Quote Originally Posted by Ralph View Post
Dalga geçmiyorum asla. Ben sadece düşüncelemerimi söylüyorum. Bende Terim > GS demiyorum ancak kişisel görüşüm, Aysal gelmeseydi ve Terim hala takım başında olsaydı GS çok daha iyi bir takım ve hatta bu sene şampiyon olurdu. Adım gibi eminim bundan. Aysal futbolu para harcamak zannediyor. Ben F.Orman 'ı pek beğenmiyorum ama yapılanma konusunda çok daha iyi bence Aysal'dan.
Hafızan seni yanıltıyor o zaman. Aysal gelmese Terim de gelmiyordu. Adnan Polat teklif yaptı, sezon sonu görüşelim dedi ve yakın çevresi Adnan Polat ile çalışmak istemiyor dedi. Fatih Terim akıllı adam, adım atmadan önce iyi düşünür. Yani Aysal gelmeseydi Fatih Terim gelir miydi, soru işareti.

İhtimaller üzerinden bu kadar kesin çıkarımlar yapmayı da doğru bulmuyorum. Olurdu veya olamazdı mesele o değil. Fatih Terim istese kalırdı. Evine binlerce kişi gitti. Kendisi sanki bilmiyordu ne kadar sevildiğini. Allah Kerim, Fatih Terim dedik be daha ne diyelim. O gitti diye ben günlerce yemek yemedim. Haksızlık edildi dedik. Ne oldu sonra ortaya çıktı derdinin ne olduğu, başkanlar, teknik adamlar, futbolcular gelip geçiyor, kalıcı olan takımlar o yüzden artık kimseye körü körüne bağlanmayı ve destek olmayı mantıklı bulmuyorum.

Aysal futbolu para harcamak zannediyor lafı bence ağır, Adnan Polat'tan sonra ilaç gibi geldi kulübe. Bu sene kumar oynadı, kaybetti. 2 senedeki başarılar yeter sandı, krediyi kazandı ama o iş öyle olmayacak. Derin Galatasaray denilen kişiler rahat durmaz.

Bugün bence yeni bir başlangıcın ilk günü.