1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2007

14.3'de yine eski taktiğim işlemediğinden bol bol yeni taktik denedim ve sonunda bir tane ortalama bir şey bulup kariyer yapmaya başladım. 1.5 sezon geçti. Gözlemlerim, taktiğinize takım reaksiyon veriyor. Ofansif taktik yapınca bol bol gol oldu, defansif yapınca çoğunlukla alt bitti, kanat oynatınca kanattan attım, kanatsız oynatınca takım ortadan deliyor vs. vs. Bu güzel bir şey. Kornerden de neredeyse hiç gol olmuyor artık, sonunda çözdüler galiba şu korner problemini. Ön direk arka direk denedim ama sezonda 10 gol ya atmışımdır ya da atmamışımdır.

Tek problem oyuncularım çok net pozisyonlar kaçırdığı oluyor. Şampiyonluk mücadelesi verirken 3 hafta üst üste 0-0 berabere kaldım, maç başına en az 4 CCC+HC vardı Hatta rakipleri de sayarsak 5 diyebiliriz, bir gol bile çıkmadı. Az önceki maçta da Tottenham deplasmanında 5 CCC+2HC'den ben tek gol çıkarabildim, Tottenham'ın CCC+HC=0 ama 2 golü var Kaydedip kapadım ama böyle şeyler de tadı tuzu oluyor biraz da hep kazanırız yoksa

Genel olarak beğendim. 5 yabancı sınırı olmasa daha oynanabilir bir kariyer olurdu da böyle de idare ediyoruz artık. Gurbetçilerin profilleri çok iyi olmuş. A. Januzaj'ı almak imkansıza yakın olmuş gerçi, onu da fazla abartmasalar iyiydi.

Sizlerinde dikkatini çektimi bilmiyorum ama ben 2017 yılına geldim kendi takımımın altyapısından bir tane 4 yıldız potansiyelli defans çıktı onun dışında kayda değer bir oyuncu çıkmadı bir iki tanede ortasaha falan 3 yıldız 3.5 yıldız. oda sakatlıklarla falan 2.5 oldu. verim alamadım yani. tesisleri baya geliştirdim gençlik gelişim sorumlusunuda değiştirdim. ama çok büyük şanssızlık yaşıyorum sanırım. diğer takımlara bakıyorum hele premier lig bide bayern in altyapısında en az 3-4 tane wonderkid var. eve geçince ss atabilirsem görürsünüz manu da bir çocuk var 15-16 sezonunda çıktı 18 yaşında çocuğun bonservisi 24 milyon euro yahu bana çıksa o köşe olurum oyunda

Tamam her ligde 1-2 tane olsa böyle geleceğin messi si ronaldinho su falan anlarımda breziya dolu wonderkid kaynıyor. çok abartıyorlar gerçekten oyun ortalama 6-7 sezon sonra oynanmıycak hale geliyor. hayır onların bir taneside bana rastlamazmı arkadaş ? belkide kıskançlıktan eleştiriyorum oda olabilir Geçen gün real in kadrosuna baktım 19-20 yaşında dünya starı ayarında oyuncular var. yahu nerden buldunuz bunları diye sordum kendi kendime biraz bakındım hollandadan almanyadan hemen kapmışlar 3-5 milyon euro ya

3. Default

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Sizlerinde dikkatini çektimi bilmiyorum ama ben 2017 yılına geldim kendi takımımın altyapısından bir tane 4 yıldız potansiyelli defans çıktı onun dışında kayda değer bir oyuncu çıkmadı bir iki tanede ortasaha falan 3 yıldız 3.5 yıldız. oda sakatlıklarla falan 2.5 oldu. verim alamadım yani. tesisleri baya geliştirdim gençlik gelişim sorumlusunuda değiştirdim. ama çok büyük şanssızlık yaşıyorum sanırım. diğer takımlara bakıyorum hele premier lig bide bayern in altyapısında en az 3-4 tane wonderkid var. eve geçince ss atabilirsem görürsünüz manu da bir çocuk var 15-16 sezonunda çıktı 18 yaşında çocuğun bonservisi 24 milyon euro yahu bana çıksa o köşe olurum oyunda

Tamam her ligde 1-2 tane olsa böyle geleceğin messi si ronaldinho su falan anlarımda breziya dolu wonderkid kaynıyor. çok abartıyorlar gerçekten oyun ortalama 6-7 sezon sonra oynanmıycak hale geliyor. hayır onların bir taneside bana rastlamazmı arkadaş ? belkide kıskançlıktan eleştiriyorum oda olabilir Geçen gün real in kadrosuna baktım 19-20 yaşında dünya starı ayarında oyuncular var. yahu nerden buldunuz bunları diye sordum kendi kendime biraz bakındım hollandadan almanyadan hemen kapmışlar 3-5 milyon euro ya
    Bende de durum böyle. Fenerbahçe'deyken bütün yatırımı alt yapıya yapmama rağmen yılda 2-3 tane iyi sayılabilecek oyuncu çıkarabildim. Şimdi Schalke'de yine çok iyi tesisler, gençlik gelişim sorumlusu olmasına rağmen 2 tane adam çıktı. Onların da 3.5-4 yıldız potansitelleri var. Diğer çıkanlar çok kötü. Gözlemcilerim sürekli adam öneriyor, futbol direktörü de birkaç tane yetenek bulup teklif yapıyor. Bu sayede dışardan aldığım oyuncuları alt takımlara doldurdum. Altyapı yetenek kaynıyor. En çok da Danimarka'dan oyuncu buldum. Şu an 6. sezonun başındayım, en çok Midtjylland takımından regen çıktı. Futbolcu fabrikası gibi takım.

Mesaj Yetkileri