1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Girmedi Sadece bahçeli var o dönemden geriye kalan. Bahçeli'nin çoğunluğa uyması hataydı ama o koalisyonda en az hatası olan Bahçeli'ydi bence. Barajı geçebilecek başka milliyetçi parti olduğunu düşünmediğim için ben de oy veriyorum MHPye ki buna da şaşırman ilginç. Çünkü AKP karşıtı sağcıların oy verebileceği başka parti yok zaten.

AKPli ve MHPli olmadığını bildiğmi için CHPli olarak gördüm , kbakma

Mantıklı
    Saadet partisi solcu partisi mi
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Saadet partisi solcu partisi mi
    Barajı geçemez saadet. Barajı geçebilecek AKP ve MHP dışında sağ parti yok ve AKP karşıtı olan insan barajı geçmeyen bir partiye oy atarsa bu pek te AKP karşıtlığı olmaz

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @omersal

İstediğin partiye dilediğin şekilde oy atabilirsin. Buna şaşırmam veya beni ilgilendirmez ancak o donemin doğrusu veya yanlışı ortada, ne taraftan bakarsan öyle görürsün. Mesut Yılmaz sonraki dönemlerde bağımsız olarak Milletvekilliği yaptı. O donemde etkin olan bir kaç isim de yine siyasette boy gösterdi. Alternatiflerin olmayışı da senin veya benim suçum değil. O kitlenin suçu. Yetersiz olduğunu bile bile 2. bir isim çıkarmamak.
    Tabi ki o kitlenin suçu , ben de yeni bir genel başkan isterim. Ben Bahçeli o oy oranını hak eder demiyorum ama şu ortamda çok ta ilginç değil diyorum. Dört dörtlük diyebileceğimiz bir genel başkan yok barajı geçen 3 parti arasından çünkü.

Mesaj Yetkileri