-
@ABOOO
Şu andaki sistem çok saçma, 6+0+4 ile, 6 yabancı arasında çok da bir fark yok. Her takımda bu +4'lük kontenjana takılan adamlar genel olarak tribünde geçiriyor zaten sezonu. Oynayamıyor, yedekten giremiyor, form tutamıyor, oynadığı zamanda katkı veremiyor haliyle. Yoksa tabii ki sadece yabancı kuralı değil mesele. O kupa bir kere geldi, biz sonra yarı finalin kapısından döndük Kupa 2'de, Fenerbahçe'de bir kere yarı final oynadı. ŞL'de de çeyrek finaller var. Benim Avrupa'da başarıdan kastettiğim şey yine kupaydı. Galatasaray için kısa vadede olası görmüyorum, Fenerbahçe için de zaten bir sene beklemek daha gerekiyor.
Sen getirmemiş olabilirsin, ben de zaten isim vermeden yazdım. O dönemdeki maç konulara bakabilirsin. Eminim dediğin konuda seni şaşırtacak şeyler bulabilirsin.
Mancini başarılı da demiyorum zaten, Mancini'nin kendisi bile başarılıyım demez herhalde. Karalama falan o kısımları anlamadım, yazının genelinde peşin hükümle yazılmış gibi. Benim demek istediğim şeylerle doğrudan alakası yok.
O yazdığım özetleyen kısım sadece bu sene için geçerli değil, genel olarak bizim lig için ve dediğin gibi özet. Tabii ki o kadar basit değil ama ana hatları bunlar. Ersun Yanal ligi biliyor zaten, onun için bu sonuç çok anormal değil. Daha önce Trabzonspor'da da tepeye oynamaya çalıştı, elbette kadro kalitesi, alternatifler, taraftar desteği böyle değildi. Onun içinde soru işareti Avrupa kupaları, bu seneki fragmanı pek olumlu değildi, gelecek sezonda kalırsa göreceğiz hep birlikte nasıl olacağını.
3 temmuz kısmını tamamen yanlış anlamışsın, hak ettik falan demiyorum. Hak ettik diyen çarpılır zaten. Biz şampiyonluğu Fatih Terim'in gittiği gün kaybettik zaten.
Mesaj Yetkileri