1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Anlamayan ve anlamamakta ısrar eden arkadaşlar için bir kez daha özetliyorum;

Esad, Suriye'nin kuzeyini pkk'nın uzantısı olan pyd ile el kaide bağlantılı işid'e bırakıyor. Ses kayıtlarında da işid'in rejimle işbirliği yaptığını duyabiliyoruz.

Tam pkk olayı bitiyor derken, en uzun kara sınırına sahip olduğumuz devletin toprakları üzerinde iki yeni terör örgütünün peydah olmasına ve bir 30 seneyi de bunlarla uğraşarak geçirmeye niyetimiz yok.

Zaten bugün yarın o taraftan bir saldırı bekleniyor. Bu ahlaksızca sızdırılan konuşmada onların vurmasını beklemeden nasıl 'meşru bir bahane ile müdahale edebiliriz' konuşuluyor.

Suriye'ye girmek için türbenin vurulmasını bekleselerdi daha mı rahat edecektiniz yoksa ortalığı yangın yerine mi çevirecektiniz anlamadım ki?!

Şunu okuyun, savaş kapıda ''evde yokuz'' demenin bir manası yok.
    http://www.mynet.com/haber/guncel/is...iyor-1132034-1
    http://www.haber7.com/ortadogu/haber...karsi-birlesti Eee bu ne şimdi ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Doğruysa bizim için tehditler bir eksildi. Yalnız orada dengeler her saat değiştiği için devlet her olasılığa karşı hazır olmakla yükümlü. Savaş da bunlardan biri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya suna biz esad'in devrilmesini istiyoruz.oso bunun icin ugrasiyor.pyd ve isid oso'nun isini zorlastiriyor.oso bir de bunkarla ugrasmak zorunda kaliyor.biz oso'nun elini rahatlatmaya calisiyoruz desenize.pyd isidin yanindatken tehlikeli iken oso'nun yaninda tehlikesiz mi oluyor?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Doğruysa bizim için tehditler bir eksildi. Yalnız orada dengeler her saat değiştiği için devlet her olasılığa karşı hazır olmakla yükümlü. Savaş da bunlardan biri.
    Savaşa her an hazır olmak ayrı, bir bahane yaratıp saldırmak ayrı. Önce bunu netleştirmek lazım.

Pyd ülke kurmasın yanı başımızda diyorsunuz sonra da onlarla işbirlği yaptığınız ortaya çıkıyor. Bunu da tehdit azaldı diye adlandırıyorsunuz. Pyd hiçbir zaman tehdit olmadı bize. Biz ite kaka zorla pyd'nin elini güçlendirdik. Aynısını işid denen naneye de yaptık. Zaten Başbakan'ın en büyük saçmalığı herkese ikili oynaması tabi sizler bunu siyaset olarak algılıyorsunuz. Siyaset bu kadar tutarsız birşey değildir. Siyaset yaparken bir stratejin olur ona göre hareket edersin.

Ülkemizin Suriye konusundaki stratejisini söyleyebilir misin? Öso'ya yardım ettik, eğittik. Sonra barış süreci adı altında pkk'lıların pyd'e geçişini sağladık. Ne için yaptık ? Esad'ın zulmüne karşı çıkmak için mi yaptık madem durum böyle pyd ne alaka ? Kuzey Suriye'de kurulacak Kürt devleti ne alaka?

Benim fikrim biz bu tiyatro oyununda yan rolde oynayan yeteneksiz oyuncuyuz. Yarın vur diyecekler vuracağız, öl diyecekler öleceğiz. Hiç bir etkinliğimiz yok. Öso'ya yardım edin dendi, ettik. Şimdi de İsrail Suriye üzerinde baskı oluşsun diye Kuzey'de kurulacak Kürt devletini destekliyor. Şuan için tehdit olarak gösterdiğiniz durumu yarın hükümet destekleyecek. O zaman ne yapacaksınız merak ediyorum.

Mesaj Yetkileri