Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
Zaten sorun tek başlılık.Başbakan kadar sesi çıkan 2 adam olsa CHP ve MHP'nin başında.Oyların hepsi birbirine yakın olsa bak bakalım birbirlerine bir şey çaldırıyorlar mı
Ne kadar laf etsekte kusura bakmayın ama karizmatik bir lider RTE.Okumuş kesimden de birçok oy veren insan var.Diğerlerinde ben bunu göremedim hiçbir zaman.Keşke karşısına onun kadar etkili liderler çıksada en baştada dediğim gibi birbirlerini ezmek için güzel icraatlar yapsalar
Zaten karizmatik olduğu için ve de muhalefet güçsüz olduğu için bu kadar oy alıyor Tayyip çok yetenekli bir başkan aslında ama iyi niyetli ve adaletli değil maalesef.

Quote Originally Posted by di canio View Post
Ben burada AKP'yi savunan 1-2 kişi dışında körü körüne savunan ya da eleştiren kişi göremedim açıkçası. Yanlışlarını yazıyoruz. Yanlışlarının ne kadar kritik ve sonunda büyük sorunlara yol açacağını yazıyoruz. Eleştirimizi ve tepkimizi gösteriyoruz. Bu körü körüne suçlamak değil. Eleştirdiğimiz kişinin söyledikleri, yaptıkları ortada. Nerede bir körlük var? Ama burada defalarca cevap verilen şeyleri tekrar tekrar yazan o 1-2 kişiye karşı ise söylediklerin haklısın. Yararına yaptığı işler nedir diye soruyorum kendime; yaptıkları yol, TOKİ binası dışında bir şey göremiyorum ben. Olumsuzluklar ise bunlardan daha önemli. Toplumu ayrıştırıcı, terör örgütünden yol haritası alma, öğretmenlikle alakası olmayan işsiz mezunları köle gibi çalıştırıp okula aldıkları 5-6 yaşındaki çocuklar öğretmenlik yaptırmak, gittiği her yerde kendisine ve yönetimine tepki gösterenleri polise dövdürtmek bazısını ise öldürtmek, kendisini ve yönetimine sıkıntı verebileceğini düşündüğü kişilere karşı muazzam ve bağımsız işlediğini söylediği yargı kendi yandaşlarına dokununca kırk takla atmak, vs. vs. Daha çok var da kafam da parmaklarım da yoruldu. Sen muhtemelen olumlu şeyleri yazarak cevap vereceksin. Hükümetin görevi hizmet ise onları da yapsın artık. Bugüne kadar yapılmadı, o yaptı. O yüzden helal olsun diyebilirsiniz belki ama ben görevini yapmayanlara yazıklar olsun demeyi tercih ediyorum. Benim derdim AKP'nin ya da Tayyip Erdoğan'ın silinip gitmesi değil, hukuken mümkün olduğunca kalsınlar demokratik bir ortam içinde. Ama yaptıkları hukuksuzluklar görülsün, herhangi bir aykırı sese, kendisinden farklı düşünene tahammül edemeyip vatan haini olarak yaftalayan baskıcı yönetimine dikkat edilsindir isteğim.
Artı olarak sana ekleyeceğim başörtü yasağını kaldırması ve harçları kaldırmasını da ekleyeyim. Eksilerine ise ekleme yapmayayım say say bitmez. En basitinden 24 kanalı seçim yasaklarını delerek AKP mitingini yayınladı bugün , dün de cumada AKP mitingi yapılmış resmen. Bunun gibi bir çok konuda başkasına yasak olan şeyin kendilerine serbest olmasına katlanamıyorum. Bu resmen adaletsizlik. Dediğin gibi artıları da eksileri de var ama eksileri çok çok büyük eksiler. Başbakan'ın tek olayı yol yapmak olmamalı.