Kendisi, zihniyeti ve yaptıklarıyla ilgili yanlış olduğu iddia(!) edilen iğrençliklerle ilgili tek savunması "dinleyenler vatan hainidir" ve tek eylemi site kapatmak olan aciz bir adam ve son yayınlanan savaş çıkarmak için üretilen planların iğrençliğinden bağımsız olarak tek bir şey hakkında yorum yapmak istiyorum ben.

Facebook'ta falan sıkça paylaşılıyor, görmüşsünüzdür muhakkak; "biz ona başbakan ol dedik, o gitti dünya lideri oldu" denilen bir zırva. Bir dünya lideri olduğu sanılan şahsın saçma sapan eylemleri ve söylemleri nedeniyle bütün dünya malum uzvuyla gülüyor kendisine. Sanıldığı kadar etkin bir lider olamamış dünyaya maalesef. Benim asıl üzüldüğüm konu güzel ülkemin şu anki iktidarının zamanında iktidara gelmesine yardım eden ama şimdi düşman olduğu zihniyetin en kritik kurumları rahatlıkla oyuncak gibi kullanması utanç verici. Bu zihniyetin devlet kurumlarının içinde bu kadar palazlanmasına zemin hazırlayan tüm yöneticilere yazıklar olsun. Bir başka utanç meselesi ise güzel ülkemin Genelkurmay 2. Başkanı ve MİT Müsteşarı gibi ülkenin gizlilik ve bilgi sızması konusunda en hassas olması gereken 2 kurumunun tepe isimlerinin ülke yönetiminin bir diğer tepe ismi Dışişleri Bakanı ile yaptığı iğrenç senaryolar ürettikleri bir toplantının bile gizliliğini sağlayamamaları azıcık şerefi ve karakteri olan insanlar için istifa sebebidir. Yazık bu ülkeye, bu ülkeyi getirdikleri noktaya.