Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır
-
Berabere Biter
-
Fenerbahçe Kazanır
-
Hakem faciası maçın önüne geçti, resmen maçı katleden bir hakem, izlemesi işkence olan bir maç oldu. Maçın başında GS'nin sertliğine izin verip, bu sertliğe karşılık verenleri cezalandırınca film koptu. Bariz verdiği/vermediği kartlardaki hataları ortada, yeniden yazmaya gerek yok, asıl ince ince doğradı derler ya işte o pozisyonlar dikkat çekici, benzer müdahalelerde bir tarafı kayıyırsan, yavaş yavaş karşı tarafı oyundan düşürürsün. Atak başlangıcı olacaktır, pozisyon hazırlığı yapıyorsundur basit bir düdükle başlamadan biter, bir değil iki değil, benzer müdaheleyi karşıda gördüğünde hakem 180 derece farklı karar verir. O da izleyen beni çileden çıkarıyorsa, oynayanları da elbette çıkarır. Maçta 45 faul düdüğü çalınmış, maç oynanmadı ya, rekor olmalı bu sayı.
Emre'yi sakinleştirmeseler muhtemelen gider dalardı, yumruğu denk getirse kral olurdu zaten alacağı ceza da 5 maçı geçmezdi, şampiyonluğu garantilemiş bir takımda kalan maçlarda olmaması da çok farketmezdi. İşte yumruk atanı kahraman ilan edecek halde bir futbol takipçisi olmuşuz, üzücü olan o, karşı tarafın baş tacı yaptığı oyuncunun cinsi belli olmayan köpek taklidi yapmasını keyifle izlerken onu kahraman yapması gibi.
İçeride oynanacak 3 maçı kazanmak da FB'yi şampiyon yapar, takımdan da Ersun Yanal'dan da memnunum, eleştirilmesine pek anlam veremedim, rakipler iyi olsa da (derbileri çıkarırsak) kaybettikleri puanları eklesek yine FB belki önde olur ama en kötü şampiyonluk yarışını sürdürürdü, geçmiş senelerde bu haftalarda ortaya çıkan puan durumuna bakarsak. Bu sezon hedef mutlak şampiyonluktu, o nedenle de şampiyonluğa ulaşmak ilk planda, bu da gerçekleştirilmek üzere, eleştiriler şimdilik bence yersiz.
Fenerbahçe kazanması durumunda muhtemelen yönetim ve hoca istifa etsin diye taraftarın büyük protestosu olacaktı, o nedenle de onların gitmeyecek olması, takımın başında olmalarını olumlu karşılıyorum. Bu hafta puan farkı yine 13 olur nasılsa 2 takımla da.
90 dakikada, futbol diye adlandırabileceğimiz 5 dakika bile yoktu sanırım, gol herhalde maçın tek güzel hareketiydi, futbol adına akılda kalacak olan, seyir zevkinin her maçta daha aşağılara düştüğü derbileri izlemeye devam edeceğiz bir süre daha sanırım.
Mesaj Yetkileri