Yok artık bir de Ba'yı mı alıcaz, 5 forvetle oynarız artık.
Emre 3 hafta oynadı ve kalitesi hemen belli etti kendisini, bence kesinlikle Emre kalitesinde bir adam bulmalıyız, bir tane de kanat yeterli.
Yok artık bir de Ba'yı mı alıcaz, 5 forvetle oynarız artık.
Emre 3 hafta oynadı ve kalitesi hemen belli etti kendisini, bence kesinlikle Emre kalitesinde bir adam bulmalıyız, bir tane de kanat yeterli.
Webo gider Demba Ba gelir.
...
Bize oyun kuracak bir adam lazım.
Webo'yu yedekte oturtuyoruz da Ba'yı yedekte oturtamayız arkadaşlar o yüzden mantıksız transfer olur onun yerine bir Türk forvet lazım bize Mevlüt en iyi seçenek gibi.
Bize takımı hücumda yönlendirecek, oyun zekası üst düzey hücuma dönük orta saha oyuncusu lazım aslında. Takımın ofansif olarak oyun zekası en gelişmiş oyuncusu Cristian. Onun da durumu herkesin malumu. Zor olacağını biliyorum ama Diego Ribas en ideal çözüm bence. Avrupa'da olmayacağımız için üst düzey bir yabancı zor olacaktır ama.
Yerli forvet de çok önemli eksik.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Seneye mümkünse eğer birebir Chelsea'nin taktiğini kopyalamalıyız. yani 2 tane defansı daha iyi orta saha önüne 3 tane driblingi olan hareketli orta saha ve emenike gibi bir forvet.
Bu bağlamda Sow iyi bir teklif gelirse satılırsa benim hosuma gider.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Selçuk gelsin isterim ama Burak kalsın.
Arda Turan
Burak zaten gitmez Fener'e,Selçuk'ta Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamaz bence,giderse Avrupa'ya gider.
https://pbs.twimg.com/media/Bkkcj8RCUAAOt5l.jpg
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
iyi hoş diyorsun canım da, para bul bilmem ne galatasaray'lıyım diyen kişi o formayı kaptanlık bandını çıkartıp kenara verir mi?
dediğimi yanlış anlama bunları yaptı diye fenerbahçe'ye gelecek demiyorum ama futbolda her ihtimal vardır bana göre. bu tip lafları eden kaç tane futbolcu,karakter gördük.
bi' yerden duyum aldım demiyorum, ama ihtimali bu kadar fazla görmesem buraya yazıp tartışma ortamı yaratmam.
hatta diyorum ki ersun hoca kalır, sözleşmesi uzatılırsa o zaman görün.![]()
Nereden nereye geldi selcuk muhabbeti. Dün formayi cikardi diye Beşiktaş istemiş, Fenerbahce'ye gönderiyoruz, takımdan defolup gitsin diyoruz. Enteresan bir ulkeyiz gerçekten.![]()
Selçuk Fener'e gitmez demeyin. Trabzonspor'dayken Türkiye'de TS'den başka takımda oynamam demişti bilginiz olsunFutbol bu sonuçta.
İkisi de fenerde oynar, tanju da sergen de zamanında fenere geldi. Kimler gelmedi ki fenere. Ki selcuk ve burak çok da gs simgesi topçular değil yukarda saydıklarım kadar. Ama sabri zor bak, onun gelmesi imkansız![]()
'Kefen giyerim GS forması giymem' diyen Balic'i unutmayın, Revivo'yu, Emre'yi, Burak Yılmaz'ı, Tümer Metin'i, Sergen'i... Daha sayayım mı? Selçuk İnan da GS'den ayrılırsa gelebilir FB'ye ya da Beşiktaş'a. Endüstriyel futbolda her şey mümkün artık. Ayrıca Trabzonspor'dan ayrılırken de Avrupa'ya gideceğini söylüyordu Selçuk. 1,5 ay sonra, lig bitince göreceğiz bakalım ne olacağını.
Özellikle Tümer'in altını cizmek lazım.Adam bir ay önce taraftara tezahurat yaptırdı Fener'e küfrettirdi bir ay sonra baktık Fenerbahce forması giymis.Ayrıca dedigin gibi Selcuk İnan'da Ts'den gidersem ancak avrupada oynarım demisti.Her oyuncu her takıma gidebilir bu konular cok konusuldu cok örnekler var.
Abdurrahim Albayrak: "Selçuk İnan Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda oynarsa kellemi keserim."
Yapmayın beyler yapmayın bir insanın kanı ellerinize bulaşacak![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Selçuk'a eyvallah da Burak uzak dursun. Taraftar da büyük tepki gösterir böyle bir durumda. Gerçi ben herhangi bir girişimde bulunacağımızı sanmıyorum ne Selçuk için ne Burak için.
selcuku verebiliriz 6m euro ya. ersun yanal nerde oynatcagini bilir selcugu ve bayada verim alir ayni terim gibi.
Burak niye istenmiyor anlamadım. Adam 2 sezonda 60 gol atmış, hele de ekurusu ile aldın mi tadından yenmez. Hazır takımlarında istenmiyorken bedavaya kaçırmak lazım. Bonservis falan verilmemesi ya da cüzi rakamlar olması şartıyla çok iyi transfer olur.
Selçuku alalım, hazır Fernandes'in sözleşmesi bitiyor onu da alalım orta alanda combo yaparız (: Trnin Bayern Munihi olmak burdan geçer, Ligdeki kaliteli oyuncuları topla ve oyna.
...
+ melo gönderilyorsa onu da alak nası olsa deplasman yasağı var en azından tezahurat falan yaparlar kalabalık gösterirler
hiçbişi olmassa zengin durur![]()
Burak, Selçuk ve Fernandes kulağa çok hoş geliyor. Yolla yobo, kadlec, cristian, holmen, meireles, krasiç, stoch, webo'yu sonra keyfine bak![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Selçuk gibi bir oyuncu kendini bulması durumunda çok yarar sağlayabilir. Ancak Burak'ı falan almak saçma olur. Adamı zaten göndermiştik. Elimizde yeterince forvet var. Hem Burak nereden çıktı onuda anlamıyorum. İlla o da ayrılacağım diye tutturacak değil ya.
Selçuk'ta, Burak'ta bulunmaz hint kumaşı ligimiz için. Hiç bir takımın burun kıvırma lüksü yok ligimizde.
İki oyuncuyu da doğru kullanıp, gereken değeri verdiğiniz zaman ne kadar katkı sağladıkları ortada. Bu gergin ortamda ayrılmak istemelerinden yararlanılabilir. Şahsen ben öyle düşünüyorum.
Webo gelmiş 32sine. Sow'un performansı ortada. Emre yaşlanmış. Cristian,Holmen,Selçuk Ş durumları ortada. Meireles gidecek mi, kalacak mı? Selçuk İnan'ın verebileceği katkıyı tahmin edersiniz. Burak'ın 3-4 yılıık gol istatistiği ortada.
İşte bunlar hep fırsat.
Burak az ihtimal olsa da Selçuk'un formayı çıkartıp vermesi, Ersun hocanın takımın başında olması, bu şekilde transferleri seviyor olmamız nedeniyle Selçuk ihtimalini çok görüyorum.
Tekrar tekrar söylüyorum benimkisi bir duyum değil, yaklaşık 10 yıllık bir gözlem, tahmin.![]()