Anket Sonuçlarını Görüntüle: Onur ALTUN yeni sezonda hangi bölgeye transfer yapmalı ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Santrafor

3 75.00%
  • Orta Saha

2 50.00%
  • Defans

0 0%
  • Kaleci

1 25.00%
Multiple Choice Poll.
1 ile 30 arası toplam 378 sonuç

Konu: Bir Teknik Direktörün Hikayesi - 4.Sezon [ Beşiktaş - 2017/2018 ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Umarım kalmayı seçmişindir. Galatasarayımı yıkacaksan 4 büyükler harici ile yıkmak daha zevkli olacaktır

Birde senin kariyerdeki paylaştığın format hoşuma gitti. Oyuncuların resimleri geçmişleri takımın resimleri falan. Benim kariyerde de tabiki aynı takım değil ama o tarz kullanmayı düşünüyorum. Bilgin olsun istedim.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Umarım kalmayı seçmişindir. Galatasarayımı yıkacaksan 4 büyükler harici ile yıkmak daha zevkli olacaktır

Birde senin kariyerdeki paylaştığın format hoşuma gitti. Oyuncuların resimleri geçmişleri takımın resimleri falan. Benim kariyerde de tabiki aynı takım değil ama o tarz kullanmayı düşünüyorum. Bilgin olsun istedim.
    Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Fakat benim kafamdaki plan daha güzel o yüzden kariyere biraz renk katmak istiyorum. Tabiki küçük takımlar her zaman zevk veriyor. Ama çok değişik birşey planlıyorum hepiniz takipte kalın daha çok şeyler olacak...

~ MİNİ GÜNCELLEME GELDİ ~

" BAŞKENT AYAĞA KALKTI "

Onur ALTUN çıkan haberlerden sonra ilk kez bir basın toplantısı yaptı. Yönetim ile iç sorunlar olduğuna ve bazı kulüp yöneticilerinin tutumlarından rahatsız olduğunu dile getirdi. ALTUN Spor Toto Süper Lig'e çıktıklarından sonra yönetime "STAT BÜYÜTME" teklifi götürdüğü ve teklifin kabul görülmediği ALTUN'un bu tavır karşısında hayal kırıklığı yaşadığı ortaya çıktı...

" SADECE STAD BÜYÜTME DEĞİL ! YAPILAN TRANSFERLER'DE OLAY OLMUŞ "

Onur ALTUN yapılan transferler hakkında da yönetim içinden bir çok eleştiri aldığını ifade ederken kendisine söylenen bu eleştiriler konusunda da bir hayli moralinin bozuk olduğunu böyle bir takımı Ptt Birinci Lig'den Süper Lige taşıdığını ve yöneticiler ile karşı karşıya geldiğinin üstünü çizdi. Asamoah transferini bizzat isteyen Onur ALTUN yönetim tarafından öncesinde reddedilmiş fakat sonra ALTUN'un tavrı nedeniyle transfer gerçekleşmişti.

" ALTUN VEDA ETTİ ! "

Ankaragücü ile çok güzel sevinçler yaşadığını söyleyen Onur ALTUN takımına Spor Toto Süper Lig'de başarılar diledi. Yönetime istifasını sunan ALTUN taraftara da mesaj göndermeyi ihmal etmedi " ANKARAGÜCÜ çok iyi bir takım ve Süper Lig'i hak eden takımlardan bir tanesi desteğinizi esirgemeyin. " diyen ALTUN " GECEKONDU " taraftarından da takımı bıraktığı için çok üzgün olduğunu ve özür dilediğini belirtti.

" TARAFTAR ŞOKTA ! "

Onur ALTUN'un görevi bırakmasının ardından sarı lacivertli takımın taraftarları ikiye bölündü. Taraftarların bir kısmı ALTUN'a Spor Toto Süper Lig'e çıkarttığı için minnetar olduklarını söylerken, bir kısmı takımı bu aşamaya kadar getirip bırakıp gitmesini eleştirdi. " GECEKONDU " sözcüsü ALTUN'a " Onur hoca çok iyi bir teknik direktör bizim Süper Lig'e çıkmamızdaki en büyük etkendir. " diyen Gecekondu sözcüsü teşekkürlerini iletti.

" YÖNETİM AÇIKLADI ! "

Ankaragücü yönetimi kulüp resmi sitesinden yaptığı açıklamada Onur ALTUN ile yollarını ayırdığını teknik direktör arayışlarına başlandığını belirterek Onur ALTUN'a görevinde gösterdiği başarılardan teşekkürlerini sunduklarını resmi siteden paylaştı...

Not: Bu kariyeri herhangi bir amaç için değil sadece güzel vakit geçirmek amaçlı ve sizlerle eğlenmek amaçlı sürdürüyorum. Destekleyen herkese teşekkürler...
    Onur ALTUN

Mesaj Yetkileri