Quote Originally Posted by davidvilla View Post
1. Valencia inter uefa yari final albelda
2. Durduk yere yapmadığını ve neyin karsiliginda yaptigini cok iyi biliyoruz hepimiz.

Maçı izlediğimi hatırlıyorum ama olayları hatırlayamadım bulabilirsem özetine bakarım.

Sorması ayıp neyin karşılığında yapmış?Hadi Emre bir şey yapmış onun karşılığını vermek Melo denen Emre'den beter adama mı kalmış??Zaten Emre'yi tanımayan birine şuradaki yorumları okutup maçı izletmeye başlasan Emre'nin daha 10. dakikada Melo ve Eboue'yi üst üste koyup dövmesini bekler.Adam Melo'ya yaptığı ve kırmızı kart gördüğü pozisyona kadar kendisine yapılanlara ses çıkartmadı.Hatta kaptanlık pazubandını çıkarırken Melo'ya bir bakışı vardı ki yanımdaki Galatasaraylı arkadaşım o bakışı şöyle tarif etti."Şimdi seni şurada tekme tokat dövmek vardı da haklıyken haksız duruma düşmeyeyim." diyor Emre gözleriyle dedi.

Yine söylüyorum dün Emre sahadaki en suçsuz insandır.Efendiliğiyle nam salmış Mehmet Topal'dan bile suçsuzdur dünkü maçta.Melo,Sneijder ve Eboue ise maça tamamen ortamı germek için çıkmıştır ve hakem de bu futbolla alakası olmayan adamların sahada istedikleri gibi ortamı germesine müsade etmiştir.

edite edit : Tamam şimdi Marchena deyince hatırladım biraz olayları sanırım Burdisso'ya yada Samuel'e tekme atmıştı O maçta Marchena'da zıvanadan çıkmıştı haklısın