1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Bildiğim kadarıyla 2011 yılında Gs'nin vergi borçları affedildi ve küçük bir miktar ödeyip kurtuldu. Şuan ki ceza ise hem devleti yanlış bilgilendirmekten hem de 2 yıllık birikmiş vergi borcu. Cezası neyse takır takır ödesin büyük ihtimalle yine anlaşırlar yine birşeyler döner. Olan yine gariban vatandaşa, daha doğrusu maaşından vergisi kesilen insanlara olacak.

Bu kulübün, başına ikinci kez aynı şey geliyor bunu eleştireceğinize bize saldırıyorsunuz. Güzelmiş. Ağzımızın sulanmıyor, içimiz yanıyor.
    Valla vergi usul kanununa göre vergi cezası olarak tarh edilen ceza için uzlaşma yoluna gidersen Cezayi sildirip sadece aslini ödüyorsun. Garibanla falan alakalı bir durum değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Valla vergi usul kanununa göre vergi cezası olarak tarh edilen ceza için uzlaşma yoluna gidersen Cezayi sildirip sadece aslini ödüyorsun. Garibanla falan alakalı bir durum değil.
    İyi de sıkıntı orada zaten. Gs ödemekle yükümlü olduğu vergiyi ödemiyor. Ben anlaşırlar derken yine 3-4 milyon gibi küçük bir meblağ öderler diyorum yani yükümlü olduğu verginin bir kısmını öder. Garibanlıkla da bal gibi alakası var ne güzel benim babam da aynısını yapsın sonra anlaşılır, ödemesi gereken verginin yüzde 20'sini öder kurtulur. Böyle iş olur mu ? Umarım verginin aslı olan miktarda indirime gidilmez.

Mesaj Yetkileri