Galatasaray zirveden uzaklaştı ya Adnan Polat'ın da dili uzamaya başladı.Durmadan artist artist açıklamalar yapıyor.Bu adam açıklama yaptıkça ben sinirleniyorum.Kendisi anca mali durumdan bahsediyor da bahsediyor.Eyvallah o eski durumu düzelttin de başarı olmadıktan sonra Galatasaray taraftarı napsın mali durumu.

Gelelim şimdi sportif başarıya;

2007-2008 daha yeni seçilmişti,o dönemin bütün başarısı önce ki yönetime aittir.
2008-2009 5. olduk zar zor Avrupa Ligi'ne gittik.
2009-2010 Şu an ki yönetimi eleştirdiği konu olan yıldız adı altında bir sürü oyuncu aldı 11 puan geride 3. olduk.
2010-2011 Yıldızlar yollandı,saçma sapan isimler alındı,Karpaty Lviv gibi bir takıma elendik,Rijkaard hiç sabredilmeden yollandı.''Şampiyonu biz belirleyeceğiz,Galatasaray'da hedefler bitmez.'' gibi küstahça bir açıklama yaptı.Sonuç olarak sezon 8. olarak bitirildi ve bu rezalet yönetime dayanamayan Galatasaraylılar 27 Mart 2011 tarihinde ki efsane kongre ile bu rezalet yönetimden kurtuldular.

O günden beridir hem itibar hem sportif başarısı yükselen bir Galatasaray var,mali açıdan sıkıntılar olsa bile bunlar düzeltilmesi mümkün şeyler.

Adnan Polat susması gerekirken hala konuşuyor ve ben çıldırıyorum.