1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Arsenal FC | Şampiyonluklara Yelken Açıyoruz | 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex iyi transfer olmus. Danimarkiliyi kanatlarinin altina alirsa buyuk isler yapabilir. Ayrica unuttugumu sanma sakin son maclarda super performans gostermisiz. Ayrica buraya kadar gelmisken sampiyonluk gelsin artik... fiksturu paylasabilir misin

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Alex iyi transfer olmus. Danimarkiliyi kanatlarinin altina alirsa buyuk isler yapabilir. Ayrica unuttugumu sanma sakin son maclarda super performans gostermisiz. Ayrica buraya kadar gelmisken sampiyonluk gelsin artik... fiksturu paylasabilir misin

GT-N7100 cihazımdan gönderildi
    Fikstürü paylaştım zaten kardeşim.Ancak şampiyonluk çok çok zor Bayern ve Dortmund bizden çok güçlüler.Şampiyonluk max. 2 veya 3 sezon sonra gelir diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Fikstürü paylaştım zaten kardeşim.Ancak şampiyonluk çok çok zor Bayern ve Dortmund bizden çok güçlüler.Şampiyonluk max. 2 veya 3 sezon sonra gelir diye düşünüyorum
    Fikstüre dikkat etmemişim... Haklısın ama 3 sezon sonrası çok uzak olur... bu sene zorlarsın diye düşünüyorum. Şampiyonluğu da Bayern ve Dortmund'un performansları belirler...

Mesaj Yetkileri