1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Regen Oyuncular İçin Yüz ve Saç Paketi

Hybrid View

Bu görsel paketi uygulamayı denedim, ama şu an bende hala daha eski saç stilleri vs görünüyor, yenilerden hiç bişi gelmedi, orijinal konuda denildiği gibi, 5 tane default olan yüz paketinin yanına indirdiğim olt klasörünü attım, cache sildim ve arayüz ayarlarından denileni yaptım, ama bişi değişmedi, yardımcı olabilir misiniz?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by hyuga10 View Post
    Bu görsel paketi uygulamayı denedim, ama şu an bende hala daha eski saç stilleri vs görünüyor, yenilerden hiç bişi gelmedi, orijinal konuda denildiği gibi, 5 tane default olan yüz paketinin yanına indirdiğim olt klasörünü attım, cache sildim ve arayüz ayarlarından denileni yaptım, ama bişi değişmedi, yardımcı olabilir misiniz?
    data/facegen bu klasöre ulaştınız mı? Facegen klasörüne ulaştığınızda hair klasörünü göreceksiniz. İndirdiğiniz yamayı facegen klasörüne atın ve orijinal hair klasörü ile indirdiğinizi yer değiştirin. Ardından cache klasörünü sildikten sonra kurulum tamamlanmış oluyor.

Kurulum bittiğinde zaten değişikliği hemen farkediyorsunuz. Normalde regenlerin sadece kafa kısmı görünürken yamada forma kısımları da azda olsa gözüküyor.

Mesaj Yetkileri