Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: World Wrestling Entertainment

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Default World Wrestling Entertainment

World Wrestling Entertainment, Türkçe adıyla Dünya Güreş Eğlencesi yada Türkiye'de bilinen adıyla Amerikan güreşi. Eğlence üzerine kurulsada asıl kapsamı spor olduğundan dolayı Spor eğlencesi olarak bilinen bir güreş dalıdır.

Türkiye'de daha çok Amerikan güreşi adıyla anılmasına rağmen bu terimin çok genel bir kavram olduğunu söyleyeyim. Çünkü Amerika'da popüler veya amatörlükten profesyonelliğe geçiren birçok güreşi şirketi vardır. Bunlardan en çok tanınanı zamanında Flash Tv'de yayınlanan WCW idi. WCW, zamanında güreşi piyasasında en çok sükse yapan şirketti. WWE'nin kurucusu olan Vince Mcmahon tarafından kurulan ikinci güreş firmasıydı. Flash Tv'de ise 90 yılların sonları, 2000'li yılların başlarında oynanmış maçları veriyorlardı. Zaten Türkiye'de ki insanların çoğuda güreşi o şekilde tanıdı diyebilirim.

Günümüzde ise popüler olan ve en çok izlenen iki güreş şirketi ise WWE ve TNA İmpact. TNA'e daha çok WWE'de popülaritesini yitirmiş yada en çok sevilen güreşçilere fazla para vererek bünyesine katan bir firma. WWE ise şuanda en çok izlenen ve en çok hasılata sahip tek güreş şirketi.

Forumda az çok Amerikan güreşi yada WWE hakkında bilgi sahibi olan ve izleyen kişiler vardır. O açıdan güncel olarak WWE'yi takip eden yada izlemek isteyenlerle bu konu altında bilgi paylaşımı ve gelişmelerini aktarabiliriz diye düşünüyorum.
    Last edited by William Rookwood : 06.Nisan.2014 at 19:39

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rey Mysterio duruyor mu hala
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Rey Mysterio duruyor mu hala
    WCW'den WWE geçiş yaptı yıllar önce. Şu sıralar çok fazla gözükmese de halen WWE'nin güreşçisi.

http://www.wwe.com/superstars/reymysterio

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Küçükken arada izlerdim. Rey Mysterio'yu severdim ama asıl izleme nedenim Flash TV'deki anlatıcılardı, muhteşemlerdi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Şimdi D-Smart'ta galiba, ne çok izlerdim, hatta güreş kariyeri oyununu daha geçen gün yükledim.Adamım Edge'di, emekli olunca çok üzülmüştüm

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu Rey Mysterio'nun eskiden maskesi falan yok muydu?

O zamanlarda kısa bir adam hatırlıyorum hatta rapciler gibi giyinip geliyordu.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu Rey Mysterio'nun eskiden maskesi falan yok muydu?

O zamanlarda kısa bir adam hatırlıyorum hatta rapciler gibi giyinip geliyordu.
    Doğru hatırlıyorsun. Flash TV'de yanlış hatırlamıyorsam 2004 ve 2006 yılları arasında veriliyordu WCW maçları. Zaten o maçlarda güncel olmadığından dolayı 1999 ve 2002 yılları arasında oynanan maçlardı. Rey, WWE'ye geçtikten sonra maske takmaya başladı diye hatırlıyorum ben.

Buda Flash Tv'de yayınlanan maçlardaki Rey Mysterio.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Doğru hatırlıyorsun. Flash TV'de yanlış hatırlamıyorsam 2004 ve 2006 yılları arasında veriliyordu WCW maçları. Zaten o maçlarda güncel olmadığından dolayı 1999 ve 2002 yılları arasında oynanan maçlardı. Rey, WWE'ye geçtikten sonra maske takmaya başladı diye hatırlıyorum ben.

Buda Flash Tv'de yayınlanan maçlardaki Rey Mysterio.

Heh aynen ya.

Jeff Hardy de beyaz bir maske takıyordu sanırım. O zamanlar güzeldi mesela sonradan bozuldu diye düşünüyorum ben.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Heh aynen ya.

Jeff Hardy de beyaz bir maske takıyordu sanırım. O zamanlar güzeldi mesela sonradan bozuldu diye düşünüyorum ben.
    Bu Flash TV'de izlediğimiz aslında WWE'nin yan kuruluşu olan bir şirketti, yine WWE sahibi tarafından açılan bir şirket. İsmi WCW ve içindeki programların adı Mayhem Nitro olarak adlandırılıyordu. Tıpkı şuandaki Smackdown ve Raw gibi.

Jeff Hardy'nin beyaz makyajlı görünümü de Fox Tv'den hatırlıyorsundur. Çünkü Fox TV'de 2009, 2010 yılları arasında WWE maçlarını veriyordu. Şuanda D-Smart veriyor maçları. Ben Sky Sports'dan takip ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Triple H adamımdı DX favori tag teamimdi. HBK emekli olunca üzülmüştüm baya

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Wrestlemania bu gece,canlı izleyeceğim.

#ImwithDragon
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Wrestlemania bu gece,canlı izleyeceğim.

#ImwithDragon
    Hadi be bugün Wrestlemania mı var? Hatırlattığın iyi oldu teşekkürler, amma uzak kalmışım, izleyelim bakalım

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Hadi be bugün Wrestlemania mı var? Hatırlattığın iyi oldu teşekkürler, amma uzak kalmışım, izleyelim bakalım
    WM 29 faciasından sonra iyi bir toparlanma bekliyorum,sonuçta Stone Cold ve The Rock'ın da görüneceği açıklandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bende yarın izleyeceğim Wrestlemania'yı. Daniel Bryan'ın sürpriz bir şekilde Triple H'i yeneceğini düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Süpriz ? Ben onu süpriz olarak görmüyorum şahsen. Bu arada tahmin yapmak adettendir.

AJ Lee
    Shield
    Usos
    Battle Royal için fikrim yok.
    Wyatt
    Bryan
    Bryan

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence John Cena alır Bray'i. Triple H Ceo olduktan sonra iyice düştü.

Sürprizden kastım, WWE her zaman Superstarlarını korumuştur. Yani iki favori güreşçi karşılaşıyorsa ikisininde kazanmaya yakın olduğunu, kıl payıyla diğer güreşçinin kazandığını göstertiyor. Yıllardan beri aynı şeyi yapıyor zaten WWE. Mesela bu haftadaki Orton ve Batista maçında da aynı şey oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Digitürk ün S'nek kanalındayken iyi izliyodum böyle altyazılı falan zevkliydi o zamanlar sonra fox a geçti o iyrenç sunuculuk ve sırf çocuklara hitap etmesiyle soğudum o zamandır izlemiyorum oyunu hala zevklidir ama

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eskiden daha gercekciydi yada cocuk oldugumuz icin bize öyle geliyordu artık pek zevk vermiyor bana.Köşelerdeki tokat sahneleri filan tiyatronun dibine vuruyor. Ama Tv'de görsem izlerim ayrı.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

WWE nin En Çirkefinin Alberto Del Rio Olduğunu Söylememe Gerek Yok Yakaladığım Yerde Öldüresim Geliyor Herifi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Alberto del Rio'yu bende sevmem. İlk çıktığı zaman çok havalıydı şimdi çirkefliğe vurdu işi.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bir Aralar Sıkı Bir Şekilde İzlerdim WWE yi Eskileri de Seyrederdim Çok Keyifli İdi Heleki Bir Bastista Bir Undertaker Big Show Daha Kimler Kimler Heleki Batista İle Rey Misteryo nun Bir Maçı Vardı Efsaneydi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eskiden daha zevkli olduğu bir gerçek. Bende WWE'yi 2 yıldır izlemiyordum, geçtiğimiz aylarda tekrar başladım. 2 yıl boyunca bir çok süperstar katılmış. Shield, Bray Wyatt Family, Big E vs. Özellikle PPV'nin olduğu aylarda Raw ve Smackdown'da ki şovlar birbirini tekrarlıyor ve önem vermiyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bize Eski Wwe Yi Verin Beeee :d

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

"O" olayın şokunu hala atlatamadım. Canlı izledim ama hala şoktayım,nasıl olur anlamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

"O" olayın şokunu hala atlatamadım. Canlı izledim ama hala şoktayım,nasıl olur anlamıyorum.
    WM'yi izleyemedim de WWE'nin sitesine girdiğimde ağır spoiler yemiş oldum istemeden de olsa. Öyle birşeyin olacağını ben tahmin ediyordum ileride.

Spoiler:  

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

WM'yi izleyemedim de WWE'nin sitesine girdiğimde ağır spoiler yemiş oldum istemeden de olsa. Öyle birşeyin olacağını ben tahmin ediyordum ileride.

Spoiler:  
    Spoiler:  

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Spoiler:  
    Spoiler:  

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Gerçekten saçmalıktı o olay.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Spoiler:  
    Spoiler:  

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

WWE'in oyunun hemen hemen tüm serilerini 2K'ya geçmeden önce oynamıştım. Dün, üç yıl aradan sonra ilk defa oynadım. Tuş kombinasyonlar o kadar çok değişmiş ki bir türlü beceremedim oynamayı. Eskiden grapple pozisyondayken sağ analog ile hareketleri yapıyorduk. Şimdi hangi tuşla yapıldığını çözemedim bir türlü.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri