Biz her deplasmanda böyle oynasaydik sirtimiz yere gelmezdi. Inşallah bundan sonra da böyle devam ederiz.![]()
Biz her deplasmanda böyle oynasaydik sirtimiz yere gelmezdi. Inşallah bundan sonra da böyle devam ederiz.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Burak o gol sevincine kart ciktimi ?
Sneijder... diyorum ve susuyorum 4-2.
2. penaltı
5 oldu su sekilde![]()
Ikinci penalti dogru karar.
Efsane Melo !
Çok müthiş başladık ikinci yarıya,çok güzel gidiyor maç.Final geldi Allah'a şükürler olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
sneijder be cok buyuk oyuncu coook
Yekta'nın kafasına bir şey geldi umarım bir kaç maç daha kapanır Bursa'nın sahası.
O degilde birisi mac 2-0ken twitterdan 0-2den 4-2 mac çeviren gs'yi özledik yazmıştı.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yuh be Sabri! O mesafeden nasil direği nisanlandi anlayamiyorum.![]()
Sabri imkanısızı başardı,imkansızların adamı Sabri![]()
Lucas girip Burak çıksın da biraz pırpırlarsın ortam
Edit:
Yekta savaştan çıkmış gibi![]()
Burak çıksın diye diye adamı attırdım![]()
Artık Mancini'ye defansif futbol oynatıyor falan diyen olursa feci sinirlencem![]()
Mancini kagit verdi yine ama bence bilerek basina mesaj gondermek icin yapilmis bi hareket
Veysel'in pozisyonunda Bursa tribünlerinden gelen uğultuya koptum.![]()
Tebrikler Galatasarayım,9 sene sonra tekrar finaldeyiz.
İnşallah 9 yıllık hasreti bitiririz Mayıs ayında.Mayıslar bizimdir !!!!![]()
Antalya acısından guzel oldu finale çıkarsa direk UEFA'ya gidecek ama küme düşerse bir anlamı kalmayacak tabi.![]()
Kadroyu görünce de demiştim kazanacağız diye. Sabri'yi artık sürekli oynatır umarım Mancini. Veysel ile bitirim ikili oldular bugün. Deplasmanda kaç gün sonra kazandık merak ediyorum.Kupa'yı almamız lazım artık finaldeyiz ve finallerin takımı olduğumuzu gösterip alalım kupayı yeni sezona derbiyle başlamak istiyorsak kazanmamız lazım finalde.
İddaacılar battı, deplasmandan kazandık; şoktayım
Gerçi yine iyi oyun oynadığımız tartışılır. İlk yarı dediğim gibi iki pozisyon vardı biri Burak'a atılan hızlı pas diğeri de defanstan sekip Sneijder'e gelen ve gol olan top. İkinci yarıya da olmayan bir penaltı golüyle başlayınca Bursa dağıldı tabi. Neyse galip geldik sonuçta önemli olan bu belki toparlanırız diyeceğim de kaçıncı deyişim olacak, tık yok.
Sneijder ne kadar iyiyse İlker Meral o kadar rezildi. İlk penaltıya takılıp kalıp Melo'ya verdiği saçma sapan sarı kart eyyamın en büyük kanıtı. İşin içine hakem girince kazanmak pek keyifli olmuyor, eksik yaşanıyor sevinç.
Ayrıca skor aldatmasın, aman aman bir futbol oynamadık.