Galatasaray'ın bilet fiyatlarını bilmediğin ve ticareti de bilmediğin ne kadar belli.
Akhisar'a Konya'ya 10-20TL falan olduğu yok biletlerin. Ben en ucuz 30TL bilet gördüm Arena'da o da Tokatspor maçındaydı. Minimum 60-70TL'ya oynanıyor Arena'da maçlar. İşin diğer kısmına gelirsek Bursaspor ve Trabzonspor ligde şampiyon olmuş takımlar. İşlerine gelince 4. 5. büyük demeyi biliyorlar kendilerine. Büyük maçların fiyatları da doğal olarak daha pahalı oluyor. Yani biletlerin 150TL'ya çıkması çok normal ki Trabzon ve Bursa'ya en ucuz biletin 150TL olduğunu hatırlamıyorum ben hatta Fener'e bile olmamış olabilir. Her maça aynı bilet parası olmaz yani.
Diğer kısıma gelirsek yazdığın. Yönetime tepki koyup taraftarı maçtan yoksun edemezsin 1. Kendi taraftarın yüzünden sahan kapandı diye bunun cezasını rakip taraftara çektiremezsin 2.
Fener ve Galatasaray'ın sattığı bilet fiyatlarını hatta ülkedeki genel bilet fiyatlarını alım gücüne falan oranlayıp pahalı bulursun anlarım da. Takip etmeden bilmeden oraya buraya sallamanın hiçbir mantığı yok. Ders olsun diye kombinenin 10 katı fiyat çekmenin hiçbir mantığı yok. Bileti az pahalı yaparsın eyvallah da asgari ücrete eş değer bir bilet fiyatı koyamazsın. Önceki mesajımda söylediğim gibi Arena'daki ilk Bursa maçında 3-4 sıfırlı rakamlar gördüğünüzde itiraz hakkınız olmayacağını unutmayın.
Edit: Mantığın ve doğrunun yanında olduğunu gösteren Teksas grubuna da teşekkürler.
Çarşamba akşamı evimizde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde kulüp yönetimimiz tarafından açıklanan
AÇIK KALE ARKASI Tribünü: 800,00 TL
MİSAFİR Tribünü: 800,00 TL
gibi sağlıklı bir düşüncenin ürünü olmayan bu fiyat politikasının ne gibi hesaplarla ortaya çıktığı biz tribün insanlarını zerre ilgilendirmiyor.
Başkan Erkan Körüsta'nın ''PARA LAZIM ve TEPKİDEN KORKUYORUM'' yönündeki açıklamaları hem açık kalede yer alan kendi taraftarımızı hem de deplasman yapacak rakip taraftarın düştüğü durumu özetliyor.
Bu güne kadar her şehirde takımı yalnız bırakmayan Bursaspor taraftarı evinde DEPLASMAN seyircisi görmediği zaman hüzünlenen bir tribün yapısına sahiptir ve her takımın deplasman taraftarına aynı hassasiyetin gösterilmesinden yanadır.
Ülkemizde E-Bilet sistemine geçilerek öldürülmek istenen taraftar ruhuna kulüplerin bu şekilde katkı koyması bizleri çok üzüyor.
Başta Bursaspor Kulübü olmak üzere bilet fiyatlarında fahiş fiyat politikası izleyen tüm kulüpler taraftarın düşmanıdır.
Çarşamba akşamı deplasman tribününde yüksek bilet fiyatlarından dolayı yer alamayacak olan Galatasaray tribünün üzüntüsü her tribünün ortak üzüntüsüdür.
http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=13623