve Amondarin 1 ay sakatlandılar. Taylor 2 kez 1'er aylık sakatlık geçirdi. 1-2 veya 3 haftalık onca sakatlığı ise yazmadım.
Bu da yanlış antrenmandan kaynaklanıyordur diyeceksiniz ama öyle değil emin olun. Antrenman ağırlığı konusunda yeterli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. Sakatlıkların bazısı maçta bazısı antrenmanda oldu. Fabio'nun sakatlığı maçta oldu mesela. Ancak beklenenden erken iyileşti. 11 ay dendi, 8 ayda iyileşti ama kondisyon toplaması, form tutması derken gene 9-10 ayı bulmuş oldu takıma dönmesi.
Asıl can sıkıcı olay hangi bölgede yeterli alternatifim yoksa o bölgedeki oyuncular sakatlanıyor. Bir ara elimde as takımda oynayabilecek sadece 3 stoper kalmıştı, arka arkaya biri sakatlandı öteki cezalı duruma düştü derken kimi oynatacağımı şaşırdım. Sonra zar zor bir transfer yaptım bir de u21'den bir oyuncu çıkardım şimdi hiç bir sıkıntı olmuyor. Ne sakatlanan var ne cezalı duruma düşen. Önceki sezon aynı şeyi beklerde yaşadım.
ekleme: bir de bu belirli dönemde form düşüklüğü olayı istisnasız her kariyerimde oldu. Hep aynı dönemde arka arkaya 5-6 maç kaybetti takım. Ne yaptıysam önüne geçemedim. Şimdiki kariyerde de sezona çok iyi başladık, 5.sıraya kadar çıktık derken arka arkaya 6 maç kaybedip 15. sıraya düştük. Sonra o dönem bitti şimdi 3 maçtır gol yemeden kazanıyoruz. Kaybettiğimiz 6 maça bir örnek:
Attıkları 4 golün 3'ü duran top (2'si korner 1'i frikik). O kadar defansif duran top çalıştırdım hatta bu ve bundan sonraki maç antrenmanını da duran top yaptım ama 2 maçta da duran toplardan yıkıldık.
7 mutlak, 7 yarı şans toplam 14 gol fırsatı. 10'u kaleyi bulan 20 şut, 7 korner. Karşılığında 5 kaleyi bulan şut ve 3 gol şansı ile 4 gol yiyorsun. Kaybetmen gerekince kaybediyorsun işte...

Alıntılı Yanıtla