Sayfa 852 / 896 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862 ... SonSon
25,531 ile 25,560 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yok artık bir de Ba'yı mı alıcaz, 5 forvetle oynarız artık.

Emre 3 hafta oynadı ve kalitesi hemen belli etti kendisini, bence kesinlikle Emre kalitesinde bir adam bulmalıyız, bir tane de kanat yeterli.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Webo gider Demba Ba gelir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bize oyun kuracak bir adam lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Webo'yu yedekte oturtuyoruz da Ba'yı yedekte oturtamayız arkadaşlar o yüzden mantıksız transfer olur onun yerine bir Türk forvet lazım bize Mevlüt en iyi seçenek gibi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bize takımı hücumda yönlendirecek, oyun zekası üst düzey hücuma dönük orta saha oyuncusu lazım aslında. Takımın ofansif olarak oyun zekası en gelişmiş oyuncusu Cristian. Onun da durumu herkesin malumu. Zor olacağını biliyorum ama Diego Ribas en ideal çözüm bence. Avrupa'da olmayacağımız için üst düzey bir yabancı zor olacaktır ama.

Yerli forvet de çok önemli eksik.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Seneye mümkünse eğer birebir Chelsea'nin taktiğini kopyalamalıyız. yani 2 tane defansı daha iyi orta saha önüne 3 tane driblingi olan hareketli orta saha ve emenike gibi bir forvet.

Bu bağlamda Sow iyi bir teklif gelirse satılırsa benim hosuma gider.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Bize oyun kuracak bir adam lazım.
    Selçuk İnan.
    Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Webo'yu yedekte oturtuyoruz da Ba'yı yedekte oturtamayız arkadaşlar o yüzden mantıksız transfer olur onun yerine bir Türk forvet lazım bize Mevlüt en iyi seçenek gibi.
    Burak Yılmaz.

at fava bekle.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Selçuk İnan.

Burak Yılmaz.

at fava bekle.
    selcuk zaten ersun hocanın adamı, gel derse gelir. Burak da zor değil, onun da gözü dışarda. Yaşları biraz ilerlemiş de olsa takıma katkıları büyük olur. Şahsen gelsinler isterim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Selçuk gelsin isterim ama Burak kalsın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arda Turan

Burak zaten gitmez Fener'e,Selçuk'ta Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamaz bence,giderse Avrupa'ya gider.

https://pbs.twimg.com/media/Bkkcj8RCUAAOt5l.jpg
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi hoş diyorsun canım da, para bul bilmem ne galatasaray'lıyım diyen kişi o formayı kaptanlık bandını çıkartıp kenara verir mi?

dediğimi yanlış anlama bunları yaptı diye fenerbahçe'ye gelecek demiyorum ama futbolda her ihtimal vardır bana göre. bu tip lafları eden kaç tane futbolcu,karakter gördük.

bi' yerden duyum aldım demiyorum, ama ihtimali bu kadar fazla görmesem buraya yazıp tartışma ortamı yaratmam.

hatta diyorum ki ersun hoca kalır, sözleşmesi uzatılırsa o zaman görün.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    iyi hoş diyorsun canım da, para bul bilmem ne galatasaray'lıyım diyen kişi o formayı kaptanlık bandını çıkartıp kenara verir mi?

dediğimi yanlış anlama bunları yaptı diye fenerbahçe'ye gelecek demiyorum ama futbolda her ihtimal vardır bana göre. bu tip lafları eden kaç tane futbolcu,karakter gördük.

bi' yerden duyum aldım demiyorum, ama ihtimali bu kadar fazla görmesem buraya yazıp tartışma ortamı yaratmam.

hatta diyorum ki ersun hoca kalır, sözleşmesi uzatılırsa o zaman görün.
    İyi bakalım,bekleyelim görelim.Ben de imkan vermiyorum,hadi satmaya kalktık diyelim,şu yabancı sınırı ortamında Fenerbahçe bu oyuncuları göndereceğimiz son takım olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Nereden nereye geldi selcuk muhabbeti. Dün formayi cikardi diye Beşiktaş istemiş, Fenerbahce'ye gönderiyoruz, takımdan defolup gitsin diyoruz. Enteresan bir ulkeyiz gerçekten.

14. Default

Selçuk Fener'e gitmez demeyin. Trabzonspor'dayken Türkiye'de TS'den başka takımda oynamam demişti bilginiz olsun Futbol bu sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

İkisi de fenerde oynar, tanju da sergen de zamanında fenere geldi. Kimler gelmedi ki fenere. Ki selcuk ve burak çok da gs simgesi topçular değil yukarda saydıklarım kadar. Ama sabri zor bak, onun gelmesi imkansız

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

'Kefen giyerim GS forması giymem' diyen Balic'i unutmayın, Revivo'yu, Emre'yi, Burak Yılmaz'ı, Tümer Metin'i, Sergen'i... Daha sayayım mı? Selçuk İnan da GS'den ayrılırsa gelebilir FB'ye ya da Beşiktaş'a. Endüstriyel futbolda her şey mümkün artık. Ayrıca Trabzonspor'dan ayrılırken de Avrupa'ya gideceğini söylüyordu Selçuk. 1,5 ay sonra, lig bitince göreceğiz bakalım ne olacağını.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    'Kefen giyerim GS forması giymem' diyen Balic'i unutmayın, Revivo'yu, Emre'yi, Burak Yılmaz'ı, Tümer Metin'i, Sergen'i... Daha sayayım mı? Selçuk İnan da GS'den ayrılırsa gelebilir FB'ye ya da Beşiktaş'a. Endüstriyel futbolda her şey mümkün artık. Ayrıca Trabzonspor'dan ayrılırken de Avrupa'ya gideceğini söylüyordu Selçuk. 1,5 ay sonra, lig bitince göreceğiz bakalım ne olacağını.
    Özellikle Tümer'in altını cizmek lazım.Adam bir ay önce taraftara tezahurat yaptırdı Fener'e küfrettirdi bir ay sonra baktık Fenerbahce forması giymis. Ayrıca dedigin gibi Selcuk İnan'da Ts'den gidersem ancak avrupada oynarım demisti.Her oyuncu her takıma gidebilir bu konular cok konusuldu cok örnekler var.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Özellikle Tümer'in altını cizmek lazım.Adam bir ay önce taraftara tezahurat yaptırdı Fener'e küfrettirdi bir ay sonra baktık Fenerbahce forması giymis. Ayrıca dedigin gibi Selcuk İnan'da Ts'den gidersem ancak avrupada oynarım demisti.Her oyuncu her takıma gidebilir bu konular cok konusuldu cok örnekler var.
    Ve o tumer simdi ahlak bekcisi oldu ortayi yapmissin vurmadan gecmiym dedim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abdurrahim Albayrak: "Selçuk İnan Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda oynarsa kellemi keserim."

Yapmayın beyler yapmayın bir insanın kanı ellerinize bulaşacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sabri bile gelsin şu takıma ama burak gelmesin

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sabri bile gelsin şu takıma ama burak gelmesin
    Olmaz beyler selcuk burak ikili paket halinde. Maalesef bozamiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Selçuk'a eyvallah da Burak uzak dursun. Taraftar da büyük tepki gösterir böyle bir durumda. Gerçi ben herhangi bir girişimde bulunacağımızı sanmıyorum ne Selçuk için ne Burak için.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

selcuku verebiliriz 6m euro ya. ersun yanal nerde oynatcagini bilir selcugu ve bayada verim alir ayni terim gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Burak niye istenmiyor anlamadım. Adam 2 sezonda 60 gol atmış, hele de ekurusu ile aldın mi tadından yenmez. Hazır takımlarında istenmiyorken bedavaya kaçırmak lazım. Bonservis falan verilmemesi ya da cüzi rakamlar olması şartıyla çok iyi transfer olur.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Burak niye istenmiyor anlamadım. Adam 2 sezonda 60 gol atmış, hele de ekurusu ile aldın mi tadından yenmez. Hazır takımlarında istenmiyorken bedavaya kaçırmak lazım. Bonservis falan verilmemesi ya da cüzi rakamlar olması şartıyla çok iyi transfer olur.
    Sakin kim dedi istenmiyor diye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuku alalım, hazır Fernandes'in sözleşmesi bitiyor onu da alalım orta alanda combo yaparız (: Trnin Bayern Munihi olmak burdan geçer, Ligdeki kaliteli oyuncuları topla ve oyna.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

+ melo gönderilyorsa onu da alak nası olsa deplasman yasağı var en azından tezahurat falan yaparlar kalabalık gösterirler
    hiçbişi olmassa zengin durur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Burak, Selçuk ve Fernandes kulağa çok hoş geliyor. Yolla yobo, kadlec, cristian, holmen, meireles, krasiç, stoch, webo'yu sonra keyfine bak
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Selçuk gibi bir oyuncu kendini bulması durumunda çok yarar sağlayabilir. Ancak Burak'ı falan almak saçma olur. Adamı zaten göndermiştik. Elimizde yeterince forvet var. Hem Burak nereden çıktı onuda anlamıyorum. İlla o da ayrılacağım diye tutturacak değil ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk'ta, Burak'ta bulunmaz hint kumaşı ligimiz için. Hiç bir takımın burun kıvırma lüksü yok ligimizde.

İki oyuncuyu da doğru kullanıp, gereken değeri verdiğiniz zaman ne kadar katkı sağladıkları ortada. Bu gergin ortamda ayrılmak istemelerinden yararlanılabilir. Şahsen ben öyle düşünüyorum.

Webo gelmiş 32sine. Sow'un performansı ortada. Emre yaşlanmış. Cristian,Holmen,Selçuk Ş durumları ortada. Meireles gidecek mi, kalacak mı? Selçuk İnan'ın verebileceği katkıyı tahmin edersiniz. Burak'ın 3-4 yılıık gol istatistiği ortada.

İşte bunlar hep fırsat.

Burak az ihtimal olsa da Selçuk'un formayı çıkartıp vermesi, Ersun hocanın takımın başında olması, bu şekilde transferleri seviyor olmamız nedeniyle Selçuk ihtimalini çok görüyorum.

Tekrar tekrar söylüyorum benimkisi bir duyum değil, yaklaşık 10 yıllık bir gözlem, tahmin.

Mesaj Yetkileri