Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç nasıl sonuçlanır?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır.

13 92.86%
  • Berabere biter.

1 7.14%
  • Bursaspor kazanır.

0 0%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 27. Hafta

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cüneyt Çakır, Emenike'nin ceza sahasında baldırına basılışını görmemezlikten geldi. Net penaltı verilmedi.

Salih Uçan'ın topsuz pzoisyonda ceza sahasında üzerine yüklenilip düşürülüp üstüne düşülmesine penaltı çalmadı. Net penaltı verilmedi.

Civelli'nin Webo'nun suratına dirsek atmasına sarı kart gösterdi. Bu nedir ya, nedir? Lisansını yırtın atın yetti artık.

Böyle rezalet hakemlik olmaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve Şampiyonuz. Tebrikler çocuklar sonuna kadar hakettik. Gönül isterdi ki seneye Avrupa Kupalarında olalım ama neyse. Şampiyonluğa en çok Kuyt için sevindim. Kariyerinde Lig şampiyonluğu görmüş oldu. Galatasaray maçını kazanıp matematiksel olarak da rahatlamak gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu maçı da kazandık ve haftaya oynayacağımız maça aşırı rahat gidiyoruz. Ben bu kadar rahat şampiyonluğa ulaştığımız bir sezon hatırlamıyorum, sanki bir şeyler ters gibi!

Emre'nin ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bu maçta görmüş olduk, onun olmadığı maçlarda hep bir yönümüz eksik oluyor yapılacak transferin de Emre tarzında bir oyuncuya yönelik olması lazım.

Emenike için artık her hafta aynı şeyleri söylemekten bıktım. Takımın oyununa doğrudan negatif etki ediyor. Keşke Dünya Kupasında iyi bir performans gösterse de 15-16 civarı bir paraya satsak. 15-16 edeceğine inanmıyorum ama adım gibi eminim bizim yönetim çıkıp 20 milyondan aşağı satmayız gibi saçma şeyler söyler. Aynı sıkıntıyı Stoch'da yaşadık ve sonucu ortada.

Kuyt için 1 ay öncesine kadar çok olumsuz düşüncelerim vardı ama (onun sebebi de ısrarla her maç oynatılarak yıpratılmasıdır) son 3-4 maçta top kayıplarını azaltınca aşırı etkili olmaya başladı. Bir oyuncunun koşmasının bir anlamı olması için topları da olumlu kullanması lazım, yoksa GS taraftarı Selçuk'a bu kadar takmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

son 10 15 yılda bu kadar erken olayı bitirdiğimiz bi lig hatırlamıyorum hep stresli geçmiştir ilk defa rahat bi lig sonu yaşayacağım şu takımı tuttuğum günden beri

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Cüneyt Çakır, Emenike'nin ceza sahasında baldırına basılışını görmemezlikten geldi. Net penaltı verilmedi.

Salih Uçan'ın topsuz pzoisyonda ceza sahasında üzerine yüklenilip düşürülüp üstüne düşülmesine penaltı çalmadı. Net penaltı verilmedi.

Civelli'nin Webo'nun suratına dirsek atmasına sarı kart gösterdi. Bu nedir ya, nedir? Lisansını yırtın atın yetti artık.

Böyle rezalet hakemlik olmaz.
    biraz abartmadin mi renkdas? ben senin gibi okumadim sahsen pozisyonlari. hakemin lisansini yirtacak kadar rezalet bir durum yok, sakin (:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu galibiyetle birlikte artık önümüz çok açıldı. Buradan vermeyiz şampiyonluğu artık. Haftaya bence bu moral ve motivasyonla Arena'da kazanıp resmen her şeyi garantilemiş olma ihtimalimizi yüksek buluyorum.

TS maçı ne zaman tescillenecek ?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

önümüzdeki üç maçtan 5 puan alırsak şampiyonuz derim.. GS veya BJk maçlarından alacağımız 1 puan bizi şampiyon yapar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    TS maçı ne zaman tescillenecek ?
    Trabzonspor'a itiraz için ekstra süre tanımışlardı bu süre tamamlandıktan sonra sanırım. TFF den her şey beklenir bu yüzden bir şeyler dönüyor bakalım. Zannımca Gs maçından önce açıklanmazsa ve olası bir Galatasaray galibiyetiyle fark biraz daralırsa bu maçı hükmen yerine kaldığı yerden oynatmak isteyebilirler. Ligin erken bitmesi yayıncı kuruluşa yaramaz. Eh para kaynağını mutlu etmek de TFF'nin işi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri