1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Genç Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Türk olma yılını 1 yıla indirmek yerine direk yabancı kuralı yamasını kurup oynasan daha iyi olurdu bence.Omar çok süper transfer.Bilinmeyen bir yetenek.Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Türk olma yılını 1 yıla indirmek yerine direk yabancı kuralı yamasını kurup oynasan daha iyi olurdu bence.Omar çok süper transfer.Bilinmeyen bir yetenek.Başarılar

Aynen katılıyorum, ülkeye gelen bir oyuncu 1 yıl sonra Milli Takım'a alınabilecek, gerçekçilikten uzak bir kariyer olacak..

Türk olma süresine dokunmayıp keşke geniş bir yabancı kuralı yaması kullansaydın..

Bu arada Başarılar Dilerim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Aynen katılıyorum, ülkeye gelen bir oyuncu 1 yıl sonra Milli Takım'a alınabilecek, gerçekçilikten uzak bir kariyer olacak..

Türk olma süresine dokunmayıp keşke geniş bir yabancı kuralı yaması kullansaydın..

Bu arada Başarılar Dilerim..

Ehh. Milii Takım açısından evet diyebiliriz. Bu arada teşekkür ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Oyuna yama kurduğum zaman ilerileyen dönemlerde sapıtmalar oluyor. Bir takım oyundan atma sorunları vs... Bunun önüne geçmek için böyle bir çözüm ürettim. Evet milli takıma seçilme gibi bir saçmalık olacak ama... Ayrıca Omar tranaferini özellikle yaptım, Gerhartd ve Omar her oyunda kesinlikle alıp banko oynattığım oyuncular. Gözden kaçırmadığın için teşekkür ederim

Mesaj Yetkileri