14.3'de yine eski taktiğim işlemediğinden bol bol yeni taktik denedim ve sonunda bir tane ortalama bir şey bulup kariyer yapmaya başladım. 1.5 sezon geçti. Gözlemlerim, taktiğinize takım reaksiyon veriyor. Ofansif taktik yapınca bol bol gol oldu, defansif yapınca çoğunlukla alt bitti, kanat oynatınca kanattan attım, kanatsız oynatınca takım ortadan deliyor vs. vs. Bu güzel bir şey. Kornerden de neredeyse hiç gol olmuyor artık, sonunda çözdüler galiba şu korner problemini. Ön direk arka direk denedim ama sezonda 10 gol ya atmışımdır ya da atmamışımdır.

Tek problem oyuncularım çok net pozisyonlar kaçırdığı oluyor. Şampiyonluk mücadelesi verirken 3 hafta üst üste 0-0 berabere kaldım, maç başına en az 4 CCC+HC vardı Hatta rakipleri de sayarsak 5 diyebiliriz, bir gol bile çıkmadı. Az önceki maçta da Tottenham deplasmanında 5 CCC+2HC'den ben tek gol çıkarabildim, Tottenham'ın CCC+HC=0 ama 2 golü var Kaydedip kapadım ama böyle şeyler de tadı tuzu oluyor biraz da hep kazanırız yoksa

Genel olarak beğendim. 5 yabancı sınırı olmasa daha oynanabilir bir kariyer olurdu da böyle de idare ediyoruz artık. Gurbetçilerin profilleri çok iyi olmuş. A. Januzaj'ı almak imkansıza yakın olmuş gerçi, onu da fazla abartmasalar iyiydi.