1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Normalleşmeyi falan bırakın da anayasa mahkemesinin kararı nasıl ugulanmaz onu anlatın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Tam başbakan ağzı ile konuşuyorsun. Onun için bir zamanlar referanduma "hayır" diyenler darbeciydi. Şimdi de twitterın kapatılmasına karşı çıkanları darbeci yapıyorsunuz.

Sonra da biz kutuplaştırıyoruz milleti di mi
    Yoo darbeci demiyorum. Ülke yönetme heveslisi olup yönetemeyince, yönettirmeme yoluna gidenler diyorum. Eskiden mezhepçi, ulusalcı hükümranlığının 367, kapatma davası gibi garabetlerini konuşuyorduk. Şimdi yeni transfer Fetocular da geldi aralarına. İki başlı yönetimden bu ülkeye fayda gelmez.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Vergi ve Twitter.

Güzelmiş.
    Türkiye üzerinden aldıkları hit ile milyonları kaldırmayı biliyorlar. Paranın olduğu yerde vergi de olur.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Normalleşmeyi falan bırakın da anayasa mahkemesinin kararı nasıl ugulanmaz onu anlatın.
    Uygulanacak merak etme de mesele aym böyle idari bir karar üzerinde tasarrufta bulunmamalı. Seçilmiş iktidar her atacağı adımı onlara soracaksa seçimlere gerek yok. Uygulanmasaydı da kimse birşey diyemezdi, yetki aşımı olduğu için. İktidar yine gazınızı almak için iyi niyet gösteriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Yoo darbeci demiyorum. Ülke yönetme heveslisi olup yönetemeyince, yönettirmeme yoluna gidenler diyorum. Eskiden mezhepçi, ulusalcı hükümranlığının 367, kapatma davası gibi garabetlerini konuşuyorduk. Şimdi yeni transfer Fetocular da geldi aralarına. İki başlı yönetimden bu ülkeye fayda gelmez.

Türkiye üzerinden aldıkları hit ile milyonları kaldırmayı biliyorlar. Paranın olduğu yerde vergi de olur.

Uygulanacak merak etme de mesele aym böyle idari bir karar üzerinde tasarrufta bulunmamalı. Seçilmiş iktidar her atacağı adımı onlara soracaksa seçimlere gerek yok. Uygulanmasaydı da kimse birşey diyemezdi, yetki aşımı olduğu için. İktidar yine gazınızı almak için iyi niyet gösteriyor.
    Türkiye de sunucusu mu var Twitter ın ? o zaman dünyada irili ufaklı tüm sitelerden vergi toplasın tüm ülkeler

Mesaj Yetkileri