1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Yahu sadece yazılanları okuma kararı aldım ama dayanamadım sonunda... Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil herkes suçlu benim gözümde ama şu ikisini asla anlamayacağım.

1- Mhpliler nasıl yıllarca nefret besledikleri, baş düşman gördükleri Chp ya da Bdp ye nasıl oy verebilecek... kendi tabanına bu kadar mı aykırılık olur...

2- Yıllarca cemaatin ülkü ocakları ve Mhp bizim kardeşimizdir dediği durumdan nasıl olup da Bdp ye destek verebilecek konuma gelir...

Kimse kalkıp hükümet şunu bunu yaptı demesin arkadaş, her dönem bir şeyler bize pompalanıyor, istediklerini gösteriyorlar, Türkiye ona göre yönleniyor. Hükümet haklıdır haksızdır oraya hiç girmiyorum...

Düzenleme: Yazım hatası
    1- Hangi MHPli Bdpye oy veriyor arkadaşım ?! Yalan yanlış şeyler konuşma burda ! Milliyetçilerin Apo posterleri açılmasına izin verip milli bayramları yasaklayan AKP hükümetine karşı yerel seçimde zayıf olduğu yerlerde CHPyi desteklemesinin hangi noktasını garip buldun tam olarak ?

2- Cemaat ne zaman ülkü ocaklarıyle kardeş olmuş ? Cemaatin içinde bulunan biri çoğunun kürt olduğunu görür zaten. Kürtlerde nerede beleş oraya yerleş anlayışı olduğu için cemaatte kalıyor çoğu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by omersal View Post
    1- Hangi MHPli Bdpye oy veriyor arkadaşım ?! Yalan yanlış şeyler konuşma burda ! Milliyetçilerin Apo posterleri açılmasına izin verip milli bayramları yasaklayan AKP hükümetine karşı yerel seçimde zayıf olduğu yerlerde CHPyi desteklemesinin hangi noktasını garip buldun tam olarak ?

2- Cemaat ne zaman ülkü ocaklarıyle kardeş olmuş ? Cemaatin içinde bulunan biri çoğunun kürt olduğunu görür zaten. Kürtlerde nerede beleş oraya yerleş anlayışı olduğu için cemaatte kalıyor çoğu.
    Üslubuna dikkat et.

Bunlar benim duyduğum değil birebir yaşadığım, bildiğim şeyler.

Ayrıca gerçek bir Chp li asla Mhp ye, oy vermez, tersi de geçerlidir. Herşeyiyle zıtlar birbirlerine, hala sana tuhaf gelmiyorsa yapacak bir şey yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Üslubuna dikkat et.

Bunlar benim duyduğum değil birebir yaşadığım, bildiğim şeyler.

Ayrıca gerçek bir Chp li asla Mhp ye, oy vermez, tersi de geçerlidir. Herşeyiyle zıtlar birbirlerine, hala sana tuhaf gelmiyorsa yapacak bir şey yok.
    Bir MHPli asla BDPyi desteklemez , milliyetçi adam bölücüyü destekler mi ? O gördüğün bir iki kişi için genele hitap ederek MHPliler diyemezsin çünkü öyle kişiler zaten MHPli olamaz. Aponun serbest kalmaması için , terör örgütüyle masaya oturanlara karşı gayet te CHPye verir kardeşim. Milliyetçilik milletin için gerekirse davandan bile vazgeçmektir. Diğeri partizanlık , bağnazlıktır. BDP ve CHPnin yarıştığı yer olsaydı da yine verirdi CHPye. Özellikle Ankara'da Mansur Yavaş desteklenmeli çünkü adam ülkücü adam. Belediye başkanlığı için parti değiştirmek çok ağır bir şey değil , zaten hiç bir zaman da CHP adını ağzına almıyor , benim partim Ankara diyor. Bu yerel seçim ve de kritik bir süreç , partizanlık yapmaya gerek yok , genel seçimde herkes verir kendi partisine
    Last edited by omersal : 29.Mart.2014 at 15:55

Mesaj Yetkileri