Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 62.50%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kasımpaşa kazanır

6 37.50%
1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Galatasaray 0 - 4 Kasımpaşa | 30. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Suçu hakeme atmak kolaycılıkdan başka birşey değil. 3 büyükler 9 kişi bile oynasa kendi sahasında bu kadar kötü oynayamaz. Suçun hakemde aranması ve algının o yöne kayması bizim için iyi, yalan yok

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Suçu hakeme atmak kolaycılıkdan başka birşey değil. 3 büyükler 9 kişi bile oynasa kendi sahasında bu kadar kötü oynayamaz. Suçun hakemde aranması ve algının o yöne kayması bizim için iyi, yalan yok
    Bunu Fenerbahçe'li biri söylemesin ne olur
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    maç hakemsiz oynansa bile bu skor olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Hocam bütün eski mesajlarıma bakabilirsiniz. Evet hakem suçlu olabilir yalnız bu bahane olmamalı diyen biriyim. Genellemeniz pek doğru değil hocam.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hocam bütün eski mesajlarıma bakabilirsiniz. Evet hakem suçlu olabilir yalnız bu bahane olmamalı diyen biriyim. Genellemeniz pek doğru değil hocam.
    Fenerbahçe'nin puan kaybettiği maç konularını açıp mesajlara şöyle bir göz gezdirirsen neden böyle bir genelleme yaptığımı anlarsın diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe maç konularında da aynı ifadeyi (suçu hakemde aramanın kolaycılık olduğu yönünde) kullandıysan senden özür dileyeceğim.

İki forvetinizin de olmadığı, ilk kez kadın ve çocuk seyirciler önünde oynadığınız bir maçta daha 7.dakikada 10 kişi kalıp 1-0 yenik duruma düşmek bahane değil yeterince kötü bir senaryo diye düşünüyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yazdığınızı ve nickinizi kaydettim.Bu sene bitmiş olabilir bu iş seneye de devam edecek.En ufak bir hakem hatasından maç kaybettiğiniz de yorumlarınızı takipte olacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yazdığınızı ve nickinizi kaydettim.Bu sene bitmiş olabilir bu iş seneye de devam edecek.En ufak bir hakem hatasından maç kaybettiğiniz de yorumlarınızı takipte olacağım.
    ahahha yahu tamam ben de sinirleniyorum ama ısrarla şunu söylüyorum ne olursa olsun bunu bahane olarak görmemek gerek. Tamam bazen sırf hakem hatalarından kaybedilen maçlar oluyor yalnız bu maç öyle bir maç değildi. Gs rezalet top oynadı. Asıl suçlu hocadır hakem değil. Sadece ilk yarı 3-4 yapabilirdi Kasımpaşa.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ahahha yahu tamam ben de sinirleniyorum ama ısrarla şunu söylüyorum ne olursa olsun bunu bahane olarak görmemek gerek. Tamam bazen sırf hakem hatalarından kaybedilen maçlar oluyor yalnız bu maç öyle bir maç değildi. Gs rezalet top oynadı. Asıl suçlu hocadır hakem değil. Sadece ilk yarı 3-4 yapabilirdi Kasımpaşa.
    Zaten oyundan bahsetmeye gerek bile yok takım çok kötü oynadı bu konu ayrı.Olay şu tam kadro olarak ve en formda zaman da bile oynadığımızda zorlanabileceğimiz bir takıma karşı oynuyoruz.Artık her maç çok kritik 1 puan belki de 2.yi belirleyecek.Takımın 2 as forveti oynamıyor ve gol atmakta zorlanacağımız aşikar.Durum bu haldeyken daha 7.dakika da semihe yapılan faulü vermeyip üstüne kırmızı ve penaltı veren bir hakem olunca takıma diyecek bir şeyim kalmıyor maalesef.Galatasaray ve Fenerbahçe maçında da Fenerli arkadaşlar hakemlere saydırdı da saydırdı.Ozaman büyük takımsan oynayıp ozaman da yenecektin.Yani her zaman geçerli olmuyor dediğiniz.

Mesaj Yetkileri