Evet Avrupa kupalarında L'Pool daha başarılı olduğu için,İngiltere'nin en başarılı takımıdır.
Sen istediğin gibi düşün.
Evet Avrupa kupalarında L'Pool daha başarılı olduğu için,İngiltere'nin en başarılı takımıdır.
Sen istediğin gibi düşün.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nasıl Türkiye'nin en büyük klübü tartışılıyorsa, İngiltere'nin de en büyük klübü tartışılır.
Ama Liverpool büyük bir klüptür, ben sevmem ama sonuna kadar saygı duyarım.
Bugün Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş yıllarca şampiyon olmasa bile büyüklüklerinden bir şey kaybetmezler.![]()
Liverpool şampiyon olursa bütün kulüp gidip Sunderland'a teşekkür ziyaretinde bulunsunlar önce City şimdi Chelsea adamlar Liverpool'u sampiyon yapacaklar.![]()
Goooool
Borini attı,Liverpool'dan kiralık![]()
sunderland 2-1 yaptı durumu liverpool şampi![]()
Düsme hattı alev alev.Yalnız şunu görüyoruz düsme korkusu şampiyonluktan daha agır basıyor yarın Norwich'te Liverpool'a celme takabilir.![]()
Yapma be ChelseaNorwich'e güvenmekten başka çare kalmadı
Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın
Yavas yavas otelimizi felan ayarliyalim, Liverpoolda sampiyonluk kutlayacagiz![]()
Ferguson gitti, ManU çöktü. L'pool coştu. Galatasaray desen dipte. Ne biçim bir futbol sezonudur bu arkadaş.
Norwich'ın fikstüre bak![]()
chelsea west ham macinin tekrarini yasadi. 30 suta 6 sut, skor 1-2![]()
Yarın Stevie reyiz önderliğinde Norwich'e fena saldıracağımız bir maç olacaktır.Tabi ki galibiyete yakın tarafız ama ne olacağı belli olmaz.
City'den sonra Chelsea! Teşekkürler Sunderland.
Haydi yarın sıra bizde.
Yalniz burada Liverpool'un buyuklugunu tartisanlar olmus.
"Liverpool buyuklugu ne sampiyonluk buyuklugu ne kupa buyuklugudur" bilmis olalim. O sehirde Beatles var, taraftarlar var ve sermayeden once ruh var.. Bu sene muzeye de umarim EPL'i koyarak taraftarlarini sevindirecekler.
Onları saymaya gerek yok zaten,futbola aşık birisinin ilk görmesi gereken futbol şehridir Liverpool.
Neyse 2005 finalinde sırf benim 10 kuruşluk meybuzumu kurtardı diye(iddaaya girmiştik arkadaşla ben L'Pool alır demiştim) sevmeye başlamıştım Liverpool'u,o sevgi zamanla büyük bir aşka dönüştü,You'll Never Walk Alone ulan !
Tamam sakinim![]()
Benim de Liverpool Owen'den gelir. Çocukluğumda owen diye ölürdüm. Owen da Owen. Rüyamda Owen diye sayıkladığımı söylerdi abimCM4'de Liverpool alırdım te o kadar küçükken. ne günlerdi vay be
![]()
Kısmetse Liverpool'umun ilk şampiyonluğunu görcem. Bu arada bana bi yardım edin L'verpool forması temin edeyim ya. Ne lanet bişe markası bulunmuyo adam akıllı. Tişörtü falan geçtim.
http://store.liverpoolfc.tv/warrior/...sonskits/s/c/c
kendi sitesinde var, %50 indirim de var ic saha formasinda. 30 pound [1pound-3,57tl]
kargo falan da 10-15 pound alsa 45 pound eder. bi kere ingiltereden forma getirtmistim, kargo teslimi berbatti, sari zarfa koyup gondermisler. bi de postaci merdivene birakmisti, tesadufen gordum de aldim![]()
[YOUTUBE="Fi-SdzOlef4"]Reyiz talking[/YOUTUBE]
Gerrard Reyiz
Liverpool'un büyüklüğünü tartışan olmadı yanlıış okumuşsun. Liverpool İngiltere'nin en büyük ve başarılı takımı diyenlere Manchester United'ı söyledik sadece![]()
Bu arada herkes Liverpool'lu olmasının hikayesini anlatmış ben de Manu'yu anlatıyım bariBen küçükken kaleci olmak isterdim ve o zaman Kahn ve Schmeichel en beğendiğim kalecilerdi. Striker olarak ise en çok Solskjaer ve Elber'i severdim. 99 ŞL finalinde de sevdiğim 2 takım karşılaştı. Ben Bayern yener demiştim babam United demişti ama maç içerisinde Bayern öndeyken o kadar üzgündüm ki Manu son dakikada 2 golü çakınca da acayip sevinmiştim , neden bilmiyorum , sanırım Schmeichel ve Solskjaer sevgim ağır basmıştı
O ŞL finalinden beridir de United'lıyım
![]()
İngiliz futbolunun en üst seviye ligi olan Premier Lig'de Liverpool'un hiç şampiyonluğu yoktur.
Tuhaf Ama Gerçek
Liverpool XI: Mignolet, Johnson, Sakho, Skrtel, Flanagan, Gerrard, Allen, Lucas, Coutinho, Sterling, Suarez.
Norwich XI: Ruddy, Whittaker, Martin, Turner, Olsson, Johnson; Howson, Fer, Snodgrass, Redmond, Hooper.
Screw you guys, I'm goin' home
Sturridge niye yok, özel bir sebebi var mı yoksa antrenör kararı mı? Hocanın kararıysa bence çok doğru, uzun süredir çok formsuzdu.
Sakat kendisi,hem iyi de oldu cidden çok formsuzdu.
Sterling sene başından beri çok geliştirdi kendini artık eleştiremiyorumCoutinho-Suarez zaten efsane oynuyorlar.Stevie reyiz ise sahada olsa yeter.
İnşallah güzel bir galibiyet alırız bu güzel pazar günü.
Last edited by europeanconquer : 20.Nisan.2014 at 14:51 Reason: anlam bozukluğunun dibine vurmuşum