Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post
    HAHAHAHA. AMA SOWUN DIŞARI VURDUĞU YÜZDE YÜZ POZİSYON. valla muslera ne yapçağını şaşırdı. ne kadar komiksin sen ya. orda topu çekmeye çalıştı ayağına dolandı top, gökhanın yaptığı bir şey yok. topu çekse ekmek almaya gitmişti. her şeyden önce soluyla vurucak yüzde yüz pozisyonu vardı vurmadı. bundan daha net bir pozisyon olmaz. drogbanın direği var. burakın karşı karşıya volkanın üstüne vurduğu top var. burakın çaprazdan karşı karşıya vurmayıp içeriye çevirmeye çalııştığı top var. sen bu maça hakkı beraberlikti diosan yazık. fb emenikeye uzun şişirmekten başka hiçbir şey yapmadı.
    Pozisyon kavramının anlamını bildiğinizden hiç emin değilim. Her karambol sonucu kornere giden topu da pozisyon diye kabul edelim. Nasıl olsa orada da markaj var, topu kesme var, ayağına dolaşma var.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Maç rezaletti.

@ABOO

gelip insanları tahrik etmekten hoşlanıyo musun? Bi tane ofsayt pozisyonunu almış koymuşsun buraya. Allah aşkına Fener'in atağı mı varda maçı haketti.
    Esas Aygün'ün yaptığı tahrik ki Aygün'ü sevdiğim için cevap da vermedim. Sadece bir tane ofsayt yok, bir pozisyon daha var ama resmi yok şu an. Kayıt yapmadığım için bulma şansım da yok gibi.

Anlattığım her şey gerçek. Ne eksiği var, ne fazlası. Gerisi sizin vicdanınıza kalmış.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Tamam da yalansa yalan dersin bu kadar basit yani. Hakemler gasp ediyolar mı ediyolar ee o zaman bu bahaneye girmiyor. Kazanılan maçlarda da yapılıyor eleştiri lehine aleyhine farketmez doğru kararların verilmesi istendiği için yapılıyor bu eleştiri. Burada gelip Emre'nin kartı yanlıştı diyen oldu mu ? Olmadı. Gol pozisyonuna girmekle hakemin kırmızı kartı vermemesi arasında ki bağıntıyı bulana helal olsun. Nasıl bir ilişki kuruyorsunuz tebrik ediyorum.
    Neye göre kime göre gasp edililyor ? Hiç birimiz hakem değiliz,hiç birimiz futbol oyun kurallarını ayrıntısıyla bilmiyoruz.Hakem hata yapabilir,yaptı da,alasını yaptı ancak her şeyi hakeme yüklemek acizlikten başka bir şey değil.

Ben fazla polemiğe girmek istemiyorum elimde olmadan kontrolümü kaybedebiliyorum.

Demek istediğimi şöyle özetleyeyim;

Hakemler hata yapıyorsa yapıyor ama onları bahane ederek,puanlarımızı gasp ettiler demek acizliktir.Geçmişte bu acizliği bende yaptım ama artık yapmamaya çalışıyorum.Ayıptır ya hakkını ara tamam eyvallah ama başkasının hakkına göz dikmenin gereiği yok.

Son olarak söylediğim bir şey herhangi birini rahatsız ettiyse kusuruma bakmasınlar kendimi anlatmakta pek yeterli biri değilimdir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Şampiyon olamadıktan sonra pek bir şey ifade etmiyor kazanmaları ama tebrik edelim yine de aslanlarımızı. Maçı izlemedim ama yorumlara bakılırsa maçın izlenecek tarafı da yokmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Neye göre kime göre gasp edililyor ? Hiç birimiz hakem değiliz,hiç birimiz futbol oyun kurallarını ayrıntısıyla bilmiyoruz.Hakem hata yapabilir,yaptı da,alasını yaptı ancak her şeyi hakeme yüklemek acizlikten başka bir şey değil.

Ben fazla polemiğe girmek istemiyorum elimde olmadan kontrolümü kaybedebiliyorum.

Hakemler hata yapıyorsa yapıyor ama onları bahane ederek,puanlarımızı gasp ettiler demek acizliktir.Geçmişte bu acizliği bende yaptım ama artık yapmamaya çalışıyorum.Ayıptır ya hakkını ara tamam eyvallah ama başkasının hakkına göz dikmenin gereiği yok.

Son olarak söylediğim bir şey herhangi birini rahatsız ettiyse kusuruma bakmasınlar kendimi anlatmakta pek yeterli biri değilimdir.
    İyi güzel diyorsun da hakem o hataları yapmasa puan alamayacağının garantisi mi var ? Bunu anlatmaya çalışıyorum. Hakem hata yapmasa herşey farklı olucak belki. Yenmişiz yenilmişiz umrumda değil fark olmuş 10 puan 3 maç daha kazansam şampiyonum ama burada bariz hatalar var ve bunları tartışıyoruz yanlışları dile getiriyoruz bize söylenilen şey pozisyonun yoktu sus hakemi eleştirme. Ne tepki verilmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kartsız geçildi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Manasız bir galibiyet...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Melo'nun maç içinde yaptığı hareketlerin görsellerini paylaşmaya gerek yok. Genelde karttan sonra dil çıkarma hareketi gosteriliyor ama Volkana doğru yaptığı halkalı şeker gozden kaçtı. Tüm amacı Emre'yi oyundan attırmaktı yaptı da. 13 puan önde olan Emre'nin böyle bir tongaya düşmesi büyük hataydı.

Ne gereksiz maçtı yahu Futbol zevkimi köreltti resmen. Liseli atarlı ergen maçı seyrettiler koca adamlar.
    Last edited by ReaList : 06.Nisan.2014 at 23:42
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İyi güzel diyorsun da hakem o hataları yapmasa puan alamayacağının garantisi mi var ? Bunu anlatmaya çalışıyorum. Hakem hata yapmasa herşey farklı olucak belki. Yenmişiz yenilmişiz umrumda değil fark olmuş 10 puan 3 maç daha kazansam şampiyonum ama burada bariz hatalar var ve bunları tartışıyoruz yanlışları dile getiriyoruz bize söylenilen şey pozisyonun yoktu sus hakemi eleştirme. Ne tepki verilmesini bekliyorsunuz anlamıyorum.
    Ya hocam hakemi eleştirme falan demedim sözlerimi niye çarpıtıp duruyorsun ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Nasıl yani? Tarafsız değilim zaten, bir takımı tutuyorum, Fenerbahçeliyim. Hiç bir zaman bir takım tutmadığımı iddia etmedim ki.

Tarafsızlık başka bir olgu. Adil olmak başka bir şeydir, taraf olmak başka bir şeydir.

Araştırma için adalet duygumu hiç kaybetmedim. Yarış yapmıyoruz, ne ise onu gerçekçi yansıtmaya çalışıyoruz. Yine de subjektiftir, futbol oyununu saha içinde değerlendirmek gözleme dayalı olduğu için kişiden kişiye algı değişiklik gösterebilir.

Ona bakarsanız TFF'nin bütün kurulları kulüplerin önerdiği delegelerden oluşur. Hiç biri taraf olmayan insanlar değildir. Adil olmak insan olmanın gerekliliğinden biri ama tarafsız olmak zorunda değil insanlar.

Eleştirinizin ciddiye alınacak bir yanı yok. Elle tutulacak hiç bir argümanınız yok. Fenerbahçelilerden de aynı şekilde Fenerbahçe'yi zayıf yaptığımız yönünde eleştiriler alıyorum. Hiçbirinizin neden böyle düşündünüzü açıklayabilme durumunuz hiç olmadı. O yüzden ciddiye alamıyorum, kusura bakmayın.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şimdi maçın hakkı şuydu buydu falan onları tartışmayalım. Somut ve nesnel şeyleri tartışalım. Yani Melo'ya dakika 5 de kırmızı çıksa Galatasaray'ın bu maçı alma ihtimali yok mu? Var. Daha sonra ofsayt pozisyonunda hakem bayrak kaldırmasa oyuncunun %100 atma ihtimali var mı ? Yok. Atamayabilir. Atıp atmaması ihtimal dahilinde. Galatasaray 7 kişi kalsa bu maçı kazanma ihtimali var mı ? Var. Yani anlatmak istediğim bizim tartıştığımız pozisyonların hepsini hakem Fenerbahçe lehine verseydi gene Galatasaray'ın kazanma ihtimali olacak mıydı ? Olacaktı. Demek ki maçın hakkı beraberlikti demek gereksiz bir ifadedir. Maçı Galatasaray kazanmıştır. Kazandığına göre de HAK ETMİŞTİR.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post
    fb ne zaman puan kaybetse futbol değil hakem konuşuluyor. çok uzağa gitmeye gerek yok 3-3lük bjk maçındaki abooo nun yorumları yine aynı komiklikteydi, fbnin 6 golü vardı, bjk 8 kişi kalmalıydı falan (gerçi eurolig başlığında yazdıkları daha komik sene başında fbyi dünya şampiyonu yapmıştı bir miami heat kapışır diyordu). valla müthiş bir takım bu fb, hakemler fb düşmanı olmasa ligi 102 puanla bitiricekler çünkü. ben daha hiç hakemin iyi bir maç yönetip de fb nin puan kaybettiği bir maç görmedim bu forumda.
    Her şeyi abartmanız haydi neyse kabul edilir ama yazmadıklarımı yazmış gibi iddia edip dalga geçmeye çalışmanız gerçekten tuhaf. Nasıl bir hayal gücünüz olduğunu tahlil edemiyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Sadece gözünü kapa ve bir hakem düşün.Maç içinde en az 15 tane yanlış kararı olsun ve 14'ü bir takıma biri diğer takıma olsun.O yanlış karar da maçın 85. dakikasında daha 15. dakikasında yapması gereken şey olsun.

Hakem hata yapar eyvallah ama bu hatalar tek taraflıysa bu hakkı gasp etmek olur.Tabi ki düzgün bir hakem olsaydı yenip yenemeyeceğimizi bilemeyiz ama yarı sahayı her geçişimizden en fazla 5 saniye sonra sapan saçma fauller uyduran bir hakem varken Fenerbahçe Galatasaray kalesine gelemedi demek ayıp olur.Fenerbahçe Galatasaray kalesine gelemedi değil gelmesine izin verilmedi bu maçta.İzin verilseydi ne olurdu onu ne sen ne ben nede başka biri bilebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Güzel oldu güzel hem derbiyi kazandık hem de ŞL yolunda çok önemli bir adım attık.

@Dennis Bergkamp

Yazdıkların tartışmaya açık mevzular ve tartışmaya niyetim yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

http://tr.eurosport.com/futbol/super...54/story.shtml

Şöyle bir haber var ama ne derece doğru bilmiyorum.

Gerçi bir sorun olduğu çok açık.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hadi kardeş güle güle derim sen basit bir futbolcusun Galatasaray'ın sahibi değil.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler bu Galatasaray - Fenerbahçe maçının konusudur.

Lütfen maç hakkında konuşalım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Selçuk niye sinirlendi, neye sinirlendi onu anlamadım ama Manchini ile yıldızı uyuşmadı kesinlikle...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    http://tr.eurosport.com/futbol/super...54/story.shtml

Şöyle bir haber var ama ne derece doğru bilmiyorum.

Gerçi bir sorun olduğu çok açık.
    Güle güle,o istemiyorsa ondan daha çok o formayı isteyen gençler var.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Selçuk niye sinirlendi, neye sinirlendi onu anlamadım ama Manchini ile yıldızı uyuşmadı kesinlikle...

Mancini maç sonunda Selçuk'a sakatlığın varsa oyundan çıkma yere yat dedim dedi.Selçuk bunu kabul etmedi geldi saha dışında yattı yere.O arada Drogba,Mancini filan tutup saha içine çekti Selçuk'u.Buna sinirlendi büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini yere yat zaman kazan diyor, Selçuk bunu istemiyor, kenara gelip yatıyor. Maç oynansın istiyor.

Garip ötesi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Mancini maç sonunda Selçuk'a sakatlığın varsa oyundan çıkma yere yat dedim dedi.Selçuk bunu kabul etmedi geldi saha dışında yattı yere.O arada Drogba,Mancini filan tutup saha içine çekti Selçuk'u.Buna sinirlendi büyük ihtimalle.
    Gerçekten eğer buysa sebep çok basit ve enteresanmış...

Nesil
    2007

Güle güle diyorsunuz da Selçuk giderse Burak da gitmek ister. 5 yabancı da yerlerini nasıl dolduracağız? Hoş performansları kötü son haftalarda ama yine de Milli Takım'ın en iyi forvetinden bahsediyoruz. Selçuk'un da yerini kimle dolduracağımız muamma.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Selcuk bir pozisyonda ıslıklanmasına sinirlendi topu fazla tuttu sonra geriye pas attı tribünden ugultu geldi buna bozuldu cıkmak istedi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Haklı yalnız. Sahada kal, oyna dediler. Yanlış bir hamle yapma ihtimali var. Sonrasında sakatlığı artarak bütün futbol hayatı belki de bitebilirdi. Futbolcunun sağlığı, hatta insan sağlığı herşeyde önce gelmeli. Zaten ona kızmış olmalı formanızı da istemiyorum, kaptalığı da der gibi bıraktı, çıktı. Soyunma odasını da erken terk etmiş deniliyor. Ciddi bir özür dilenmesi lazım. Futbolucunun hepi topu 14-15 sene bir iş hayatı var. Onda da 6-7 sene gerçek anlamda para kazanabiliyorlar. Ciddi bir özür dilenmesi gerekir diye düşünüyorum. Mancini'nin yerde yatmasını istedim aslında açıklamasının da ciddi olmadığını biliyoruzdur sanırım. Yerde yatması ile oyuncu değişikliği için geçen süre aynı zaman olur aşağı yukarı maç bitmesine 1 dk kalmışken.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yabancı sınırı var diye yerliler istediği hareketi yapsın o zaman.Gitsin kardeşim adam mı yok yeri doldurulmayacak hiç bir futbolcu yok.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biz git demiyoruz zaten gitmek istiyorsa gitsin diyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Selçuk takımdan gitmek için elinden geleni yapıyor. Yazık!!!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Berbat bir derbiydi. Hiç bu kadar zevksiz bir GS-FB derbisi izlememiştim, bundan sonra da izlemem sanırım. Melo ve Emre, beklentileri karşıladı yine. Şaşırtmadılar beni kırmızı kart görme konusunda.

Maçın enteresan olayı ise maçta kart gören bütün futbolcuların cezalı duruma düşmesi oldu. Emre ve Melo bir tarafa, kart sınırındaki Bekir, G.Gönül, M.Topal, Emenike (FB); H.Balta ve Sneijder (GS).

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçın geniş özetini de izledim, atladığım pozisyonları daha iyi görebilmek için. Emre'nin Selçuk'a faul yaptığında verilen sarı kart bana göre çok ucuz. O tür pozisyonlar ligde her maçta 2-3 kez yaşanıyor ve bu tür pozisyonların belli bir kıstası olmaması da ayrı bir enteresan.

İkinci sarı kart doğru. Fakat Emre'nin Melo'ya arkadan müdehale ettiğinde Melo'nun yerde abartılı dönüşü ve Emre'nin kırmızı kart yedikten sonra ki sevincinden de görüldüğü gibi yerdeki hareketleri kasıtlı bir şekilde abartılı. Bu tip futbolcuların bu davranışları takımların menfaatleri açısından yarar sağlasa da, fair play açısından hiç hoş bir davranış değil.

Melo'ya da neden 2. sarı kartı verdi anlamış değilim. Aynı şeyi Sneijder yaptığında neden ona sarı kart verilmedi? Melo oyundan atılmalıydı fakat hakeme pozisyonu gösterdiği için değil. Hakeminde bu pozisyonda ona sarı kart vermesi maçın hakimiyetini iyice kaybettiğini gösteriyor.

Nesil
    2007

Yıllar önce Melo çok daha kötü bir şey yapıp takım arkadaşını resmen dövmüştü(tabi aralarında ne oldu bilemem de yanlış bir şey). Sonuç olarak FT barıştırdı herhalde ve şampiyon olduk, Melo da yıllardır en iyi oyuncumuz. Her sinirlenmede/olayda oyuncuyu kovacaksak işimiz var, dünyanın hiçbir kulübünde de böyle olduğunu görmedim. Ne sorunlu oyuncular var hala kulübünde tutulan. Formaya falan aşırı hakaret olmadığı sürece anlık sinirlerle yapılan eylemlerde özür vs. dilenir orta bir yol bulunur.

Ha gitmek istiyorsa gitsin, ona bir şey diyen yok. Kimseyi prangayla tutacak halimiz yok. Zaten son haftalardaki performansıyla da benim kafamda da acaba gitse nasıl olur dedirten bir adam Selçuk. Ancak iyi plan yapılmalı özellikle sınır varken.

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri