Sayfa 22 / 30 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

1. Default

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Deniz Baykal Sarıgülün rüşvet ve yolsuzluklarını anlatıyor

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    Bu Video Baykal'ın Sarıgül'ü Partiden İhraç Etme Çabalarından Doğan ve Makamını Kaybetmek İstemeyen Bir Liderin ! (Baykaldır Kendisi) Planları Doğrultusunda Hazırlanan Bir Program. Aynı Sarıgül Kılıçdaroğlu ile Yeniden CHP'nin Gözdesi. Siyasi Rantlar Her Partide Vardır. Ama Önemli Olan Ülkeni Enayi Yerine Koymadan Milletine Kahramanlık Taslamak İçin Yalandan Dolandan Bahsedenler Kendini Nerdeyse Tapınacak ! Seviyede (Haşa) Görenler Bu Ülkenin Hiçbir Zaman Temsilcisi Olamaz. Savunduğumuz İnandığımız Değerlerin Aşağılanması Zorumuza Gidiyor.

rasim ozan kim nihat doğan kim ki ben onun seviyesine ineyim
    öcalan da esad gibi katil olduğu halde ben burda öcalanın bi esprisini koysam ve gülsem aynı hümanistliği ve iyi niyeti gösterecek misiniz
    Daha Dün Esad'a Kardeşim Deyip Bugün Menfaatleri Doğrultusunda Esad'ı Vuran da Malum Zâti Âliminiz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gööökçeeek gööökçek çok üzülüyooooooooooooo
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Öneeemli olaaaan ooooy toplamaaaak, öneeeemli olaaaan oooy tooooplamak

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

4. Default

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/62533...ek-yine-agladi

Bu adamadan iğreniyorum. Elinden gelse chp ye oy verenleri meydanlarda idam ettirecek.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Önce Erdoğan şimdi de Melih gökçek... İkiside son olaylardan sonra hep Said Nursi üzerinden konuşmalar yapmaya başladı. Bi camaati karşılarına alınca öbür cemaati yanlarına çekmeye çalışıyorlar. Çok şükür biz bu siyaset oyunlarına gelmeyiz (inşallah)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Önce Erdoğan şimdi de Melih gökçek... İkiside son olaylardan sonra hep Said Nursi üzerinden konuşmalar yapmaya başladı. Bi camaati karşılarına alınca öbür cemaati yanlarına çekmeye çalışıyorlar. Çok şükür biz bu siyaset oyunlarına gelemeyiz (inşallah)
    Yalnız Gülen cemaati Said Nursi ile göbekten bağlıdır ve sanırım Gülen Bediüzzamanın öğrencilerinden mi neymiş. Evlerinde kaldım eskiden çok okudum kitaplarını. O meselede çok doğru söylüyorlar bence. Said Nursinin yolundan gidiyorsun ona en büyük zulmü yapanlarla işbirliği yapıyorsun. Babanı öldürenle dost olur muydun? Bunu vurguluyorlar ve bence mantıklı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Video Baykal'ın Sarıgül'ü Partiden İhraç Etme Çabalarından Doğan ve Makamını Kaybetmek İstemeyen Bir Liderin ! (Baykaldır Kendisi) Planları Doğrultusunda Hazırlanan Bir Program. Aynı Sarıgül Kılıçdaroğlu ile Yeniden CHP'nin Gözdesi. Siyasi Rantlar Her Partide Vardır. Ama Önemli Olan Ülkeni Enayi Yerine Koymadan Milletine Kahramanlık Taslamak İçin Yalandan Dolandan Bahsedenler Kendini Nerdeyse Tapınacak ! Seviyede (Haşa) Görenler Bu Ülkenin Hiçbir Zaman Temsilcisi Olamaz. Savunduğumuz İnandığımız Değerlerin Aşağılanması Zorumuza Gidiyor.

Daha Dün Esad'a Kardeşim Deyip Bugün Menfaatleri Doğrultusunda Esad'ı Vuran da Malum Zâti Âliminiz
    yani baykal yalan söylüyor
    benim için bi sakıncası yok zaten yerine gelen de aynı sarıgül de aynı

hala erdoğanın esadla ilgili sözlerini konuşuyorsunuz
    abi aklınız mantığınız yok mu
    esad katillik yaptıktan sonra kardeşim dedi mi
    tatile çıktı mı

insanlar devletler politikalr değişiyor

asıl esadla binlerce müslümanı katlettiği sırada CHP heyeti gidip hatıra fotosu çektirdi
    ne tesadüftür ki chpyi esada götüren ekip reyhanlı olayının failleri

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

yani baykal yalan söylüyor
    benim için bi sakıncası yok zaten yerine gelen de aynı sarıgül de aynı

hala erdoğanın esadla ilgili sözlerini konuşuyorsunuz
    tatile çıktı mı

insanlar devletler politikalr değişiyor

asıl esadla binlerce müslümanı katlettiği sırada CHP heyeti gidip hatıra fotosu çektirdi
    ne tesadüftür ki chpyi esada götüren ekip reyhanlı olayının failleri
    300 bin insanı 2 yılda mı öldürdü ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tatile çıktı mı
    ........
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Öneeemli olaaaan ooooy toplamaaaak, öneeeemli olaaaan oooy tooooplamak
    hahahahaha yapmayın la şöyle şeyler
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yalnız Gülen cemaati Said Nursi ile göbekten bağlıdır ve sanırım Gülen Bediüzzamanın öğrencilerinden mi neymiş. Evlerinde kaldım eskiden çok okudum kitaplarını. O meselede çok doğru söylüyorlar bence. Said Nursinin yolundan gidiyorsun ona en büyük zulmü yapanlarla işbirliği yapıyorsun. Babanı öldürenle dost olur muydun? Bunu vurguluyorlar ve bence mantıklı.
    Bildiğim kadarıyla nur cemaatinin FG ile ilşkisi yok yıllardır onlarla anılmaktan rahatsızlar hatta RisaleiNurun FGCemaati tarafından tahrif edildiğini iddia ederler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Raşit adamlar da(cemaat) karşılık olarak; sen(akp) onlardan(chp) betersin diyor (dersane mevzusu için)
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gülen Said Nursi nin yolundan ayrılıp kendi başına bir şey yaptı. evet dini yönleri de var ama daha çok siyasi olaylara bulaştı. Said Nursi cemaatinin ise siyasetle işi olmaz. Hatta AKP yi sevmez. Said Nursi vakti zamanında Demokrat partiye verdi diye (kendi düşüncelerine göre haklı başka kısımları var elbet) destekler genel kesim ama o konuda bile baskılayıcı bir şey asla yok. Amaç siyaset olmadığı için üzerine fazla durulmuyor bile Bu son olaylardan sonra siyasete kayma olmaz inşallah.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    hahahahaha yapmayın la şöyle şeyler
    ''Kendiniiii düşüüün, ağlamaya baaaak'' olarak devamını getirmesini beklerdim birinin.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bildiğim kadarıyla nur cemaatinin FG ile ilşkisi yok yıllardır onlarla anılmaktan rahatsızlar hatta RisaleiNurun FGCemaati tarfından tahrif edildiğini iddia ederler
    Aynen. Ben "Cemaat evinde kalıyorum" dediğim zaman ek olarak "Ama gülen cemaati değil" diye eklemek zorunda kalıyorum maalesef ülkede cemaat diyince akla ilk gülen cemaati, gülen cemaati Diyince de akp geliyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aynen. Ben "Cemaat evinde kalıyorum" dediğim zaman ek olarak "Ama gülen cemaati değil" diye alnına eklemek zorunda kalıyorum maalesef ülkede cemaat diyince akla ilk gülen cemaati, gülen cemaati Diyince de akp geliyor
    Gülen'in aklına gelmesi normal. Devasa bir cemaat durumundalar şu an. Halbuki Cübbeli Ahmet Hoca öyle mi
    Screw you guys, I'm goin' home

sakary Ali Misafir

Şunu belirteyim ortada cemaat falan kalmadı. "Örgüt"ün içinde çok kaldım. Son olaylardan sonra da patır patır insanların örgütten ayrıldığına şahidim. Artık o örgüte, cemaat diye hitap edilemez.

Ankara için tahminimi belirteyim, bence sayın Yavaş beklediği oyu bulamayacak. Sanıldığı kadar etki yaratmayacak bu meseleler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Cemaat sözlük anlamı olarak "belli bir amaca yönelik toplanmış bir grup insan" gibi Bişey demek sanırım. Artık sadece sözlük anlamında kaldılar yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bildiğim kadarıyla nur cemaatinin FG ile ilşkisi yok yıllardır onlarla anılmaktan rahatsızlar hatta RisaleiNurun FGCemaati tarafından tahrif edildiğini iddia ederler
    Okuyucular deniyor onlara hatta seveni de var sevmeyeni de var hatta cemaatten bir arkadaş "okuyucu abilerle de aramızı bozmaya çalışıyorlar" diyorlar yalnız dediğin gibi nur cemaatinin pek bir alakası yok gülenle, gülen cemaati said nursiyi öncü kabul ediyorlar sözde diyorum sadece. Gülen cemaatinin evlerinde risalei nurlar çokca okutulur hatta biliyorsunuzdur. Said Nursi'nin de çok hayranı değilim fakat adamın siyasetle işi yok (eski sait-yeni sait) hayatı boyunca zulüm ve zorluk görmüş ve en azından omurgalı bir adam. Çıkarım nerdeyse oraya döneyim, gücü elime geçirince yan çizmeye başlayayım metodunu yıllardır üstlenen sözde cemaat ve lideri gibi değil.

Fakat nurcuların akpyi sevmez savınıza pek katılmıyorum çünkü onlar genel olarak politikayla uğraşmamayı tercih ediyorlar ancak tabii ki de herkesin kendi siyasi görüşü olabilir hatta belki %90ı oy kullanıyordur kim bilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cemaat kalmadı mı, siz ciddi misiniz ? Okuldan çok kişi biliyorum yurtlarında kalıyor, hiçbiri de bu olaylar yüzünden yurtlarından ayrılmadı. Hatta genel olarak hepsi tarafını cemaat olarak seçti.

Cemaat denilen yapıyı bitirmek istiyorsan dersaneleri kapatacaksın. O da yanlış bilmiyorsam 2 yıl sonra olacak. O zamana kadar aynı şekilde devam ederler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2015 eylülde kapanacak ama bakalaım burası türkiye köprünün altından ne sular geçer

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Şunu belirteyim ortada cemaat falan kalmadı. "Örgüt"ün içinde çok kaldım. Son olaylardan sonra da patır patır insanların örgütten ayrıldığına şahidim. Artık o örgüte, cemaat diye hitap edilemez.

Ankara için tahminimi belirteyim, bence sayın Yavaş beklediği oyu bulamayacak. Sanıldığı kadar etki yaratmayacak bu meseleler.
    Son yapılan(19 Mart-23 Mart arası) anketlerde Mansur Yavaş önde götürüyor seçimi. Melih Gökçek boşuna ağlamıyor. O da biliyor. Ağlamayana meme vermezler. Kimden öğrenmiş acaba böyle ağlamayı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

melih gökçek topbaşa göre daha rahat önce götürecektir
    mansur yavaşın önceki belediyeciliğini ve vaadlerini kendi lehine çevirmeyi başardı diye düşünüyorum
    istanbulda da mhp chpye oy vermezse topbaş rahat kazanır

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir kaç gün önce Ankara'da bir taksiye bindim. Taksici ile seçim konusunu konuştuk. İlçede MHP'ye vereceğim diyor büyükşehirde ise Yavaş gardaşım Yavaş'a vereceğim diyor Gökçek'ten hiç memnun değil çoğunluk. Miladı çoktan doldu hatta.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ankara ve İstanbul yine akp'de kalacak bence de.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Geçen seçim anketlerde %11-12 gösterilen Mansur Yavaş oyu %27 çıkmıştı Bu seçimde ise Yavaş az farkla önde gözüküyor. Ben % 60 40 görüyorum şansları(Mansur 60). Emin olun sizin dediğiniz gibi Gökçek'in rahat kazanacağı bir seçim olsaydı bu kadar oyuna kalkışmazdı Gökçek. Umarım gider en büyük isteğim de o , Arınç RTE Gökçek üçlüsünün birinden kurtulmuş oluruz en azından.
    İstanbulda Topbaş'ı ise %95 görüyorum. Zaten İstanbul'da %45 civarı oyu olan AKPnin kaybetmesi çok zor görünüyor.

Bildiğim kadarıyla aktarmaya çalışayım, nur cemaati ve hocaefendi cemaati ayrı cemaatler. Bediüzzaman'ın bir çok öğrencisi var fakat Gülen kendisinin öğrencisi değildir ancak onun gösterdiği yolda ilerleyip, dünyanın bir çok yerine yayılarak dini öğretmeye çalışır. Nur cemaati için de siyasetten tamamen uzaktır diyemem, sohbetlerinde siyaset konuşulmaz belki ama AKP'yi destekler, hocaefendi cemaati de aynı şekilde idi, ta ki son olaylar patlak verene kadar. Gülen her ne kadar çok güçlü gibi görünse de ülkemizdeki oylara etkisi %3'ün üzerine çıkmayacaktır diye düşünüyorum, gerçi %3 AKP'den düşüp CHP ve MHP'ye eklendiğinde %6 etkisi yapacaktır. En fazla 2007 seçimlerinde ki oy yüzdesine geri dönecektir AKP diye tahmin ediyorum, tabi bu sefer MHP baraj altı kalmayacaktır, umuyorum ki mhp+chp > akp olsun. İktidar olacaksa bile tek başına olmasın.

Yerel seçimlere dönecek olursak Ankara'da Mansur Yavaş'ın düşündüğünüzden daha iddalı olduğunu düşünüyorum.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Benim tahminim :

AKP %43
    CHP %28
    MHP %16

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Benim tahminim :

AKP %43
    CHP %28
    MHP %16
    Akp %40ları göremez bence.2009'da bile 38 aldılar bu secim alacakları en fazla o yine Chp'de 30-31 görür bence.

Sayfa 22 / 30 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri