
Originally Posted by
dick
Mondragon her zaman Türkiyeyi çok sevdiğini ve seve seve 2. vatanı olarak kabul edeceğini dile getirdi.Madem böyle bir hak var O da yararlanmalı hatta ülkedeki tüm yabancılar yararlanmalı bence.2,5 yıllık nobre Türk oluyorsa ülkedeki yabancıların yarısını da Türk yapmalılar böyle adam kayırmayla bu işleri yönetmesinler.
Madem böyle bir hak tanıdın sırf kendi milli takımında oynadı diye bir insandan bu hakkı alamazsınız.Nobre kendi milli takımı için yetersiz olduğu için 2,5 yılda Türk statüsüne geçsin Mondragon 6 yıl oynadı bir de 5 yıl daha bekle dediler 11 yıl buna anca güzel bir OHAAAAAA çekilir.
Sadece mondragon için değil söylediklerim şu an ortadaki en belirgin örnek kendisi.Luciano nobreden daha uzun zamandır bu ülkede o da Türk olabilir eğer böyle olacaksa bu işler hatta direk yabancı sınırını kaldırmaları lazım bu son yapılan olaylardan sonra.Güçlülüer gücüne güç katsın diğerleri ezilmeye devam etsin.Federasyon ligimizi güzelleştirmeye devam ediyor.