1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Yeni Adresimiz FRANSA | Montpellier HSC | İngiltere'den Fransa'ya | Görev Bizi Bekler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool macerandan sonra Rafa Benitez'in neler çektiğini bir kez daha anlamış olduk Bence erken bir oldu... İkinci sezon işler değişebilirdi diye düşümüyorum

Montpellier... Lig 1'in şampiyonluk potansiyeline sahip takımlarından biri olduğunu düşünmüşümdür herzaman... Umarım ligi iyi bir yerde bitirirsin... Yeni sezonda daha iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Liverpool macerandan sonra Rafa Benitez'in neler çektiğini bir kez daha anlamış olduk Bence erken bir oldu... İkinci sezon işler değişebilirdi diye düşümüyorum

Montpellier... Lig 1'in şampiyonluk potansiyeline sahip takımlarından biri olduğunu düşünmüşümdür herzaman... Umarım ligi iyi bir yerde bitirirsin... Yeni sezonda daha iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum...
    Hocam sabredemedim artık Fransa liginde hiç oynamamıştım ilk olucak. Dediğin gibi Şampiyonluk için potansiyel var. 1 kaç takviye ile takım olur gibime geliyor. Takımı birazdan tanıtıcam.

Mesaj Yetkileri