Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Tamam da yalansa yalan dersin bu kadar basit yani. Hakemler gasp ediyolar mı ediyolar ee o zaman bu bahaneye girmiyor. Kazanılan maçlarda da yapılıyor eleştiri lehine aleyhine farketmez doğru kararların verilmesi istendiği için yapılıyor bu eleştiri. Burada gelip Emre'nin kartı yanlıştı diyen oldu mu ? Olmadı. Gol pozisyonuna girmekle hakemin kırmızı kartı vermemesi arasında ki bağıntıyı bulana helal olsun. Nasıl bir ilişki kuruyorsunuz tebrik ediyorum.
    Neye göre kime göre gasp edililyor ? Hiç birimiz hakem değiliz,hiç birimiz futbol oyun kurallarını ayrıntısıyla bilmiyoruz.Hakem hata yapabilir,yaptı da,alasını yaptı ancak her şeyi hakeme yüklemek acizlikten başka bir şey değil.

Ben fazla polemiğe girmek istemiyorum elimde olmadan kontrolümü kaybedebiliyorum.

Demek istediğimi şöyle özetleyeyim;

Hakemler hata yapıyorsa yapıyor ama onları bahane ederek,puanlarımızı gasp ettiler demek acizliktir.Geçmişte bu acizliği bende yaptım ama artık yapmamaya çalışıyorum.Ayıptır ya hakkını ara tamam eyvallah ama başkasının hakkına göz dikmenin gereiği yok.

Son olarak söylediğim bir şey herhangi birini rahatsız ettiyse kusuruma bakmasınlar kendimi anlatmakta pek yeterli biri değilimdir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Neye göre kime göre gasp edililyor ? Hiç birimiz hakem değiliz,hiç birimiz futbol oyun kurallarını ayrıntısıyla bilmiyoruz.Hakem hata yapabilir,yaptı da,alasını yaptı ancak her şeyi hakeme yüklemek acizlikten başka bir şey değil.

Ben fazla polemiğe girmek istemiyorum elimde olmadan kontrolümü kaybedebiliyorum.

Hakemler hata yapıyorsa yapıyor ama onları bahane ederek,puanlarımızı gasp ettiler demek acizliktir.Geçmişte bu acizliği bende yaptım ama artık yapmamaya çalışıyorum.Ayıptır ya hakkını ara tamam eyvallah ama başkasının hakkına göz dikmenin gereiği yok.

Son olarak söylediğim bir şey herhangi birini rahatsız ettiyse kusuruma bakmasınlar kendimi anlatmakta pek yeterli biri değilimdir.
    İyi güzel diyorsun da hakem o hataları yapmasa puan alamayacağının garantisi mi var ? Bunu anlatmaya çalışıyorum. Hakem hata yapmasa herşey farklı olucak belki. Yenmişiz yenilmişiz umrumda değil fark olmuş 10 puan 3 maç daha kazansam şampiyonum ama burada bariz hatalar var ve bunları tartışıyoruz yanlışları dile getiriyoruz bize söylenilen şey pozisyonun yoktu sus hakemi eleştirme. Ne tepki verilmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İyi güzel diyorsun da hakem o hataları yapmasa puan alamayacağının garantisi mi var ? Bunu anlatmaya çalışıyorum. Hakem hata yapmasa herşey farklı olucak belki. Yenmişiz yenilmişiz umrumda değil fark olmuş 10 puan 3 maç daha kazansam şampiyonum ama burada bariz hatalar var ve bunları tartışıyoruz yanlışları dile getiriyoruz bize söylenilen şey pozisyonun yoktu sus hakemi eleştirme. Ne tepki verilmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.
    Ya hocam hakemi eleştirme falan demedim sözlerimi niye çarpıtıp duruyorsun ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Sadece gözünü kapa ve bir hakem düşün.Maç içinde en az 15 tane yanlış kararı olsun ve 14'ü bir takıma biri diğer takıma olsun.O yanlış karar da maçın 85. dakikasında daha 15. dakikasında yapması gereken şey olsun.

Hakem hata yapar eyvallah ama bu hatalar tek taraflıysa bu hakkı gasp etmek olur.Tabi ki düzgün bir hakem olsaydı yenip yenemeyeceğimizi bilemeyiz ama yarı sahayı her geçişimizden en fazla 5 saniye sonra sapan saçma fauller uyduran bir hakem varken Fenerbahçe Galatasaray kalesine gelemedi demek ayıp olur.Fenerbahçe Galatasaray kalesine gelemedi değil gelmesine izin verilmedi bu maçta.İzin verilseydi ne olurdu onu ne sen ne ben nede başka biri bilebilir.

Mesaj Yetkileri