2012'dekini bilmiyorum ben o ara askerdeydim muhtemelen.

2012'de dediğin gibi olduysa benim twitter tezim daha da anlamlı hale geliyor ayrıca, o zaman sessiz sedasız halledilmiş şimdi günlerce konu oldu ve hepimiz biliyoruz ki bunlar servis ediliyor, medya da baştakiler ne isterse onu yayınlıyor.

Sistemde boşluk var, uygulamanın yanlış olması bunu değiştirmiyor.

En basit örnek kendimden vereyim, ben devletten kredi aldım her ay da ödüyorum. Çoğu arkadaşım nasıl olsa gün gelir af çıkar diye ödemiyor veya af çıkmasa bile aynı parayı isterler faiz sıfırlanır, yıllar geçince paranın değeri düşeceği için uzun vadede kar ederim diye düşünüyor. Bu da haksızlık ve biliyorum ki şimdi ödemeyenlerin beklentisi büyük ihtimalle gerçek olacak.

Başka örnek bir babam, çok eski bir araba var bizde kullanılmayan. Devlet bu sene içinde sembolik bir para verip alacak trafikten çekme amaçlı. Arabanın vergi borcu ederinden fazla zaten. Babam nasıl olsa onu da silerler diye ödemiyor.

Sen insanların beynine yerleştirmişsin bunu bir kere. O yüzden Adnan Polat'ın günlük başarı uğruna vergi borcu takmasını yanlış olmasına rağmen çok yadırgamıyorum. Ünal Aysal yapıyorsa onu da yadırgamam.