1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Geçen seçim anketlerde %11-12 gösterilen Mansur Yavaş oyu %27 çıkmıştı Bu seçimde ise Yavaş az farkla önde gözüküyor. Ben % 60 40 görüyorum şansları(Mansur 60). Emin olun sizin dediğiniz gibi Gökçek'in rahat kazanacağı bir seçim olsaydı bu kadar oyuna kalkışmazdı Gökçek. Umarım gider en büyük isteğim de o , Arınç RTE Gökçek üçlüsünün birinden kurtulmuş oluruz en azından.
    İstanbulda Topbaş'ı ise %95 görüyorum. Zaten İstanbul'da %45 civarı oyu olan AKPnin kaybetmesi çok zor görünüyor.

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Geçen seçim anketlerde %11-12 gösterilen Mansur Yavaş oyu %27 çıkmıştı Bu seçimde ise Yavaş az farkla önde gözüküyor. Ben % 60 40 görüyorum şansları(Mansur 60). Emin olun sizin dediğiniz gibi Gökçek'in rahat kazanacağı bir seçim olsaydı bu kadar oyuna kalkışmazdı Gökçek. Umarım gider en büyük isteğim de o , Arınç RTE Gökçek üçlüsünün birinden kurtulmuş oluruz en azından.
    İstanbulda Topbaş'ı ise %95 görüyorum. Zaten İstanbul'da %45 civarı oyu olan AKPnin kaybetmesi çok zor görünüyor.
    İstanbul'da sırrı süreyya, akp'nin kürt oyunu neredeyse sıfırlayacak. bu nereden baksan 1 buçuk-2 milyon oy eder. Aynı zamanda forumlar ve sosyalist gruplarda sırrı'yı destekliyor. Fakat sırrı'nın atladığı bir şey var, öğrencilerin çoğunluğu istanbul'da ikamet etmiyor. Hdp'nin bu seçimde güçlü girmesi, chp'nin oyunu azaltmaktan ziyade, tam tersi akp oylarını düşürecek. İstanbul, hiç küçümsenmeyecek kadar doğudan göç aldı son yıllarda. Fakat son zamanlarda da sırrı'yı kürtçülük ile suçlayan çok grup var. Buradan oylar diğer sosyalist partilere de kayabilir.

Mesaj Yetkileri