1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Zaten sorun tek başlılık.Başbakan kadar sesi çıkan 2 adam olsa CHP ve MHP'nin başında.Oyların hepsi birbirine yakın olsa bak bakalım birbirlerine bir şey çaldırıyorlar mı
    Ne kadar laf etsekte kusura bakmayın ama karizmatik bir lider RTE.Okumuş kesimden de birçok oy veren insan var.Diğerlerinde ben bunu göremedim hiçbir zaman.Keşke karşısına onun kadar etkili liderler çıksada en baştada dediğim gibi birbirlerini ezmek için güzel icraatlar yapsalar
    RTE'nin en büyük avantajı konuşma kabiliyeti zaten. Bugün RTE gitse AKP mükemmel bir şekilde düşüşe geçer. AKP'nin ömrünün çok uzun olduğunu bu yüzden düşünmüyorum. Türkiye'de Tayyip seviyesinde konuşabilen bir kaç kişi var muhalefette onlarda başta değil.

Yılmaz Özdil: Ulusal güvenlik
    29 Mart 2014

Cami bombalayacaklar yalanıyla orduyu hapse sokmak, ulusal güvenlik sorunu değil…
    Türbe bombalandı yalanıyla orduyu savaşa sokarken yakalanmak, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    Boş lav silahıyla genelkurmay başkanını terörist diye hapse tıkmak, ulusal güvenlik sorunu değil…
    Teröristlere iki bin tır dolusu silah gönderdiğinin ortaya çıkması, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    Suriye’den füze atılmasın diye kendi topraklarımıza Amerikalının Alman’ın Hollandalının patriotlarını yerleştirmek, bunların komutasını Yunan’a vermek, ulusal güvenlik sorunu değil…
    Suriye’den kendi elimizle kendi topraklarımıza füze attırmayı planlarken enselenmek, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    Yabancılara şakır şakır toprak satılması için kanun çıkarmak, mayın temizleme ayağıyla Suriye sınırını boydan boya el âleme vermeye kalkışmak, iki milyon Suriyeliyi topraklarımıza sokmak, ulusal güvenlik sorunu değil…
    İki tane Suriyelinin Suriye’deki toprağımıza girmesi, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    Güya devlet sırrı toplantısından, spiker gibi naklen yayın yapılması; sağır sultan bile duyarken, senin ruhunun bile duymaması, ulusal güvenlik sorunu değil…
    Bu kepazeliğin kendi milletimiz tarafından duyulması, ulusal güvenlik sorunu öyle mi?
    *
    İranlının maşası bakan evlatlarını koruyacaksınız…
    Vatan evlatlarını İran’ın maşasına karşı ateşe atacaksınız, öyle mi?
    *
    Dışişlerinin “1” numarası, mit’in “1” numarası, genelkurmayın “2” numarasıyla, koskoca devleti “112” acil servislik hale getirdiniz…
    Ulusal güvenlik sorununun bizatihi kendisisiniz birader.

Hürriyet
    Last edited by SAİT71 : 29.Mart.2014 at 19:35

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Türkiye'de Tayyip seviyesinde konuşabilen bir kaç kişi var muhalefette onlarda başta değil.
    Ehm ehm. Sesim de hitabetim de oldukça kuvvetlidir. Zaten Öğretmenlik okurken tüm Profesör hocalarım kesinlikle Öğretmenlik yapmamamı kuvvetli hitabetim ile siyasete atılmamı tembihlediler; Lakin siyasetle uğraşmayı sevmem. Olur da fikir değiştirirsem bakarız : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Ehm ehm. Sesim de hitabetim de oldukça kuvvetlidir. Zaten Öğretmenlik okurken tüm Profesör hocalarım kesinlikle Öğretmenlik yapmamamı kuvvetli hitabetim ile siyasete atılmamı tembihlediler; Lakin siyasetle uğraşmayı sevmem. Olur da fikir değiştirirsem bakarız : )
    Başkan yardımcılığı olur, danışmanlık olur, AB Bakanlığı bile olur herhangi bir göreve talibim ben, aklında bulunsun
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri