32. Hafta Puan Durumu
İtalya Kupası Yarı Final
Roma'yı iki maçta da yenerek güle oynaya finale çıkmayı başardık. Finalde lig lideri Napoli ile oynayacağız.
Catania ile sözleşmemizi 2 yıl daha uzattık.
TariboWest
İtalya kupasında final güzel olmuş Napoli'yi yenip kupayı alacağını düşünüyorum. Lig'e gelirsek konumun bence gayet iyi 10.sıradasın ilk sezon takımı ligde tutman güzel olmuş umarım bir dahaki sezonda takımı AL'de görmek nasip olur İnşallah başarılar hocam.Bu arada sözleşme uzatmışsın hayirli olsun
![]()
Napoli ŞL'ye gideceği için kupada finale çıkarak AL biletini almış olduk.Kendimizi düşme potasından kurtardıktan sonra ligi bırakıp kupaya odaklandım. Sanırım bunun meyvesini de finale kadar çıkarak almayı başardık. Artık lig ve kupa finalini tamamlayıp yeni sezon çalışmalarına başlayacağız.
![]()
TariboWest
Serie A 33-34-35-36-37-38. Hafta
Puan Durumu
Catania Tarihinde Bir İlk !
Tarihi Finalde Hezimet !
Catania Avrupa Ligi'nde Oynayacak !
Ve koca bir sezonu geride bıraktık. Gelişmeler gün içinde sizlerle olacak...
TariboWest
Başkan Pulvirenti Müjdeyi Verdi !
Gelecek sezon büyük hedefleri olan Catania'da yeni sezon için transfere 23.000.000 € ayrıldı.
Bu haberler üzerine taraftarlar büyük bir heyecan yaşarken Ümit Boğa'nın ileri üçlüsünü yenilemek istediği ayrıca kaleci, stoper, sol bek, sağ bek ve defansif orta saha bölgelerinde oyuncu arayışında olduğu belirtildi.
TariboWest
Catania ile güzel bir sezon geçirmişsin Avrupa Ligine gideceksin. Ciddi bir gelir kaynağın olacak bu sene. Kupa finali bir tecrube olmuştur önemli değil. Kaleci önerim Mert Günok Stoper olarak ise Nikola Maksimovic var 2017 profili
![]()
Avrupa da başarı isterim dersen paraya kıyıp iyi bir ileri 3lü alman lazım. Başarılar![]()
Sanırım kaleci transferi sandığımdan kolay olacak.Kevin Trapp'in küme düşme durumunda bedavaya serbest kalma maddesi varmış. Frankfurt küme düşünce hemen atladım.
TariboWest
Catania Transferlere Başladı !
Bonservislerinin yarısı Genoa'da olan Panagiodis Tachtsidis ve Francesco Lodi Catania'ya transfer oldu. Genoa Lodi için teklif vermezken, Tachtsidis için verilen teklifin ( 625.000 € ) Catania'nın teklifinden ( 1.500.000 € ) düşük olması sebebiyle oyuncuyu Catania'ya kaptırdı.
TariboWest
Transferler fena değil benim kariyerede beklerim![]()
Çok iyi bütçe gelmiş, transferlerde iyi![]()
Catania Bu Sezon Kanatlanıp Uçacak !
İki Muhteşem Çocuk Catania'da !
VARAN 1
KEVİN KAMPL
VARAN 2
TOM INCE
TariboWest
Kampl'i cok begeniyorum, harika bir transfer. Kevin Trapp'in da o serbest kalma maddesi iyi olmus![]()
Harbiden kanatların çok iyi oldu, bu transferler catania yı uçurur![]()
Kariyeri yeni görüyorum başarılar.
Kanat transferleri mükemmel, kaleye Leali'yi almayı deneyebilirsin.Nicola Leali
Yaz Transfer Dönemi Transferleri
Spoiler: Angelo Henriquez
Spoiler: Clement Chantome
Spoiler: Francis Coquelin
Spoiler: Faouzi Ghoulam
Spoiler: Brice Dja Djedje
Spoiler: Perparim Hetemaj
Spoiler: Gary Kagelmacher
Spoiler: Alex Mccarthy
Transfer Özeti
Hazırlık Maçları
TariboWest
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme
Zayıf rakibimizi rahat sonuçlarla elemeyi başardık.
UEFA Avrupa Ligi Playoff
Deplasmandan beraberlikle döndüğümüz Zürich karşısında içerdeki maçı kazanarak gruplara kalmayı başardık.
UEFA Avrupa Ligi Grubumuz
İtalya Süper Kupa
Napoli'ye karşı şansımız tutmuyor. Maçın ilk 10 dakikasında yediğimiz golllerin şokunu atlattıktan sonra golleri bulduk ve maçı 3-3 e getirmeyi başardık. Fakat uzatmalarda yediğimiz golle geçen sezon İtalya Kupası finalinde kaybettiğimiz Napoli'ye yine mağlup olduk.
İtalya Kupası 3. Ön Eleme Turu
Sürpriz bir mağlubiyet aldık ve geçen sezon final oynadığımız İtalya Kupası'na erken veda ettik...
TariboWest
Forvette de henriquez varmış, Bu sezon çok iyi işler başaracağız bence.
Kadro güzel olmuş ucuz ama güzel oyuncular almışız başarılı oluruz bu sezon
kupa kötü olmuş
Serie A 1. Hafta
Sampdoria 0-2 Catania
Spoiler: Maç Verileri
Serie A 2. Hafta
Sassuolo 2-1 Catania
Serie A 3. Hafta
Catania 1-2 Lazio
Serie A 4. Hafta
Torino 0-1 Catania
Serie A 5. Hafta
Catania 3-1 Milan
Serie A 6. Hafta
Catania 2-0 Verona
Serie A 7. Hafta
Modena 0-3 Catania
Serie A 8. Hafta
Catania 0-1 Palermo
Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi Grup 1. Maçı
Braga 2-0 Catania
UEFA Avrupa Ligi Grup 2. Maçı
Catania 3-2 N. Forest
UEFA Avrupa Ligi Grup 3. Maçı
Dinamo 2-2 Catania
Puan Durumu
İlginç bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Arda arda galibiyetler alıp bir anda aynı mağlubiyetleri de alabiliyoruz. Bu versiyon ile alakalı mıdır yoksa taktikle mi pek anlam veremedim. Fakat uzun bir seri yapamadıkça üst sıralarda kalma şansımız yok gibi. Ayrıca Kampl'ın sakatlığından dolayı 7 hafta oynamayacak olması da işimizi zorlaştırdı. Umarım istikrar sağlayabiliriz...
TariboWest
Ligde durumumuz fena değil ama avrupaya gidebilecek yerlere gelsek daha iyi olur.Avrupada da gruptan çıkmamız lazım.
Ayrıca sunum böyle çok daha derli toplu olmuş güzel olmuş
Takım bayağı iyi olmuş,Coquelin ve Kampl merak ettiğim isimler ama Kampl'ın sakatlığı kötü olmuş,diğer isimler ise katkı sağlayacaktır.Özellikle Ekdal için uygun bir ortam yakalanırsa takımı müthiş yönetir.
AL'de onumuzdeki 2 mac icerde galiba. O maclardan 6 puan cikartirsak cok iyi olur. Kampl'in sakatlanmasi da kotu olmus.