bu salih varya zidane zidane
bu salih varya zidane zidane
salih muhtesem emenike berbat
kuytta asistini yedi salihin
Neler kaçıyor arkadaş.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dirk Kuyt 1-0 !
Goool Kuyt o golleri kaçırdık saçma bi gol attık![]()
allahtan kuyt var emenikeye kalsak biz gol atamayız
Akımı Artık Başlatsak Diyorum İlk Adım Benden Gelsin
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor...
(Tapatalk)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Aynısını ben de düşündüm Ahmet (: Bu adam hangi arada 7-8 asist yaptı yahu? Aldığı topu kaleye vuruyor. İnsan bi kafasını falan kaldırıp etrafa bakar ama nerde?
Salih maça muazzam başladı ancak daha sonra onu kullanamadık. Bunu takım alışkanlığına bağlıyorum. Çünkü Salih olduğu zaman olması gereken topu ondan buluşturup Emenike-Kuyt-Sow üçlüsünü savunma arkasına kaçırmak en mantıklı yol. Salihteki oyun vizyonu ve saha görüşü bunu yapmaya müsait. Ancak biz sürekli topu Kuyt ve Sow'a oynayıp onları orta alanda bırakıyoruz bu da ileride çoğalmayı engelliyor.
Emenike-Webo değişikliği hem Webo'ya yarar hem de Emenike'ye. Rakip savunmayla boğuşmaya başladı kart görebilir.
...
yaptığımız 9 faulün 5 yada 6 sı bekir sayesindedir adamların bizim yarısahaya gelmelerini sağlıyor buda.
meireles bugun savunma anlamında cok iyi masalahh
bir oyuncu aynı bu kadar alexe benzer , stili pasları koşuşları... Kim oldugunu anladiniz bence..
Allahtan Caner kart sınırında değilmiş kesin görecek gibi bi havası var.
caner zaten maça başlamadan herkeste öyle bi izlenim veriyo hazırlık antremanlarında bile kart görebilir öyle bi adam![]()
gol geliyorum diyo resmen
Fenerbahcenin sampiyon olacagini Mancini geldiginde soylemistim ama bukadarda fark beklemiyordum.
Emenike yine asist yaptı![]()
Moussa Sow 2-0 !
Aha Emenike pas attı gol oldu![]()
...
Fenerbahçe tek kale oynadı resmen, sonuna kadar da haketti maçı. Sampiyonluk icin tebrik ederim.![]()
Güle oynaya şampiyonluğa !
Şampiyonluk geçen hafta zaten %95 bitmişti bu sezon %100 oldu tebrik ediyorum şimdiden Fenerbahçeli arkadaşlarımı. 11 Beraberlik her şeyi açıklıyor zaten.