Dirtiness çirkeflikse ligin en çirkef adamı F.Melo'dur. Her maç kırmızı kart görmüyorsa sebebi hakemlerdir .NET
Not: Sadece bugünkü maç ile ilgili konuşmuyorum, siz de bunu iyi biliyorsunuz. Vukuatları saymakla bitmez.
Dirtiness çirkeflikse ligin en çirkef adamı F.Melo'dur. Her maç kırmızı kart görmüyorsa sebebi hakemlerdir .NET
Not: Sadece bugünkü maç ile ilgili konuşmuyorum, siz de bunu iyi biliyorsunuz. Vukuatları saymakla bitmez.
Evet, Avrupa'da da her maç kırmızı kart gördü zaten. çünkü oradaki hakemler tarafsız. Ama buradakiler taraflı ondan dolayı kırmızı kart göstermiyorlar.
Ligin en çifkef adamı diyebilirsin senin öznel yorumundur ama her maç kırmızı görmesi gerekir diyerekten hakemleri suçlamak boş bir yorum.
Melo'nun dosyası kabarık
http://www2.sporx.com/futbol/superli..._source=Google
Ayrıca oyunda Bruno Alves'in Dirtiness'ı 19, Agression'ı 18.
Bkz: http://dosya.turksportal.net/researc...runo_Alves.png
Last edited by E.Cartman : 07.Nisan.2014 at 00:48 Reason: Flood
Sen heralde linkteki en alttaki olaya takılmışsın ama o beni ilgilendirmez konumuz o değil.
Melo'nun verdiğin linkte karıştığı olaylar çirkeflikle bağdaştırabileceğimiz olaylar. Kabul. Benim bunla ilgili bir problemim yok. Benim yorum atmamım sebebi senin hakemlerle ilgili yazdığın şeylerdi. Yoksa Melo'nun çirkef olmasıyla ilgili bir yorumum yok.
Attığın linkteki yazılanlara baktığımdan ben bir tek o en alttaki olayı çirkefliğe bağlıyorum. Diğerlerinde rakip takımın oyuncusuna sert müdahale etmesinden , hırsına yenik düştüğünden dolayı tekme ve dirsekten bahsedilmiş. Yani bunlar çirkeflik değil. Aşırı hırs ve aşırı agresiflik. Ama en alttaki olay bunlarla alakalı değil. İşte o çirkeflik. Ondan bahsetmiştim. Beşiktaşlı olduğunu tahmin edip oradan laf atmak manası ile değildi.
Ben burada yorum yaparken oyunun daha doğru olması için objektif olarak fikirlerimi paylaşmaya çalışıyorum. Bugün Melo'nun dirtiness'ı kaçmış bir bakayım dedim. 13 olduğunu görünce de şaşırdım ve buraya yorum yazdım. Olay bundan ibarettir. Diyeceklerimi de dedim. Gerisi araştırmacılara kalmış. Bu durumun gözden kaçmış bir değerlendirme olduğunu düşünüyorum.
![]()
Last edited by ttarlabasi : 07.Nisan.2014 at 01:13