1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Serinin En Kotu Oyunu?!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yazmiyorum.

peki yazar mısın(entry girmesen de çaylak olup yazar seçildin mi yani)? bunu ekşi'ye bakış açını öğrenmek için soruyorum ö.m lere falan cevap yazmıyorsun çünkü başka soracak yer yok twitter formspring ask.fm falan olsa hayatımda sormadığım kadar soru soracağım birikime sahip birisin o yüzden bunu diyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    peki yazar mısın(entry girmesen de çaylak olup yazar seçildin mi yani)? bunu ekşi'ye bakış açını öğrenmek için soruyorum ö.m lere falan cevap yazmıyorsun çünkü başka soracak yer yok twitter formspring ask.fm falan olsa hayatımda sormadığım kadar soru soracağım birikime sahip birisin o yüzden bunu diyorum.
    Eksisozluk'te okuyucudan baska hic bir sey olmadim.

Zamanim izin verdikce burada her turlu soruya cevap vermeye calisiyorum. Twitter vs. gibi siteleri kullanmiyorum cunku zaman ayiramiyorum. Arastirmanin bir twitter adresi var ama o da daha cok arastirma ile ilgili bir hesap.

Burada genelde okudugum ve yazdigim yerler arastirma bolumu ve rehber bolumundeki taktik rehberi basligi. Zaman bulabilirsem genel tartismalar bolumune de giriyorum.

Ozel mesajlari genelde cevaplarim ama biraz zaman alabilir cunku siteye her gun giremiyorum. Ozellikle FM arastirmasinin yogun oldugu donemlerde bu siteye hemen hemen hic giremiyorum cunku butun bos zamanim o ise gidiyor.

Mesaj Yetkileri