Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Haklı yalnız. Sahada kal, oyna dediler. Yanlış bir hamle yapma ihtimali var. Sonrasında sakatlığı artarak bütün futbol hayatı belki de bitebilirdi. Futbolcunun sağlığı, hatta insan sağlığı herşeyde önce gelmeli. Zaten ona kızmış olmalı formanızı da istemiyorum, kaptalığı da der gibi bıraktı, çıktı. Soyunma odasını da erken terk etmiş deniliyor. Ciddi bir özür dilenmesi lazım. Futbolucunun hepi topu 14-15 sene bir iş hayatı var. Onda da 6-7 sene gerçek anlamda para kazanabiliyorlar. Ciddi bir özür dilenmesi gerekir diye düşünüyorum. Mancini'nin yerde yatmasını istedim aslında açıklamasının da ciddi olmadığını biliyoruzdur sanırım. Yerde yatması ile oyuncu değişikliği için geçen süre aynı zaman olur aşağı yukarı maç bitmesine 1 dk kalmışken.
    Mancini'nin açıklamalarının ciddi olmamasını umuyorum bende çünkü ciddi söylediyse büyük rezillik ama Selçuk kenara geldi yattı yere o sırada Drogba filan tuttu saha içine çekti Selçuk'u saha içine yatırdılar.O yüzden o açıklamaların ciddi olduğunu düşünüyorum ben.

Galatasaray taraftarı içinde utanç verici bir geceydi bence.Melo'yu alkışlayıp Selçuk'u yuhlamaları bundan 10 sene sonra baktıklarında utanacakları bir şey olacaktır.Kaldı ki Selçuk bence Yekta ile birlikte Galatasaray adına sahanın en iyisiydi yuhlanacak bir performansı yoktu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Mancini'nin açıklamalarının ciddi olmamasını umuyorum bende çünkü ciddi söylediyse büyük rezillik ama Selçuk kenara geldi yattı yere o sırada Drogba filan tuttu saha içine çekti Selçuk'u saha içine yatırdılar.O yüzden o açıklamaların ciddi olduğunu düşünüyorum ben.

Galatasaray taraftarı içinde utanç verici bir geceydi bence.Melo'yu alkışlayıp Selçuk'u yuhlamaları bundan 10 sene sonra baktıklarında utanacakları bir şey olacaktır.Kaldı ki Selçuk bence Yekta ile birlikte Galatasaray adına sahanın en iyisiydi yuhlanacak bir performansı yoktu.
    Önce dışarı çıktı Selçuk, sonra Drogba'nın başını çektiği 2-3 kişi koluna girip içeri sokmaya çalıştı. Mancini içeri gir yat demiş bile olsa futbolcunun bunu yapma şansı yok. Hakemin hop sen ne yapıyorsun demesi lazım. Hiç bir hakemin bunu yememesi lazım. Futbolcu da bunu bilir. Öyle bile olsa formayı, bantı çıkarmak gibi bir tepki içeride yatmaya tepki olamaz. Bu kadar basit bir olaya böyle bir tepkiyi hiç görmedim. Dışarıya çıkmış sakatlanmış bir oyuncuya geri dön, içeride yat demenin hiç bir mantıklı tarafı yok zaten. Mancini ne diyeceğini bilemedi bence, bahane uydurdu. Bundan daha büyük bir problem de olabilir. Üstünü kapatmak için çabalıyor da olabilir Mancini. Bilemeyiz tabi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri