Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
331 ile 360 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Ya beyler kusura bakmayın yerin dibine sokuyorlar falan diyorsunuzda bu adam milyonlar kazanıyor dimi? Sorunu ne olursa olsun bir insan morali bozuk diye işini bu kadar savsaklamaz.Bir devlet memuru evde karısıyla kavga edince işini aksatıyor mu?Yüzü asık olur, agresif olur ama oturupta naz yapmaz.
    Tek hatamız var oda bu kardeşimizi çok şımartmışız.Buna dayanarak kendisi bize naz yapıyor.Ay bunaldım ay oynamak istemiyorum ay topu yana atıyım.Kusura bakmasın Türkiye'nin en büyük 3 takımından birindesin.Burada öyle bir serbestlik yok...Koskoca ŞL maçındasın saniye 6 Selçuk top kaybediyor.Selçuk ki takımın en iyi pas yapan adamı.Bazı şeylerede gözünü kapayamazsın daha fazla...
    Ben de azılı selcuk burak savunucusuyum ama soylediklerine katiliyorum. En basta da dedigim gibi selcuk dun bu hale geldiyse hem kendisinin hem taraftarin hatasi var. Iki taraf da hatalı.
    Ayrica ua ya pegasus a veya numaraliya mal etmek de dogru degil. Artik asy yok. Bu stadin taraftar profili farkli. Cok derine inmek istemiyorum ancak dedigim gibi artk gs tribunlerinde mutlak ua kontrolu yok. Biri cikip ah uh yaptı mi o inception gibi yavas yavas tohum buyuyor ve tepkiye dönüşüyor. Taraftar diyince anlatmak istedigim ua degil sadece genel arena taraftar profili. Asy den cok farklı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Mourinho'nun bir demeci vardı , oyuncular yorgun mu sorusuna , "yorulmak evine ekmek götürmek için çalışan işçilerin hakkıdır, milyon avrolar kazanan oyuncuların yorulma lüksü yoktur" gibilerinden ... Selçuk İnan önce şapkasını çıkarıp önüne koysun.Bu taraftar ona 1 yıldır katlanıyor! Elin yabancıları Melo,Muslera ve Sneijder ,yenilerden Telles maçlarda tırmalıyor,çalışıyor ,çabalıyor ama Selçuk yatıyor... Yapacak birşey yok... Giden gider, ya da kalacaksa aklını başına alır...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray taraftarı sadece küfürler haricinde bence çok sakin kalabildi. Öyle sahaya ne cisim fırlatıldı ne birisi atladı. Ancak oyuncular birbirleriyle resmen dövüştüler. Demekki bu ülkede sadece suç taraftarda değilmiş. Medyanında büyük rolü var. Ve oyuncularında. Zihniyetimizi değiştirmeliyiz artık, prim vermeyelim böyle futbola...

Selçuk için naçizane yorumum ise; eğer illa ayrılacağım diyorsa yollanmalı. Ancak söylentilerin olduğu gibi değilse bence bir dinlemeli sonra karar vermeli. Şahsen Selçuk bence iyi bir oyuncu, bir kalemde silinip atılmamalı. Örnek olarak bugün Melo kırmızı yedi, maçın en çok konuşulan ismi oldu (mücadele etmiş olabilir) ancak çıkarken herkes alkışladı. Yabancılara daha fazla tolerans gösteriliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Açıkcası maçı geç izleyenlerdenim. Kartlar havada uçuşmuş ve yine bir hakem tarafından derbinin gerçekciliği bitmiş. Gerçekliğinden kastım bana göre yıllarca bu lig kağıt üzerinde oynayıp duruyor. Bu yüzden pek takılmıyorum. Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim zor 3 puandı ve bunu aldınız.

Burak ile Selçuk konusuna gelirsek eğer giderlerse kapımız açık beleşe geri gelsinler belki 1 sene oynatıp tekrar ücretle satabiliriz ) veya yine bizi havada uyutup beleşe giderler
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yeni stadyum ile yeni bir profil var, bu maç için sulu derbi bekleyenlerin gerekçesi neydi hiç anlamamıştım zaten. Mağlubiyet de olsa küfür dışında birşey olmasını beklemiyordum.

Maçın gergin geçmesinin sebebi, saha ortasında traş olacağım, bayrak dikeceğiz, ağlata ağlata yeneceğiz, Mancini gönlünden geçeni söylüyor ne yapsın, maçtan sonra da kazanarak teknik heyet ve yönetimleri süre kazandı diyenlerdir. Taraftar bu provokasyona gelmedi, futbolcular geldi haliyle gergin geçti.

Melo ile Emre bence de aynı cümlede kullanılmamalı, dün kariyerinde 2. Kırmızı kartını gören Emre'nin dokunulmazlığına erişecek futbolcu yok. Ayrıca bir kıyas yapılacaksa, Melo = Lugano. Psikolojik olarak yıpratıyor rakibi, dün de dersine iyi çalışmış futbolcular genel olarak, ince ince çalıştılar.

Genel olarak Fenerbahçe'nin Kadıköy'de kazandığı stile yakın bir anlayış vardı, burada şaşırması ve isyan etmesi gereken Fenerbahçe'liler değil ama çünkü onların alışık olması lazım. Bizim için bir sürprizdi çünkü takım olarak bu şekilde davrandığımızı ilk kez görüyorum. Bireysel hareketler her zaman oluyor, her takımda.

Melo'ya dönersek, dil çıkarması da sonrasında "get out" manasına gelen hareketi de benim hoşuma gitti, yalan yok. Şu takımda taparcasına sevdiğim adam Melo, bir bütün olarak. Tıpkı zamanında Lugano'nun sevildiği gibi. Bu adamların rakip takım taraftarlarınca nefret edilmeleri normal, hem iyi oynayıp hem de ekstra işler yapan adamın sivrilmesi çok doğal.

Futbol olarak çok düşük seviye vardı, Sneijder'in golü organizasyon ve son vuruş kalitesi olarak gecenin en güzel olayı şüphesiz. Diğeri de Drogba oldu benim için, özellikle Bekir ile dalga geçercesine kurduğu üstünlüğü takdir ettim.

Selçuk konusunda hatası olmayan tek faktör taraftardır. Bir derdi var belli Selçuk'un, taraftar destek olmaktan başka birşey yapamaz, son zamana kadar da hep yaptı, belki de hak etmediği halde. Mancini de hatalı bu konuda, formsuz olan oyuncuyu ısrarla oynatıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Derbi öncesi bir programda iyi bir tespit yapıldı. Selçuk kendi yerinde ve görevinde değil, bu yüzden bocalıyor diye. Benim de fikrim tamamen aynı. Pirloyu alın başka yere koyun, bakın bakalım pirlo noluyor? Selçuk zaten yine görevini yapıyor, en çok koşan sarı kırmızılı her maçta. Fakat box to box veriliyor, yapamaz ki. Form olarak düşüşü bununla alakalı bence. Koy bakalım pas bağlantılarının merkezine bak noluyor selçuk. Bence de sezon sonu ayrılır ya da verilen maaştan vazgecmeyip kenarda oturur gelecek yıl. Umarım kendine bir takım bulur, milli takım olarak 3,4 yıl daha fayda sağlarız ondan.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hakem çok kötüydü,kalitesiz bir maçtı.GSli arkadaşları tebrik ederim galibiyet için

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizler olayları hep uç noktada yaşayan bir milletiz,Selçuk olayı da böyle oldu.Sizlerin anlamadığı nokta,Selçuk'a destek çıkıldı falan filan denmesi.Selçuk kesinlikle gerekli desteği görmedi taraflardan,sadece Selçuk değil hiçbir oyuncu bizden gerekli desteği almıyor.Ben bizim taraftar profilimizi hiç sevmiyorum.Bu yüzden büyük bir hata yapan Selçuk'a destek çıkıyorum.Bir de işin futbol tarafı var,o da hem taktikle ilgili hem de Selçuk'ta ki form düşüklüğü ile ilgili.

Her şeye rağmen Galatasaray formasına ve pazubandına yaptığı saygısızlık için Selçuk gibi karakterli bir oyuncunun çıkıp özür dilemesi gerekir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bjk istiyormus selcuk'u. Neden olmasin.
    Mesela selcuk +2m verelim oguzhan'i alalım. Bence mantıklı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu Selçuk dediğiniz hatta ne yapsa savunacağınız adam bundan sonra her maç ekstra performans sergileyip her türlü kupayı kazandırsa da gözümde sıfırdır benim.Takım kaptanı,oyundan çıkmak isteyip neredeyse Galatasaray formasını yere atacak annesinin evindeki sofra bezi sanıyor herhalde
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/radyosporcom/sta...89588576141312

İşte habercilik bu,böyle haberler yapıp milleti galeyana getiriyorlar.

Bu fotoğrafın aslı Ozan Kırmızı'nın Youtube hesabında ki bir videoda görüldüğü üzere Muslera ile şakalaşmasından sonra Muslera'ya yaptığı hareket.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dogru soze ne denirki..

melo ne yaptı ? güldü, dilini çıkardı, rakibiyle alay etti. yaptığı hareket yanlışmı ? yanlış,
    iticimi ? itici.

yeterki futbolcuların sahalarda en kötü hareketleri bunlar olsun.

melo ırkçılıkmı yaptı ? rakibe, hakemimi tükürdü ? rakibe, hakeme ağza alınmayacak küfürlermi etti ? rakibine arkadan kafamı attı ? sakatlamaya yönelik ağır tekmemi attı ? taraftarlara el kol hareketlerimi yaptı ?

ne yaptıda bu kadar lafı oluyor ben söyleyeyim. melo aslan gibi futbolcu onun gibisini Türkiyeye getirmek çok zor. melonun asıl eleştirilme sebebi kıskançlıktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aslında Melo bir melek ama herkes art niyetli işte
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    dogru soze ne denirki..
    Doğru söz olsa bişey denmez. Melo hakeme tükürmedi ama rakibe tükürdü. Ağza alınmayacak küfürler edip etmediğini nerden biliyorsunuz merak ediyorum hepiniz Portekizce biliyorsunuz sanırım. Sakatlamaya yönelik tekme attı dakika 5'te ve kartsız geçildi. Taraftara el-kol hareketi bu maçta yapmadı diğer maçlarda yaptı sıkıntı yok. Dil çıkarttı , alay etti kendisi yazmış yazan bunlar itici ve yanlışı geçtim başta tahrik meselesi. Bunları yapan adam melek bunu yapana karşılık veren suçlu süper tespit tebrikler. Melo gibilerini Türkiye'ye getirmek zor değil. Çünkü burada kollanıyorlar bunların yarısını ŞL maçlarında yapsın bakayim yiyorsa hakemler acıyor mu ? Avrupada oynadığı sırada yılın bidonu seçilmiş bir kişiden bahsediyoruz.

Edit:
    + emre atildiktan sonra mac gayette sakin geçti bi sneijder volkan tartismasi haric ee demekki neymis ortaligi bulandiran belli...
    Oyuncular Emre'nin üstüne oynadılar ve başardılar attırdıktan sonra bidaha pozisyon olmadı kaldı ki Melo ilk hareketinde atılacağını bildiği için 2. yarı sert girmeye yemedi hakem de atmak için bahane arıyordu abzürt bir pozisyonda attı. İlk Emre değil de Melo atılsaydı gene aynı şeyler olurdu merak etme.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo'nun yaptığı hareket yanlış,onda hem fikiriz.

Dürüstçe de söylemeliyim ki Emre'ye yaptığı için içimin yağları eridi,hem bilenler bilir benim içimin yağları fazladır,onu bile eritti o hareketle,müthişsin Melo,Emre gibi futbol katili gibi birine senin gibi psikopatın teki lazım.Millete boğaz kesme hareketi yapmakla,hakaretler etmekle,küfürler etmekle,tehditler savurmakla,ırkçılık yapmakla bir yere gelinmiyor.Sonucunda yine senin gibi bir futbolcu,senin herkese bir kabadayı edasıyla davrandığın gibi sana da sahayı terketmeni gösterebiliyor ve sende hiç bir şey yapamıyorsun.Tabi Emre akıllanmaz,sahalara döndüğünde daha beter hareketlerine devam eder ancak Melo'nun bu davranışı sadece Melo'nun değil Türkiye'nin yarısından fazlasının içinden geçenin dışa vurumudur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Herkesin melek olmasına gerek yok insandan aranması gereken özellikler o kadar fazla değil.Irkçı olmasın,ekmeğini yediği yere saygısı olsun yeter.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hangi rakibe tukurdu oguzhana diyorsan goruntuleri an ve an var oguzhanin yalanci oldugu ortaya cikmisti... 5. dakikadaki pozisyonun neresi sakatlamaya yonelik yahu iyi oyuncu hic faul yapmasin... rakip taraftara ben el kol hareketi yaptigini hatirlamiyorum sen gorduysen buraya koy bizde bakalim.. hani size gore emre saha disinda nasil iyi niyetli insansa meloda bana gore oyle sahsen benbenimin dedigi gibi melek melek..

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Arkadaşlar burada suç ne Melo'da ne bir başkasında.Haftalardır tansiyonu yükseltenlerde.Bakın Emre'nin atılmasından sonraki pozisyonda Mehmet Topal gibi sakin bir adam bile Melo'ya nasıl bir hırsla sert girdi.Bu tansiyon düşmedikçe bunlar her derbi olacak ne yazık ki.

Sağlıklı bir futbol ortamımız yok, ben burada oynayan futbolcularımıza da şaşıyorum.Abi git ne güzel Hollanda'da İngiltere'de sakin sakin stressiz derbini oyna.Öyle bir ortam varki, izlerken bile insan sahanın ortasına atlamak istiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

hangi rakibe tukurdu oguzhana diyorsan goruntuleri an ve an var oguzhanin yalanci oldugu ortaya cikmisti... 5. dakikadaki pozisyonun neresi sakatlamaya yonelik yahu iyi oyuncu hic faul yapmasin... rakip taraftara ben el kol hareketi yaptigini hatirlamiyorum sen gorduysen buraya koy bizde bakalim.. hani size gore emre saha disinda nasil iyi niyetli insansa meloda bana gore oyle sahsen benbenimin dedigi gibi melek melek..
    O zaman Meireles'te hakeme tükürmedi ki cezası bile indirildi yazmıcaksın onu oraya o zaman. O zaman herkes faul yapıyor kim sakatlama amacıyla dalsın kimse faul yapmasın o zaman. Diziyle rakibine arkadan vuruyor ama çok iyi niyetli bir faul. Google'a yazarsan Melo'nun taraftarlara yaptığı hareketleri görürsün ne tür tahrikler ettiğini. Buraya doldurmama gerek yok bilenler biliyor. Yahu bi kere o alıntıladığın yazıda kendisi yazıyor alay ediyor, dil çıkarıyor diye bunlar tahrik unsuru şeyler ve karakterini ortaya yansıtıyor baya melek bu adam baya iyi niyetli.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu bakın Emre de agresiftir ve rakip takımlarca sevilmez. Bunda hemfikiriz. Ama dün Emre hiçbir şey yapmadı, Melo da tam karakteri gibi davrandı ve yine hakemlerce kollandı. Keşke Melo o hareketi yaptıktan sonra Emre gidip bir tane sallasaydı yüzüne, sonra yine aynı hareketleri yapsaydı Melo isterse 10 maç ceza alsın, zaten şampiyon olmuşuz. O zaman maç biterdi benim için, hakem falan da umrumda olmazdı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Yahu bakın Emre de agresiftir ve rakip takımlarca sevilmez. Bunda hemfikiriz. Ama dün Emre hiçbir şey yapmadı, Melo da tam karakteri gibi davrandı ve yine hakemlerce kollandı. Keşke Melo o hareketi yaptıktan sonra Emre gidip bir tane sallasaydı yüzüne, sonra yine aynı hareketleri yapsaydı Melo isterse 10 maç ceza alsın, zaten şampiyon olmuşuz. O zaman maç biterdi benim için, hakem falan da umrumda olmazdı
    Melo da emreyi soyle guzel evire cevire dovse sonra oh iki sene sampiyon olmayalım.
    Last edited by E.Cartman : 07.Nisan.2014 at 15:46

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Melo bir şey yapmadan Emre gidip bir şeyler yapsın demedim. Melo'nun o hareketinin karşılığını Emre'den almasını istiyordum. Çünkü; dün yaptıkları eminim yanına kar kalacak, hiçbir ceza almayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

https://twitter.com/sehinsahakahs/st...16791040548865

melo ve lugano gibi oyuncuları severim ben... emreyi sevmiyorum mesela çünkü bana lisede arkasına güvenen yerden bitme kemal onu hatırlatıyo

eheh

çok net ;

Hayat Futbola Fena Halde Benzer

Başlıktaki cümleyi Serdar Akar’ın “Dar Alanda Kısa Paslaşmalar” filminde duymuştuk.. Filmin sonlarında Suat (Erkan Can), çocuklardan oluşan bir takıma koşu yaptırırken söylüyordu bunu.. “Hayat futbola fena halde benzer. Futbol şahsi beceri gerektirir, değişmezzz.. O da ayrı konu….” diye başlardı tiradı..

Biz bugün, yine futbol konuşulmayan bir derbinin ertesi gününde, bu cümleye masanın diğer tarafından bakalım.. Yani, futbolun hayata ne kadar benzediğine.. Daha da özele inersek, Türkiye’deki futbolun, Türkiye’deki hayata ne kadar benzediğine..

Yol verdin/vermedin, yan baktın, küfür ettin, direndin, isyan ettin gibi sebepler yüzünden her gün onlarca insanin kavga ettiği, yaralandığı ve hatta öldüğü bir toplumun parçalarıyız biz. Amsterdam’da Dam Meydanı’nda yastık savaşı yapılırken bizde Taksim Meydanı’nda can pazarı yaşanıyor genelde.. Dolayısıyla sürekli temiz, kavgasız ve sakin futbol isteyenlerin ya Hollanda, İngiltere, Almanya, Fransa gibi ülkelerde yaşaması ya da en azından bu ligleri takip etmesini öneririm.. Türkiye’de yaşayıp, her gününüz kavga ve gerilimle geçiyorsa; sizin “bari en azından temiz, kavgasız futbol izleyelim” demeye pek hakkınız yok.. Çünkü hayat, futbola fena halde benziyor.. Hayatın diğer alanlarında bize benzettiğiniz diğer Akdeniz ülkeleri Italya ve Yunanistan liglerine bakın mesela.. Futbolları da bize ne kadar benziyor..

Türkiye’de yapılması gereken maçın stadyumda başlayıp bitmesini sağlamaktır.. Dünkü maçın bitiş düdüğünden sonra sahada iki takım futbolcularının tokalaşarak ve hatta şakalaşarak sahayı terk etmesi benim gözümde dün akşamki maçın temiz olmasını sağlamıştır (Burada temizden kastım sadece şiddet/kavga anlamındadır. Hakem kararlarını tartışmıyorum). Maç öncesi ve sonrası Istanbul ve diğer şehirlerde olan münferit olayları da engellersek tamamdır. Bunun dışında Aslantepe, Kadıköy, yeni İnönü, Avni Aker, yeni Timsah Arena ve benzerleri tüm futbol statlarında ev sahibinin orayı rakip için kabusa dönüştürmesi (sahadaki futbolcuları “fiziksel” olarak yaralamadan) bu işin asli kuralıdır.

Dün akşamki maçtan sonra da yine 10 yıllık klişeler ortaya döküldü. Melo’yu satın, Emre’yi gönderin, Eboue tahrik etti, Alves kasıtlı vurdu…. Cüneyt Tanman, Oğuz Çetin, Jes Högh, Ergün Penbe, Mehmet Topal gibi adamlardan başka yok.. Hayatımızda da yok böyle güzel adamlar artık.. Açın gazetelere bakın.. 3.sayfaya bakın, siyaset sayfasına bakın, ekonomi sayfasına bakın.. Bu sayfalarda gördüklerinizden sonra gazetenin spor sayfalarında da toz pembe haberler okumayı beklemeyin.

Bugün Melo’nun “acilen” gönderilmesini isteyenler 2 sene önceye kadar “Cesur Yürek Lugano” pankartları taşıyorlardı. Bugün Melo’yu terbiyesizlikle suçlayanlar bu sezonun ilk devresinde Kadıkoy’de oynanan derbinin sonunda Fenerbahçeli futbolcularla birlikte “işte böyle, her sene böyle, Cimbom’a böyle koyarlar aman” tezahüratını yapıyordu. Aynı şekilde, Galatasaray tribünlerinde Emre’ye, Caner’e kızanlar dün maçtan sonra Melo ile birlikte o meşhur dansı yapıyordu. Ve yine aynı şekilde, rakip taraftarların “ama Eboue tahrik etti…” diye başlayan konuşmalarını yarıda kesen biz Galatasaray taraftarları, bizi tahrik etti diye dün akşam Volkan Demirel’in yedi sülalesine sövüyorduk…

Günün sonunda birbirimizden hiç farkımız yok.. Futbolcusuyla, taraftarıyla, yöneticisyle.. Bugün keyifli bir şekilde köşesine çekilen ve rakip taraftarları sinsi sinsi kızdıran Galatasaray taraftarı bir sonraki Fenerbahçe veya Beşiktaş maçından mağlubiyetinden sonra “sanki o günkü maç ilk maçmış gibi” çılgın bir şekilde ülkedeki futbolun ne kadar sevimsiz, şiddet dolu ve çirkin olduğunu konuşmaya başlayacak..

Çünkü günlük hayatta da böyleyiz, malzememiz bu..Kimse kusura bakmasın..

Cem Cömert
    üzerine daha da söyleyenecek bir şey yok.
    Last edited by davidvilla : 07.Nisan.2014 at 16:24

Nesil
    2006

Şu maça derbi dediğimiz için utanıyorum. İzlerken hiç ama hiç zevk almadım. Yahu 5-0 yenilsek bari futbol oynansa artık fanatik duygu filanda kalmadı Galatasaray yendi gene hırçın futbolcular yarın Kadıköy'de de aynı senaryo olacak sonraki sene gene aynı senaryo Allahtan puan farkı filan vardı da olaylar büyümedi.

En azından bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Melo'nun güzel asisti ve Sneijder'in harika bir vuruşu ile yendiler zaten onun dışında da pozisyon olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem faciası maçın önüne geçti, resmen maçı katleden bir hakem, izlemesi işkence olan bir maç oldu. Maçın başında GS'nin sertliğine izin verip, bu sertliğe karşılık verenleri cezalandırınca film koptu. Bariz verdiği/vermediği kartlardaki hataları ortada, yeniden yazmaya gerek yok, asıl ince ince doğradı derler ya işte o pozisyonlar dikkat çekici, benzer müdahalelerde bir tarafı kayıyırsan, yavaş yavaş karşı tarafı oyundan düşürürsün. Atak başlangıcı olacaktır, pozisyon hazırlığı yapıyorsundur basit bir düdükle başlamadan biter, bir değil iki değil, benzer müdaheleyi karşıda gördüğünde hakem 180 derece farklı karar verir. O da izleyen beni çileden çıkarıyorsa, oynayanları da elbette çıkarır. Maçta 45 faul düdüğü çalınmış, maç oynanmadı ya, rekor olmalı bu sayı.

Emre'yi sakinleştirmeseler muhtemelen gider dalardı, yumruğu denk getirse kral olurdu zaten alacağı ceza da 5 maçı geçmezdi, şampiyonluğu garantilemiş bir takımda kalan maçlarda olmaması da çok farketmezdi. İşte yumruk atanı kahraman ilan edecek halde bir futbol takipçisi olmuşuz, üzücü olan o, karşı tarafın baş tacı yaptığı oyuncunun cinsi belli olmayan köpek taklidi yapmasını keyifle izlerken onu kahraman yapması gibi.

İçeride oynanacak 3 maçı kazanmak da FB'yi şampiyon yapar, takımdan da Ersun Yanal'dan da memnunum, eleştirilmesine pek anlam veremedim, rakipler iyi olsa da (derbileri çıkarırsak) kaybettikleri puanları eklesek yine FB belki önde olur ama en kötü şampiyonluk yarışını sürdürürdü, geçmiş senelerde bu haftalarda ortaya çıkan puan durumuna bakarsak. Bu sezon hedef mutlak şampiyonluktu, o nedenle de şampiyonluğa ulaşmak ilk planda, bu da gerçekleştirilmek üzere, eleştiriler şimdilik bence yersiz.

Fenerbahçe kazanması durumunda muhtemelen yönetim ve hoca istifa etsin diye taraftarın büyük protestosu olacaktı, o nedenle de onların gitmeyecek olması, takımın başında olmalarını olumlu karşılıyorum. Bu hafta puan farkı yine 13 olur nasılsa 2 takımla da.

90 dakikada, futbol diye adlandırabileceğimiz 5 dakika bile yoktu sanırım, gol herhalde maçın tek güzel hareketiydi, futbol adına akılda kalacak olan, seyir zevkinin her maçta daha aşağılara düştüğü derbileri izlemeye devam edeceğiz bir süre daha sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

dogru soze ne denirki..
    Emre bu maç o yazılanları yaptı da biz mi görmedik ? Hakemler karar verirken oyuncunun geçmişine göre mi karar vermeli ? Emre'nin kırmızısı doğruydu, Melo da onla beraber atılması gerekti orada hakem atamadı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@Dennis Bergkamp

Ben Melo'yu savunmadım zaten ama Melo'yu eleştireceksek Emre ile kıyas yapmanın,Emre'yi eleştireceksek Melo'yla karşılaştırmanın gereği yok çünkü ikisi de aynı çirkeflikte oyuncular.Biri Fenerbahçe'de olduğu için diğeri de Galatasaray'da olduğu için rakip takıp taraftarlarınca sevilmiyor.

Ancak tekrar belirtmeliyim ki Melo'nun özellikle Emre'ye yaptığı çok hoşuma gitti,birinin Emre'ye anladığı dilden cevap vermesi gerekiyordu.Lisenin kabadayısı gibi dolaşıyordu 5 yıldır şu ülkede,karşı çıkabilen de yoktu.
    Last edited by Nedvedmania : 07.Nisan.2014 at 23:32

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben Melo'yu savunmadım zaten ama Melo'yu eleştireceksek Emre ile kıyas yapmanın,Emre'yi eleştireceksek Melo'yla karşılaştırmanın gereği yok çünkü ikisi de aynı çirkeflikte oyuncular.Biri Fenerbahçe'de olduğu için diğeri de Galatasaray'da olduğu için rakip takıp taraftarlarınca sevilmiyor.

Ancak tekrar belirtmeliyim ki Melo'nun özellikle Emre'ye yaptığı çok hoşuma gitti,birinin Emre'ye anladığı dilden cevap vermesi gerekiyordu.Lisenin kabadayısı gibi dolaşıyordu 5 yıldır şu ülkede,karşı çıkabilen de yoktu.

Savundun demedim zaten yanlış anlaşılma olmasın.Ben Fenerbahçeliyim ama Emre'nin karakterini savunamam kendime yakıştıramam.

Hayatımda binlerce maç izledim.Türkiye,İngiltere,Almanya,İtalya gibi ligler haricinde Güney Amerika ligleri,İskandinav ligleri gibi liglerdende haftada en az 1-2 maç izleyen biriyim ve dünkü Melo futbol sahasında gördüğüm en insanlık dışı performansı göstermiştir.

Sert futbol izlemeyi severim,rakibi sakatlamaya yönelik hareketleri çok aşırı sert olmadığı sürece ve kasti olduğu bariz belli olmadığı sürece tasvip etmesem bile anlayışla karşılarım.Konsantrasyon kaybının,yorgunluğa bağlı olarak hızlı düşünememe sıkıntısınında sert hareketlere neden olabildiğine inanırım ve bu hareketlere aşırı tepki göstermem.Dün Melo Emre atılana kadar yaptığı tüm müdahalelerde art niyetliydi.Top yokken gitti arkadan tekme attı,Eboue'yi ayırıyorum ayağına gitti dirsek attı,hava toplarının tümünde kasti olarak dirsek attı,kırmızı kart sonucu yaptığı hareketleri açıklamaya bile gerek yok.Bu adam 85 dakika sahada kaldı ve sapan saçma bir şekilde oyundan atıldı.Eğer Melo daha 15. dakikada hakettiği şekilde oyundan ihraç edilseydi dün belki de futbol namına bir şeyler izlerdik.

Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon

Mesaj Yetkileri