Suçu hakeme atmak kolaycılıkdan başka birşey değil. 3 büyükler 9 kişi bile oynasa kendi sahasında bu kadar kötü oynayamaz. Suçun hakemde aranması ve algının o yöne kayması bizim için iyi, yalan yok![]()
Suçu hakeme atmak kolaycılıkdan başka birşey değil. 3 büyükler 9 kişi bile oynasa kendi sahasında bu kadar kötü oynayamaz. Suçun hakemde aranması ve algının o yöne kayması bizim için iyi, yalan yok![]()
Fenerbahçe'nin puan kaybettiği maç konularını açıp mesajlara şöyle bir göz gezdirirsen neden böyle bir genelleme yaptığımı anlarsın diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe maç konularında da aynı ifadeyi (suçu hakemde aramanın kolaycılık olduğu yönünde) kullandıysan senden özür dileyeceğim.
İki forvetinizin de olmadığı, ilk kez kadın ve çocuk seyirciler önünde oynadığınız bir maçta daha 7.dakikada 10 kişi kalıp 1-0 yenik duruma düşmek bahane değil yeterince kötü bir senaryo diye düşünüyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
ahahhayahu tamam ben de sinirleniyorum ama ısrarla şunu söylüyorum ne olursa olsun bunu bahane olarak görmemek gerek. Tamam bazen sırf hakem hatalarından kaybedilen maçlar oluyor yalnız bu maç öyle bir maç değildi. Gs rezalet top oynadı. Asıl suçlu hocadır hakem değil. Sadece ilk yarı 3-4 yapabilirdi Kasımpaşa.
Zaten oyundan bahsetmeye gerek bile yok takım çok kötü oynadı bu konu ayrı.Olay şu tam kadro olarak ve en formda zaman da bile oynadığımızda zorlanabileceğimiz bir takıma karşı oynuyoruz.Artık her maç çok kritik 1 puan belki de 2.yi belirleyecek.Takımın 2 as forveti oynamıyor ve gol atmakta zorlanacağımız aşikar.Durum bu haldeyken daha 7.dakika da semihe yapılan faulü vermeyip üstüne kırmızı ve penaltı veren bir hakem olunca takıma diyecek bir şeyim kalmıyor maalesef.Galatasaray ve Fenerbahçe maçında da Fenerli arkadaşlar hakemlere saydırdı da saydırdı.Ozaman büyük takımsan oynayıp ozaman da yenecektin.Yani her zaman geçerli olmuyor dediğiniz.