Originally Posted by
E.Cartman
Galatasaray'ın bilet fiyatlarını bilmediğin ve ticareti de bilmediğin ne kadar belli.
Akhisar'a Konya'ya 10-20TL falan olduğu yok biletlerin. Ben en ucuz 30TL bilet gördüm Arena'da o da Tokatspor maçındaydı. Minimum 60-70TL'ya oynanıyor Arena'da maçlar. İşin diğer kısmına gelirsek Bursaspor ve Trabzonspor ligde şampiyon olmuş takımlar. İşlerine gelince 4. 5. büyük demeyi biliyorlar kendilerine. Büyük maçların fiyatları da doğal olarak daha pahalı oluyor. Yani biletlerin 150TL'ya çıkması çok normal ki Trabzon ve Bursa'ya en ucuz biletin 150TL olduğunu hatırlamıyorum ben hatta Fener'e bile olmamış olabilir. Her maça aynı bilet parası olmaz yani.
Diğer kısıma gelirsek yazdığın. Yönetime tepki koyup taraftarı maçtan yoksun edemezsin 1. Kendi taraftarın yüzünden sahan kapandı diye bunun cezasını rakip taraftara çektiremezsin 2.
Fener ve Galatasaray'ın sattığı bilet fiyatlarını hatta ülkedeki genel bilet fiyatlarını alım gücüne falan oranlayıp pahalı bulursun anlarım da. Takip etmeden bilmeden oraya buraya sallamanın hiçbir mantığı yok. Ders olsun diye kombinenin 10 katı fiyat çekmenin hiçbir mantığı yok. Bileti az pahalı yaparsın eyvallah da asgari ücrete eş değer bir bilet fiyatı koyamazsın. Önceki mesajımda söylediğim gibi Arena'daki ilk Bursa maçında 3-4 sıfırlı rakamlar gördüğünüzde itiraz hakkınız olmayacağını unutmayın.